СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 52 730
  • 820
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета,
Току що ми се обади синът ми, че са разлепили резултатите на стената училището. Става въпрос за МГ Варна. Той е с 5.696 по БЕЛ и 5.768 по МАТ

Браво!!!

# 601
Браво за резултата!!!
 ЕЕЕЕеее ама колко сме много в момента тук Shocked Мамини тревоги

# 602
  • София по рождение
Браво на първия отличник!
Щом така се започна, така и ще продължи!  Hands Clap

# 603
  • София
Prolet  Hug Hug Браво за отличните резултати!! Дано провлачите крак само на отлични оценки   Praynig

# 604
  • Varna
Благодари ви! Аз да си кажа честно съм малко разочарована ,защото очаквах около 5.85 по МАТ.Не знам откъде са му взели точки. Мисля че сте му стигне бала-34.928 но ще изчакам статистиката.

# 605
  • Варна
Prolet, браво на детето Simple Smile. Успех и занапред.

# 606
  • Sofia, Bulgaria
поздравления!!!

# 607
  • софия
Браво,Пролет! Дано и нашите резултати излязат по-рано  Praynig Да се смилят над изтерзаните майки... Whistling

# 608
  • гр.Варна
Благодари ви! Аз да си кажа честно съм малко разочарована ,защото очаквах около 5.85 по МАТ.Не знам откъде са му взели точки. Мисля че сте му стигне бала-34.928 но ще изчакам статистиката.
Балът ще му стигне за всяка една специалност. PeaceПредполагам ,че ще си остане в МГ-то. Simple Smile

# 609
Здравейте момичета,
Току що ми се обади синът ми, че са разлепили резултатите на стената училището. Става въпрос за МГ Варна. Той е с 5.696 по БЕЛ и 5.768 по МАТ

Страхотно, повлече се вече крак и то с отличен резултат Simple Smile
Браво на момчето ти.

# 610
Току-що се обадих в нашето у-ще и ми отговориха, че не са им изпратили списъците от РИО и не знаели кога точно ще се случи!?!

# 611
Току-що се обадих в нашето у-ще и ми отговориха, че не са им изпратили списъците от РИО и не знаели кога точно ще се случи!?!

Ха, пъзелът във Варна е невероятен, значи - едни разлепили, други дори не знаят кога ще получат!

# 612
За нас е изключително важно да разберем каква е успеваемостта, след като разберем оценките на децата ни, за да видим дали ще се вдигне балът за така бленуваните училища. Без тази статистика, каквито и  оценки да излязат, ще сме на тъмно. Направо ни пържат на бавен огън!!!!
Още в самото начало беше ясно,че тази година,поради по-лесните изпити ,оценките ще бъдат много по-високи от миналата година.Очевидно напрежението на децата и мамите ,които се целят в елитните гимназии няма да свърши тази вечер.Мисля,че баловете за най-търсените гимназии ще се повишат драстично.Както и други мами писаха-високите оценки са очаквани,но ако двойките са се увеличили толкова много(имам впредвид изнесените резултати в Старозагорска област) в сравнение с миналите години,това не знам как да го тълкувам...

# 613
  • Varna
Балът ще му стигне за всяка една специалност. PeaceПредполагам ,че ще си остане в МГ-то. Simple Smile

Смятаме да ходим в Първа езикова с немски.

# 614
  • София
Това е то, МАЙКА да си в днешо време... Първо тръпки за резултатите, от там насетне за класиране и т.н. На всички мамита  newsm51, пък и най-важното е, да са ни живи и здрави дечицата, останалото все някак ще се нареди... Оффф, почти не остана до 18ч.

Общи условия

Активация на акаунт