Лакове за нокти - тема 61

• 53 096
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Radi D.  Hug умопомрачителен е  Heart Eyes ( и тази пандичка Heart Eyes )

# 421
Radi D.  Hug умопомрачителен е  Heart Eyes ( и тази пандичка Heart Eyes )
Мерсиии Hug Доста гъстичък е и на мойте дълги нокти малко трудничко го нанесох, защото и бързо съхне. Но пък е много красив наистина Heart Eyes

# 422
  • Варна
Много е красив, Ради!
Учудва ме, че ти е гъст, при мен е с перфектна консистенция и се нанася като масло. Може би защото аз поддържам къс маникюр, вярно е, че при по-дългите нокти нанасянето е малко по-специфично. Иначе е абсолютно покривен на 1 пласт, а аз от удоволствие заради нанасянето слагам два  Laughing

# 423
  • МАРС
Днес с голямо тичане из двора като пощръкляла, успях да хвана цвета на Флип Флоп-а.
По-ярък неон не бях виждала, толкова е ярък, че ръката ми изглежда като негърска, не мога да спра да я гледам Laughing
А самата снимка изглежда все едно съм засилила яркостта, но не, така си е Simple Smile

# 424
  • Belgium
Много е як Flip Flopa, но най-яркият неон за мен е Essie Bright Tights - ръката ми свети си него  hahaha

# 425
  • София
ужасни сте с тези неони  Close
искам и аз флип флопа  newsm45 и есито също е готино
оф ще си пробвам утре моя оранжев неон на орли

# 426
Айде и аз да се намеся за Флип Флоп-а, че отдавна се съм писала Flutter
Имам толкова много неонови лакове, но този за мене е номер 1! Уникално готин цвят. Изобщо нямам намерение да го сменям в близките 2-3 седмици

# 427
  • Стара Загора
iv4enceto_91 Позна ама последния е Ali`s big break, а лилавия пърфект е S26
Pelagia Всичките са от магазинчето на бузлуджа и последните 3 ги купих на намаление (3 на цената на 2)  Laughing Done out in deco го взех за 10, само Шоуто го купих на нормална цена ама преди около месец и половина и едва ли вече са останали някакви бройки.  Peace
Да кажа за брокатения пърфект- ужасен е, много е гъст, много трудно се нанася взех си разредител, ще му капна малко и ще видя какво ще стане ако не отива в боклука, а на оранжевия пърфект ще му трябват поне 4 пласта. #2gunfire

Аха, и Ali's го имам. Те са подобни със Сантата. Снимката не беше много добра и затова не го познах.  Mr. Green Жалко за Перфекта, така му се бях наточила.  Cry
Искам и аз Done out.  Crossing Arms

# 428
  • София
Поръчах си Флип Флоп..след толкова хвалебствия, не се сдържах просто  Laughing

# 429
  • София
sysko kid Много добре си хванала тази прословута "джапанка"  Laughing, и въпреки това никоя снимка не може да го покаже наистина колко е як. И аз не мога да спра да си гледам ръцете като съм с него /което напоследък е през лакиране  Embarassed/. Мисля следващият път да го оставя матов.

# 430
  • МАРС
Мишчица, на моята снимка е без топ, още се чудя дали да му сложа.

# 431
  • Стара Загора
Мишчица, на моята снимка е без топ, още се чудя дали да му сложа.

Слагай му, много по-хубав е с топ.  Heart Eyes

# 432
Днес и аз гледах лакове на Перфект, взех си оранжевия и жълто-зеления, много са готини и двата.
Глитерите ги пропуснах.
Кой беше хубавия топ лак на Перфект? Взех някакъв мигновенно съхнещ или нещо такова беше, блясъка му не е лош, но не съхне много бързо.

# 433
  • МАРС
Аз харесвам Speed Dry от топовете на Перфект.

# 434
И аз се прибрах с Перфект 235 и 236, жълтурковци са хубави.
Този Флип Флоп е страхотен, но не знам ще свикна ли да си го гледам на ръцете, че без друго са ми мургавки!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт