Лакове за нокти - тема 61

• 53 130
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Ето резултата за по-малко от месец четене Simple Smile
Скрит текст:

а тук http://tochica11.snimka.bg/hobby/my-mania.682904.27497011 е албума с по-близки снимки на лаковете, но няма нищо ново и изненадващо за вас, аз просто си набелязах цели за лятото от вас
заплатата хвърчи, а милото скоро ще яхне метлата  Crazy
хубав ден на всички  Hug
Точица, разкошна колекция си заформила, много лятна Heart Eyes Да покажеш и на нокти Hug

# 301
  • Ст Загора
Мерси , Каримка ! ще видя албума на Надето  Simple Smile . Подкрепям  Ulenceto , много хубав маникюр имаш и лака е много хубав де .

Точица , много хубава колекция

# 302
  • София
Карим, не знам за кожичките, но ноктите ти, цялостният им изглед, е толкова нежен и красив! Харесвам ги! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес съм с един Chanel, който взех от намалението на Pretty Shop - Image Rose. Уникален лак - страхотно нанасяне, труден за снимане и обяснение цвят, кoйто на всичкото отгоре няма и снимки в нет-а. Вълшебен е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Юле, снимай го, че ми стана интересно  Hug

# 303
Ето резултата за по-малко от месец четене Simple Smile
Скрит текст:

а тук http://tochica11.snimka.bg/hobby/my-mania.682904.27497011 е албума с по-близки снимки на лаковете, но няма нищо ново и изненадващо за вас, аз просто си набелязах цели за лятото от вас
заплатата хвърчи, а милото скоро ще яхне метлата  Crazy
хубав ден на всички  Hug
Точица, разкошна колекция си заформила, много лятна Heart Eyes Да покажеш и на нокти Hug

За сега само синият пастел на Бел го имам сниман няколко поста по-нагоре, утре ще видим как ще се спретна и ще гледам да кача снимки  Simple Smile
 мерси за харесването nasito8988 и Пух   bouquet

# 304
# 305
Няма проблем, Наде, само че ще е утре или вдругиден, когато отново го сложа, защото вече е обелен тук-там.

# 306
# 307
  • МАРС
Неуспешен опит за Мини Маус маникюр. Иначе обожавам малиновото желе на КА - 693.
Черните мацаници трябваше да са панделки Grinning

# 308
Идеи откъде мога да намеря OPI Rainbow Connection на по - нормална цена? Ако още малко потърся и не го намеря, ще го взема, ясно е, но все пак съм длъжна да направя задълбочено проучване. Mr. Green

# 309
Момичета, препоръчайте ми хубав коралов лак до 5-8 лв.  Praynig

# 310
  • Стара Загора
Идеи откъде мога да намеря OPI Rainbow Connection на по - нормална цена? Ако още малко потърся и не го намеря, ще го взема, ясно е, но все пак съм длъжна да направя задълбочено проучване. Mr. Green

Не се ли продава в България, да си потърсиш из някой офис? Като гледам цените в ибей ($16 най-евтиния), се плаша. Нали имаш Конфетите на Есенс, този е подобен.  Grinning Инвестирай в няколко други лака.  Laughing

# 311
  • София
Момичета, препоръчайте ми хубав коралов лак до 5-8 лв.  Praynig

Urban Coral- Maybelline Colorama- 2-3 лева

Dating Coral- L'oreal, 5- 6 лева

Grinning

Аз днес си купих Лореал Rebel blue- изключително красив в бутилката, нищо особено на нокти обаче  Close

# 312
Момичета от къде в София купувате Катрис

# 313
От DM предполагам

# 314
  • София
От DM предполагам

В ДМ няма Катрис в БГ. В дрогерии ЛИЛИ има Катрис.

Общи условия

Активация на акаунт