Грешни тестове?!?

• 26 620
  • 105
  •   1
Отговори
# 45
Спокойно, какви безсънни нощи   Hug Утре ще имаш резултатите, много се надявам тестовете да грешат...
Опитай се да бъдеш спокойна, и стискам палци  Peace

# 46
  • в сърцата на децата <3
Ники333,
и моите чертички на тестовете бяха почти въображаеми, но бебчо вече е на път - категорично и безусловно. Щом са две - има бебе.  Hug

Maichka не се притеснявай толкова, ще навредиш на бебчето Simple Smile И без това не можеш да повлияеш на резултата, по-добре се наспи и сутринта провери какво е излязло. Стискам ти палци всичко да е наред и да се наредиш при чакащите мами  Hug

# 47
Здравейте отново,
за статистиката- тестовете, които аз направих са верни.
След като чаках ден и половина, защото техниката им се повредила, в крайна сметка резултатът от кръвния ми тест е отрицателен. Cry
Сега остава да разбера, какво ми има. На всички вас желая късмет.

# 48
Много съжалявам за отрицателния резултат, и сама знаеш че закъснението може да се дължи на много неща, не е задължително да ти " има нещо ". Мисли позитивно  Hug

# 49
  • Шумен
LUCKY14 е права, не си мисли нещо лошо. Виж го това шантаво време как всичко да ни е точно като единия ден е 35 а другия 20 градуса и това е най-малкото, сложи и стреса от очакването и ето ти резултата - закъснение  Wink Всичко е наред а много скоро ти пожелавам положителен резултат и пухкав финал Hug

# 50
Благодаря ви момичета, но проблемът е, че не ми  е закъснявало от 6 години (като изключим двата неуспешни опита 2010 и 2011). На всичкото отгоре имам всички симтоми на ранна бременност, което означава, че не е обикновенно закъснение, а нещо по-сериозно. Ще видим, какво ще излезе. Дано не е извън маточна, че само през това не съм минавала...

# 51
  • Шумен
Точно нула ли беше теста? Извънматочната не се ли засичаше с неправилно удвояване в началото  newsm78
Пожелавам ти да е нещо съвсем леко и скоро всичко да е наред  Praynig

# 52
  • София
Момичета, имам един въпрос към вас  newsm78 Тестовете за бременност отчитат ли + ако бременоста е извънматочна  newsm78

# 53
# 54
  • София
оххх  благодаря, Прахи!  Simple Smile

# 55
 Wink ама ти ще си редовно бременна, потрай още малко Mr. Green

# 56
  • София
Wink ама ти ще си редовно бременна, потрай още малко Mr. Green
Аз се психясах нещо... понеже съм малко невежа в това какво точно е извънматочна бременност и не знаех дали тестовете я засичат, ведага си предписах, че при мен може да е така  ooooh!  Hug

# 57
пикливите тестове я засичат, кръвните- също макар че не се удвоява чхг-то. Диагностицира се с ехограф и с клинична изява, демек силни, нетърпими болки, кървене, припадъци и т.н. , всичко е наред с теб , спокойно  Hug мисли сега хубави неща.

# 58
Здравейте, благодаря за отговорите на всички.  Simple Smile
направих и още един тест-че са две две са  Grinning ,ама отново много бледа втората отново.

# 59
  • София
......... какво точно е извънматочна бременност.............

Ектопична / ЕБ/ или извънматочна бременност  -  бременност, която се развива извън матката.
 Особено опасна  и най-често срещана е имплантацията във  фалопиевите тръби 75-95% /от случаите на ЕБ/

ЕБ

Общи условия

Активация на акаунт