Лакове за нокти - тема 61

• 53 079
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
  • Belgium
А ето, разконспирирахме го синия Перфект - S31  Laughing

Имаше и едно неоново жълто, но не посмях да го взема, защото не знам дали е покривно.

Liana Simeonova, като се лакираш с неоново оранжевия Перфект, ще споделиш ли моля те на колко пласта покрива  Laughing

# 406
  • Ст Загора
Лу , мерси много   bouquet

# 407
  • Belgium
Кой питаше дали OPI Spiderman ще се внася?

На сайта на OPI България пише, че през юли ще внесат Spiderman Collection, Mini Mouse и New York City Ballet  Peace

# 408
iv4enceto_91 Благодаря! Брокатения на пърфект е S31 a първите 2 опита са Done out in deco който е светло лилав, но на снимката е излязъл много светъл, а втория е The show must go on. Не те разбрах за номера на лилавия пърфект или лилавия пастел питаш?

# 409
# 410
# 411
Лиана, а от къде са Опитата? И Шоуто, и Done out in deco много трудно се намират вече. Другите 3 кои са?

# 412
  • София
Fiama страхотен розов лак

# 413
  • Стара Загора
iv4enceto_91 Благодаря! Брокатения на пърфект е S31 a първите 2 опита са Done out in deco който е светло лилав, но на снимката е излязъл много светъл, а втория е The show must go on. Не те разбрах за номера на лилавия пърфект или лилавия пастел питаш?

За Перфекта.  Hug

Другите 3 Опита мисля, че са Shimmer and simmer, Tease-y does it & Dear Santa. Да видим дали съм познала.  Mr. Green Предните 2 ги познах, но не бях сигурна.  Heart Eyes Пеп, ти все едно ги нямаш, че питаш откъде са.  Mr. Green

Фи, много малко придобивки.  Crazy

# 414

Сънувах го тоя Перфект и съм познала номера  Shocked Shocked Shocked Shocked Без S отпред, де, ама все пак...

# 415
Ивче, да си питам аз Wink. Понеже са все хубави цветове  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 416
  • Belgium

Сънувах го тоя Перфект и съм познала номера  Shocked Shocked Shocked Shocked Без S отпред, де, ама все пак...

Наистина ли? Crazy

Имаше и още един Перфект с глитър, който от шишенцето приличаше на

# 417
iv4enceto_91 Позна ама последния е Ali`s big break, а лилавия пърфект е S26
Pelagia Всичките са от магазинчето на бузлуджа и последните 3 ги купих на намаление (3 на цената на 2)  Laughing Done out in deco го взех за 10, само Шоуто го купих на нормална цена ама преди около месец и половина и едва ли вече са останали някакви бройки.  Peace
Да кажа за брокатения пърфект- ужасен е, много е гъст, много трудно се нанася взех си разредител, ще му капна малко и ще видя какво ще стане ако не отива в боклука, а на оранжевия пърфект ще му трябват поне 4 пласта. #2gunfire

# 418
  • Belgium
Добре че не взех неоново жълтия, излгеждаше си непокривен.

# 419
Lepi, ето го лакчето от тази слънчева сутрин  Heart Eyes

http://radi-d.blogspot.com/2012/06/panda.html

Общи условия

Активация на акаунт