Отново трус или внушение?

• 115 165
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 2 130
е, явно не съм само аз лудата, дето още не може да се успокои...и аз по цяла нощ се ослушвам непрекъснато. моят покрив е висок, триъгълен с масивни дървени греди. те като се напекат от жегата и вечер пукат  и изстиват, поне така ми обясниха. само че всяко пукване ме кара да подскачам, защото точно така пукаха и при труса. гледам да съм уморена и да лягам късно, за да спя като пън.  Rolling Eyes и на мен спалнята ми напомя за труса, а така ми беше уютно в нея преди.

# 2 131
Божичко, ужасно е! А и зная за какво става въпрос, след като ми се наложи да живея до активен разлом в продължение на 2 месеца. Ужасно е!... Но в един момент свикнах и си надух дюшека - така, да ми бъде като приспивна люлка докато заспивахме. Тогава го осъзнах, рецептата е да осъзнаеш: няма безкрайна беда, както няма и непрестанно щастие..., и второ, ако се събудиш - това вече е цяло щастие... Това е правилото на ТАЗИ наша Вселена: или нещото те убива, или те прави по-силен. (По принцип е второто Simple Smile)
Юк, или спри да слушаш пуканията на къщата (та те са си естествени), или отиди горе и се изправи срещу страховете си. Няма нищо страшно. Няма сила, която иска точно тебе да убие...
И после ще се смееш, гарантирам ти!
...
Еми... или се предаваш, или не се предаваш, това е.

# 2 132
pdilov, така е!  newsm10 Страхът е провокатор, а иначе с времето нещата ще се успокоят, но на някои и им трябва повече такова.  Peace

# 2 133
  • Някъде там...
Земетресение с магнитуд 3,6 по скалата на Рихтер е регистрирано край Разлог.
Земният трус е станал в 11.58 часа днес. Епицентърът е на 91 км южно от София и 12 км западно от Разлог. Дълбочината е 10 км. Няма данни за пострадали хора и нанесени щети.

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 12:37 от Жабче

# 2 134
  • София
В ЕСЦ го пишат 3.8 като магнитуд-това там Кресненския разлом ли се води?

# 2 135
  • София
  Не се връзвайте, бил е преди почти два часа и никой от там не е писал, което значи,че не са го усетили даже.Някой питаше що не ставали денем, ето един и през деня.

# 2 136
Усетихме го,разбира се.Много слабо хоризонтален трус-Благоевград.

# 2 137
Ох, мен ме е страх от високо и в комбинация с тези трусове. На 6 ет. сме. Какво да ви кажа - съседите постоянно скачат отгоре и аз все съм разтревожена и гледам полилея.

# 2 138
  • София
Хмм, нищо не сме усетили. Благоевград, 6-ти етаж.

# 2 139
  • Русе, у дома
http://www.webcafe.bg/id_357744991
Тук пише, че е много по-слабо по енергия от Пернишкото...

# 2 140
  • София-в сърцата на моите деца
Била съм с прахосмукачката,между печката и хладилника, как ги усещате тези трусове newsm78, а иначе съм на висок етаж!Явно на някой му е малко работата!Това да седиш и да чакаш да се случи нещо, си е живо губене на време, и то на хубаво лятно време!Аз отивам да си изживея  лятото, с или без трусове!! Laughing

# 2 141
Ужасна работа, на мен тъкмо спря да ми се люлее всичко.Дано да няма нищо повече.............

# 2 142
  • близо до София
Нов лек трус в Перник преди час. Близо до с. Студена. Магнитут 2,2.

# 2 143
Тук го има:
http://ndc.niggg.bas.bg/

Нищо не съм усетила. Моля се силни да няма.  Praynig

# 2 144
Аз като никога го усетих, но реших, че е течение  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт