Лакове за нокти - тема 61

• 53 117
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря много   bouquet

# 316
Е, Ивче, ясно е. Но пък толкова много да го искам този лак.. Mr. Green

# 317
  • Стара Загора
Е, Ивче, ясно е. Но пък толкова много да го искам този лак.. Mr. Green

В Старнейлз нямат ли?  Rolling Eyes
Ranqua май го имаше, но незнам откъде е нейния. По-вероятно да е поръчван от нета, че нали глитърите не се търсели и не ги зареждали.  Tired

# 318
Няма го нито в Старнейлз, нито на Бузлуджа, нито на Гарибалди.
Една съфорумка каза, че го е взела от Варна. Да видим дали ще се доредя и аз за шишенце. Party

# 319
  • Стара Загора
Няма го нито в Старнейлз, нито на Бузлуджа, нито на Гарибалди.
Една съфорумка каза, че го е взела от Варна. Да видим дали ще се доредя и аз за шишенце. Party

Значи все пак го е имало някъде.  Sunglasses Ще намериш. Не вярвам варненки да са го изкупили.  Twisted Evil  Laughing
Скрит текст:
Аз не бих дала 30 лв за глитър посмъртно.  Mr. Green Най-скъпия ми лак е Ocean dip на MAC. Толкова много ми хареса цвета, че прежалих 27 лв.  Joy

# 320
  • sofiq
Момичета, препоръчайте ми хубав коралов лак до 5-8 лв.  Praynig

и аз препоръчвам Urban Coral  Maybelline Colorama Heart Eyes

# 321
Rangua май го имаше, но незнам откъде е нейния. По-вероятно да е поръчван от нета, че нали глитърите не се търсели и не ги зареждали.  Tired

Потвърждавам! Поръчах го от beautyzone2007 още като излязоха, беше си на нормалната цена. Това ми е един от двата глитъра, които притежавам  Mr. Green В София не внесоха нито един от глитърите от Мъпетите, само в комплекти, за Варна не знам. Дори не съм разбрала, че е започнал да гони космически цени в Ибей  Crazy

Иначе ми се струва, че е по-гъст от Конфетите, т.е по-лесно може да се докара някакво покритие, а не само като ефект отгоре. Аз лично го нося само на голо  Laughing Официално е най-безумният лак в колекцията ми  Mr. Green

# 322
  • Стара Загора
При мен корала стои така, но е по-розов наживо. Нещо ми бледнееше и го разкарах.

http://media.snimka.bg/s1/0078/026399326-big.jpg?r=0

# 323
Утре ще проверя във Варна дали е останал Rainbow connection Wink и ще пращам ако искате. Със сигурност го имаше преди време, единствения от коледните (Мъпетски) глитъри, който бяха заредили.

# 324

Момичета, препоръчайте ми хубав коралов лак до 5-8 лв.  Praynig

От новите Л'Ореали коралът е симпатичен, има лек шимър. Не му помня името, но той е само един така или иначе.

Юле, ако смяташ, че ще ти излезе по-евтино да го поръчаш Rainbow connection-а на американски адрес и да ти го препратя, съм насреща. Peace

# 325
Точица и аз съм към твоите фенове, пускай снимки честичко.   bouquet
Аз съм постоянно в движение и не ми остава време, но на бързо. Купих си един млечно розов лак, супер е готин следващия път ще се лакирам с него. Сега съм така от четири дена  Heart Eyes и не мърда

За мен ето този Перфект 233 е идеалния корал. Аз ги обичам по тъмни наситени  Heart Eyes

# 326
  • София
Няма проблем, Наде, само че ще е утре или вдругиден, когато отново го сложа, защото вече е обелен тук-там.

На старите цветове на Шанел, това им е проблема, не можеш да ги носиш повече от ден-два  Sick

# 327
  • Deutschland
Вместо запис, да питам Essence Fruity може ли да се купи в България?

# 328
Да си покажа крачоците тук, вместо ръчички, че отдавна не съм се разписвала Laughing
Сложих Essie- Tour de finance от пролетната им колекция- разкошен лак! Heart Eyes

ето го и на ръчички, ако на някой му е интересно- http://4.bp.blogspot.com/-iLdDUbSuKhE/T3A4m69SwpI/AAAAAAAAAlo/-O … ur+de+finance.JPG

# 329

Този лак е жесток !

Общи условия

Активация на акаунт