Отново трус или внушение?

• 115 243
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Това и аз го усетих, защото се събудих то4но преди него. Мислех, 4е е понеделник #Cussing out

# 2 056
  • София
За какво клипче и каква светлина става въпрос, че нещо съм пропуснала?
Нещо свръхестествено ли?  Grinning

# 2 057
  • София
За отлясъците светлина, наблюдавани по време на земетрсение, става въпрос, но tzvety го изтри. Ама след коментарте и при липсата на клипче стана по-психарско. Laughing

# 2 058
  • София
Аха, разни мистерии и догадки.

# 2 059
  • София
Не, не, "нормално" клипче. Нощни кодри от охранителна камера на улицата, виждат си се отблясъците, ама и самото земетресение, хора бягат, падат сгради.

Все по-зле става, като обяснявам.  Crazy

# 2 060
  • Владая
Добро утро мили дами,
да се разпиша и аз от Владая Wink
Вчера бях на работа и съм пропуснала "друсчето"
но свекърва ми каза че е било силничко,и се е усетило като вертикално този път.Бученето е било много силно.
Така както се бяхме поуспокоили след 10-дневната почивка в провинцията,
така снощи отново сформирах бойната чанта,
и не спахме като хората.
Писна ми вече.

# 2 061
  • където ми харесва
Снощи към 4 и 10 имаше лек трус, усетих го в леглото  Cry
И аз, а мъжа ми ми каза, че съм параноичка, защото  от това се събудих.

# 2 062
...
Все по-зле става, като обяснявам.  Crazy
Ха-ха-ха, да!   Grinning
В уикипедия има кратко обяснение за този феномен, в ютюб има доста клипчета. Не е толкова страшно, колкото звучи. За светлините говоря. Иначе кадрите от земетресенията са ужасни, по-добре да не се гледат. Аз попадах все на клипчета от големи земетресения как е заснето началото и какво се случва. Наистина е  страшно и тъжно.

# 2 063
  • София
Тази сутрин ме събуди кукувица  Grinning Не ми стана приятно, още повече, че снощи до два гледах тавана. Аз от известно време съм в провинцията, мислех,  че са се успокоили нещата, но положението изглежда като преди две седмици като ви чете човек. На мен в София най-психиращо ми действаха кучетата, които са много и си лаят по всякакви техни си причини и то  постоянно. Сега съм в град, в който проблем с кучетата няма и това наистина ми действа много добре и то по всякакви направления така да се каже...
Мъжа ми си е в София, проспива всички трусове ( освен първите, естествено) и казва, че е спокоен.

Има ли някой линк към карта на разломите в БГ или поне на тези около София?

# 2 064
  • София
като чуеш кукувица за пръв път в годината, трябва да броиш колко пъти кука и да си се хванеш за портмонето, което за препоръчване е да е пълно. Поверието казва, че по това колко повече кука и колко повече ти е пълен джоба, толкова повече ще ти върви финансово.  Simple Smile

# 2 065
...
Има ли някой линк към карта на разломите в БГ или поне на тези около София?

По-назад дадоха този линк:
В тези приложения има една карта, но непомня в кое точно беше.

# 2 066
момичета, къде ги видяхте трусовете от снощи? няма нищо регистрирано....

# 2 067
  • София
като чуеш кукувица за пръв път в годината, трябва да броиш колко пъти кука и да си се хванеш за портмонето, което за препоръчване е да е пълно. Поверието казва, че по това колко повече кука и колко повече ти е пълен джоба, толкова повече ще ти върви финансово.  Simple Smile
За втори път чувам тази година. Първият ме закука на маса и тогава говорехме, че както те закука, така ще ти върви. На маса ме устройваше напълно   Mr. Green
Фиона, благодаря!

# 2 068
# 2 069
  • София
   Ето, нещо ще покажа.Но преди това да напомня, че тектонските промени стават бавно и възможната опасност може да е след много,много години.

Белите полета са само участъци без разломи.Но те не са застраховани от трусовете в разломите,защото са близко.Земетресения винаги е имало.И сега,и когато сме били деца,и когато родителите ни са били деца,и преди много,много години.Те стават с различен магнитуд и с различен епицентър.Със сигурност се знае,че процесите са бавни . Там,където скоро е ударило,поне там е сигурно,че скоро не се очаква.Излишни са тръшкания,притеснения и всякакви други терзания. Приличат на капризите на легнало и ритащо на земята дете,което иска нещо. Науката не е много напреднала,а липсата на средства у нас прави безсилни нашите учени да правят необходимите проучвания на разломите в България.
   Това земетресение мина и замина.Сега отшумяват послетрусовете.Не вярвам скоро да има друг силен трус в България.Геологията е интересна,но не е за развлечение.Който се интересува трябва да се задълбочи и да прочете много теории.Все още много неща не са сигурни и има различни тълкувания.Когато се запознаеш с всичко,можещ да разсъждаваш и да правиш догатки.Но това е работата на специалистите.
    Извинявайте,ако излезе,че давам акъл. Joy/ама съм свекърва/

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 13:13 от Яжка

Общи условия

Активация на акаунт