Отново трус или внушение?

• 115 501
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 845
Сега като се замисля, добре че беше през нощта. Наистина докато спиш е ужасно, но ако беше през деня, може би щеше да има жертви от паниката. В централната част на София НЯМА къде да се скриеш, а като добавим и факта, че дори при по-силен вятър падат тухли и комини #Cussing outа сградите са от началото на века #CrazyНе можем вечно да се надяваме, че Господ е българин и да си заравяме главата в пясъка StopЗеметресение в София ще има! Кога и с какъв магнитуд никой не може да каже, но както се видя нямаме никаква подготовка и дано не платим голяма цена.

аа... откъде тази увереност?
Правилно трябва да сме подгптвени (вкл. свирки, каски и който каквото), ама чак пък да се психираме нон стоп... Ще цитирам учителката си по английски (много мъдра и интелигентна жена на възраст): "One should not be always afraid. "

# 1 846
  • София
Където е текло, пак ще тече Mr. Green Е, то и аз не искам да се психясвам, но все още ме гони параноята #Cussing out А и пълното информационно затъмнение активно допринася за това ooooh!

# 1 847
Какво точно разбирате под "пълно информационно затъмнение"?
Да ни се отчита всяко трусче,сякаш това е от някакво значение?
Така ли ще върви живота Ви? В слушане на новини за евентуални трусове и степените им?
По време на социализма дали някой е давал отчет,като към днешна дата на хората?
Какво се случва като Ви информират за всеки трус от 2 или 3-4 степен по Рихтер?
Напускате си домовете,излизате на палатки,зарязвате компютрите  Wink????

# 1 848
  • София

Да ни се отчита всяко трусче,сякаш това е от някакво значение?

В случая ИМАТ значение точно малките трусчета. По въпроса за затъмнението просто сравни сайта на БАН и гърците например. Outta Joint Като се информирам си правя изводи Naughty

# 1 849
Значение за какво?

# 1 850
http://earthquakepredictor.weebly.com/
Из размислите на един предсказател... Laughing

# 1 851
  • София
а къде? Презастроени са кварталите. В центъра пък съвсем няма за два крака място. Докато тръгнеш да излизаш, че и да се качиш в колата (а тя невинаги стои паркирана пред вратата), че да тръгнеш, то трябва накрая извън София да отидеш, на поляната в Левски-Г или Люлин1 или следпоследния блок в Младостите! На теория много добре звучи това с излизането, но ако човек си направи труда да тръгне и да го проиграе, нещата могат да се окажат доста зле. Дори парковете не са толкова много и достъпни като открити пространства.
Веднъж и ние да имаме предимство!  Mr. Green

# 1 852
Ох, всеки път като видя, че темата излиза напред и решавам, че е имало нов трус  Mr. Green

# 1 853
Защо още не сте отразили силното земетресение в Турция?

# 1 854
Усетило ли се е в София? Нямаше ме няколко дни и сега заварих разни изпопадали вещи у дома. Което е много странно, защото на "голямото пернишко " нищо не падна.

# 1 855
  • София
Усетило ли се е в София? Нямаше ме няколко дни и сега заварих разни изпопадали вещи у дома. Което е много странно, защото на "голямото пернишко " нищо не падна.
Не, не се усети.

# 1 856
  • София
Не четеш внимателно, отразено е още вчера  Grinning

# 1 857
  • където ми харесва
Ама то и в Полша има земетресение Wink

# 1 858
  • Марс
Аз днес съм леко, ама леко депресирана, работя в здравната сфера и в Петък и днес дадохме поне 6 направления за психиатър. Народа се е смачкал яко, а аз си мислех, че отминава, но народа даже и на палатки ще излиза, на определени дати, ужас...

# 1 859
Нормално, хората са все още в стрес и в допълнение като пускат в медийното пространство разни изтрещяли или избягали от психиатрията личности, ще се невротизират още повече. Съдя и по себе си, въпреки че не обръщам внимание на прогнозиращите всеобщата паника на моменти ме "заразява". Все още се държа обаче и се опитвам да успокоявам близките си, че нищо няма да се случи на тези дати. Защо след труса се навъдиха такива откачалки,  #Cussing out явно им е разместил чарковете в кратуните и като демони пълзят в медиите.  #2gunfire Аман от простотия бе, изведнъж всички в шамани се превърнаха.  #Crazy 

Общи условия

Активация на акаунт