Бъдеши майки от Стара загора.

• 42 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
ЖК ми я води д-р Атанас Янев и съм доволна.Той обаче работи в държавното АГ - от там са и колебанията ми.Дали да раждам там или съответно да се насоча към някоя от частните болници  Simple Smile

# 166
Привет, момичета!
Bobcho123 щом си доволна от него и ако искаш той да те изражда какво значение има къде работи. В държавното АГ  са най-добрите специалисти (лично мое мнение) и най-добрите неонатолози. Аз родих там на 21.12.2012 г. Реших, че няма да правя избор на екип. Прие ме д-р Колева, а раждането води д-р Даков. Невероятно съм доволна от целия екип - от санитарката до доктора. И първото ми раждане беше там, но бях с избор на екип. Да ви кажа разлика между първия и втория път не видях. Всеки сам си решава къде да роди. Аз препоръчвам държавното АГ  Peace

# 167
  • Бургас
Искам да попитам как избирахте къде да родите- според болницата или според това къде работи лекаря, който ви е водил ЖК? Може ли малко информация   Rolling Eyes
Първият път раждах в НиаМед, при Христов. При него ходех на консултация и там родих.
Сега пак така. Препоръчвам!  Peace
Условията не са сравними между частната и държавната. Но пък, много е важно и да имаш доверие на лекаря и да си спокойна! Трябва сама да прецениш! Колкото мнения, толкова доктори, толкова положителни или отрицателни.

# 168
Притеснява ме разликата дали е само в самите условия или в специалистите- условията изобщо не ме притесняват, важното е специалистите да са добри и да ти обърнат внимание( толкова,колкото имаш нужда - не повече).Нямам намерение да избирам екип - ако се случи доктора на смяна ще е добре.За акушерките нищичко не знам,а нали те ръководят самото раждане- доктора се намесва,ако има проблем.Затова събирам мнения.Благодаря ви Simple Smile

# 169
Притеснява ме разликата дали е само в самите условия или в специалистите- условията изобщо не ме притесняват, важното е специалистите да са добри и да ти обърнат внимание( толкова,колкото имаш нужда - не повече).Нямам намерение да избирам екип - ако се случи доктора на смяна ще е добре.За акушерките нищичко не знам,а нали те ръководят самото раждане- доктора се намесва,ако има проблем.Затова събирам мнения.Благодаря ви Simple Smile

Според мен добри специалисти има и на трите места. Въпроса е ти лично при кой лекар ще се почувстваш най-добре, най-удобно, най-спокойно. За условията... еми приятелка, раждала в АГ-то ми каза, че при нормално раждане не повече от 3 дни стоиш, което ще изтраем ако не сме в лукс обстановка.

А на теб кога ти е термина?

# 170
Термина ми е 12 май   Simple Smile Имам време да помисля  Grinning Аз съм ходила в АГ-то и не мисля,че е чак толкова зле, колкото го описват - съвсем прилично си е,все пак е болница,не хотел  Laughing  в крайна сметка важното е всичко да мине нормално  Hug  Надявам се доктора да си поеме ангажимент за раждането,ако не ще се моля да случа на добра акушерка  Simple Smile

# 171
  • Бургас
Според мен добри специалисти има и на трите места. Въпроса е ти лично при кой лекар ще се почувстваш най-добре, най-удобно, най-спокойно. За условията... еми приятелка, раждала в АГ-то ми каза, че при нормално раждане не повече от 3 дни стоиш, което ще изтраем ако не сме в лукс обстановка.
За специалистите съм съгласна.  Hug За условията, да, изтрайва се, ама друго си е да си удариш един душ на другия ден още.  Wink
Най-добре обиколи и трите места, разгледай и си прецени.

# 172
Благодаря Simple Smile  Hug

# 173
Само да добавя, че в АГ-то са правили ремонт и специално банята и тоалетната нямат нищо общо с това, което помня от преди 8 години. Има си топла вода. Аз се изкъпах няколко часа след раждането, щом имах сили. Прави сте че не е хотел и няколко дни се издържа. Аз случих и на готина "съквартирантка" така че ми беше супер.

# 174
Да, на мен също за АГ-то ми казаха, че е прилично, не е лукс, но пък и наистина не отиваш на хотел. Стаите са за по 2-3 момичета. Казаха ми, че вече са отделно жените от ромски произход. Единственото по-кофти било, че баните и тоалетните са общи за етажа, но пък за 3 дена мисля, че не е кой знае какво Simple Smile

# 175
Аз също раждах нормално в Аг-то, не се притеснявай специалистите са невероятни, никой няма да те оставви, попаднах на който беше на смяна, въпреки че щях да съм с избор на екип, но лекаря го нямаше и така се случи. Акушерката не ме остави и за миг стоя до мен през цялото време, а пари не й бях давала, е дадох след това, ама тя от къде щеше да знае. Условията са много добри даже,  стаите са освежени, добри са.Аз се изкъпах на същия ден след като родих след 4-5 часа, е ми добре си е банята, нищо и няма, заложи според мен на тази болница, неонатологията също е мн добра.  Peace Peace

# 176
Здравейте,второто си дете родих в "Иван Рилски".Като цяло съм доволна,но винаги може повече.Имаме си стафилокок в носа и едното око за спомен от там.

# 177
Здравейте и от мен.Само искам да добавя,че не отделят ромките от българките.Аз родих на един ден с една циганка и от самото начало до изписването на петия ден бяхме заедно в една стая.Да вярно правен е ремонт,но дано не ви се наложи да лежите на третия етаж,защото тоалетната е под всякаква критика.За д-р Даков съм за с две ръце.

# 178
  • на земята
И аз се се включа с мнение,аз родих в ИВАН РИЛСКИ преди близо два месеца на 3 декември,при д-р БУЗАЛОВ,асестираше му д-р ЯНЕВ.д-р БУЗАЛОВ си беше моят доктор и при него родих,много съм доволна бях секцио,всичко мина супер,много съм благодарна на доктора,ноооо като цяло от болницата не съм доволна изобщооо  Peace не гледаха бебета както трябва,сестрите са ужас завеяни,донеса ми бебче на 2 ден,носят ми млякото за 3 часа то вече беше 5 ,студено абе с две думи не съм доволна от самото обслужване това е  Peaceможеше и да е супер по добро все пак си плащаш ..)))

# 179
Здравейте на всички.  Hug
Искам да попитам дали знаете къде има магазин за дрехи за бременни в Стара Загора, че вече не мога да закопчавам нищо от моите?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт