Париж 5

• 67 788
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Aз да ви попитам: Обратния полет е в 19 часа. Към 17 ли трябва да сме на летището в Буве? И към 16 ли трябва да вземем автобуса от Порт Мейо? Или аз си правя грешно изчисленията  newsm78

Ето какво дават официално(3,15 часа преди полета)
http://www.aeroportbeauvais.com/horaire_bus.php?lang=eng&sou … 1-14+00%3A00%3A00

# 661
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Aз да ви попитам: Обратния полет е в 19 часа. Към 17 ли трябва да сме на летището в Буве? И към 16 ли трябва да вземем автобуса от Порт Мейо? Или аз си правя грешно изчисленията  newsm78

http://www.aeroportbeauvais.com/horaire_bus.php?lang=eng&sou … 1-14+00%3A00%3A00

Много благодаря   bouquet Това означава, че в 16 трябва да хванем от Порт Мейо автобуса - нали?

# 662
Aз да ви попитам: Обратния полет е в 19 часа. Към 17 ли трябва да сме на летището в Буве? И към 16 ли трябва да вземем автобуса от Порт Мейо? Или аз си правя грешно изчисленията  newsm78

Много благодаря   bouquet Това означава, че в 16 трябва да хванем от Порт Мейо автобуса - нали?

В 16.15 часа. Като въведеш вашата дата ти излизат всички автобуси за деня.

# 663
точно така  трябва да си на п.майо' 3 часа и 15 мин по-рано от полета , аз като си тръгвах (преди коледа) автобуса загуби час и половина докато излезе от рамките на града понеже имаше 2 инцидента,после са около 80 км и ги взима за около час.

# 664
Моята равносметка относно сайтовете за настаняване изброени по напред в постовете

Пробвах да резервирам през сайта ,който е директно със собственици housetrip .
НО собственичката която ми отговори иска капаро 50% което да и изпратя с western union като видях че таксата ми е 30 евро за превода. се отказах ....
притеснително ми е какво права като кацна по нощите в Париж и ни ключ ни пари гаранция - Франция Wink за читав наемодател

Предпочитам да се резервирам през сайт който играе гарант при резервацията  и за това взима същите 30 евро за сервиз фии , ако имаш оплакване т.е. нещо сакън останеш на улицата да ти върнат парите /без сервиза де/ реално те задържат парите до един ден след настаняването ти Ако не си се обадил ,че нещо не е наред тогава изплащат на собственика сумата.

Определено на който и да е вариант да се спрете е по евтино отколкото в Хотел !

# 665
  • София
Моята равносметка относно сайтовете за настаняване изброени по напред в постовете

Пробвах да резервирам през сайта ,който е директно със собственици housetrip .
НО собственичката която ми отговори иска капаро 50% което да и изпратя с western union като видях че таксата ми е 30 евро за превода. се отказах ....
притеснително ми е какво права като кацна по нощите в Париж и ни ключ ни пари гаранция - Франция Wink за читав наемодател

Предпочитам да се резервирам през сайт който играе гарант при резервацията  и за това взима същите 30 евро за сервиз фии , ако имаш оплакване т.е. нещо сакън останеш на улицата да ти върнат парите /без сервиза де/ реално те задържат парите до един ден след настаняването ти Ако не си се обадил ,че нещо не е наред тогава изплащат на собственика сумата.

Определено на който и да е вариант да се спрете е по евтино отколкото в Хотел !

На мен пък никой не ми иска депозит, което пък ми е супер странно и ми звучи не много сигурно

# 666
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
violenzaa, ти кой апартамент запази?

# 667
  • Варна
Moя скромен опит 4 пъти е ,че когато пристигахме късно - по план беше 23 00 ,а ние се дотътрихме в 01 20 - предваритолно по мейла ни беше пратил кода на входната врата , а ключа за студиото- по стар и познат начин-под изтривалката Simple SmileSimple SmileSimple Smile На другия ден дойде да си вземе паричките.На заминаване последната вечер  ни върна гарантийния депозит , а ключа го оставихме на масата,бравате я хлопнахме , тя беше с топка.Така че , просто пишете на хазаина  , че пристигате след полунощ и попитайте как ще ви осигури достъп.Повярвайте , не им е за първи път !!!

# 668
pinko,

ако не си гледала, airbnb.com - ние си намерихме апартамент оттам, плащането става през сайта, като след като ти отговори хостът, правиш резервация, парите ти се блокират от картата, но не се теглят. Теглят се след 1вата ти нощувка. Има апартаменти с или без секюрити депозит. Разнообразието е голямо и има наистина много добри предложения. Единственият недостатък (относително малък) е, че сайтът има комисионна за услугата. Но пак е по-добре от хотел.

# 669
Да  обърна внимание ....
На пътуващите с УИЗ еър пристигащи на Бове
от 15.1. поскъпват билетите за буса!
Ако вече си имате самолетни билети за бъдещо пътуване, все още имате 2 дни да си ги купите по интернет на цената до момента 15е . Валидноста им е 90дни.
 Peace

Ще станат 16 евро в едната посока.
За едно евро, проблем няма да правиме  Hug На нас ни предстои пътуване на 21.1 и като гледам температурите тук ще са по-високи, от колкото в Париж  Cry Купихме си билетите началото на декември за Уиз, като цената излезе 150 лева в двете посоки  Simple Smile

# 670
Един въпрос към компетентните.
За първи път ще летя с нискотарифна компания.Запазих билети за 3-ма, които излизат 480 евро, с един куфар.
Нормална ли е тази цена според вас....

# 671
За първи път ще летя с нискотарифна компания.Запазих билети за 3-ма, които излизат 480 евро, с един куфар.

На мен ми се вижда скъпо.
До Париж ли?

# 672
  • Milano
За едно евро, проблем няма да правиме  Hug На нас ни предстои пътуване на 21.1 и като гледам температурите тук ще са по-високи, от колкото в Париж  Cry Купихме си билетите началото на декември за Уиз, като цената излезе 150 лева в двете посоки  Simple Smile
[/quote]

Не се притеснявай, прогнозата за там се мени с 4асове.
Ние се върнахме преди няколко дни-аз така и не усетих про4утия парижки вятър цяла седмица.
Хи4 не беше студено.

#Crazy

Кви са тези цени...не излиза ли по-евтино с нормални компании?

# 673

Абсолютно! За тази цена можехте да си вземете директен полет! Shocked

("Уиз Еър" стават просто невъзможни вече, по лично мое мнение.)

# 674

Мен ми звучат скъпи. Миналата година с Уиз двама бяхме отиване и връщане 280 лв. Сега сме купили билети пак с Уиз за двама в двете посоки до Лондон за 350 лв.. Та вашите излизат почти двойно. Прегледай за други дати как са цените за ориентир колко по-ниски могат да се ориентираш и да премислете ако още не сте платили.

Общи условия

Активация на акаунт