Американците, американците - Tема 11

• 25 536
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
  • КиТ
Айде и аз в темата Благодаря ти Бумар   bouquet  bouquet  bouquet

# 16
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Ооо, Матю smile3544" и "един друг newsm43", представят дългоочаквания от всички лиготочещи калинки-телевизионерки филм Mr. Green

# 17
Джо, май не си фен на Чайника?  Mr. Green

До него възлюбения ти Матю, изглежда като 60 годишен дядка  hahaha А, ся да се омитам, че предусещам земетресението "Джо"  newsm43

# 18
Джия, ти си или абсолютно сляпа, или абсолютно луда hahaha. На тия снимки Матю изглежда в пъти по-свеж, отколкото Чайника, който е с повече от десетилетие по-млад Joy. Хич и няма да коментирам останалите "достойнства" на младежа Mr. Green
Дай ми ти тоя "дядка" да видиш как ще се възползвам от лумбагото му Heart Eyes Mr. Green

# 19
# 20
  • в морето до колене
Хич не го давам и аз Матю... диша му прахТа младежта  Whistling

И за доказателство, Кан моля

И това  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 21:22 от mia4ik

# 21
Ззравейте в новата тема  Grinning
И аз като mia4ik, се кефя на новата титла  Wink
Сега лека полека да се издигаме в йерархията викам, хайде на лов за американци  Laughing

# 22
  • София
Айде, добре заварили!

# 23
Я,  Shocked Ваня И заменила Лео.

# 24
Прекрасни Simple Smile Heart Eyes

# 25
  • КиТ
Сега лека полека да се издигаме в йерархията викам, хайде на лов за американци  Laughing

Давай тука има богат избор  Crazy Joy Joy Joy
Мдаа Ването получи тоя хубавец от Джой,Джой  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 26
Просто не мога да се въздържа да не покажа дядото отново Mr. Green

Хлапетата приличат повече на Камила, дано си направят и трето, което да одере кожата на Матю Heart Eyes

# 27
  • In The Middle Of Nowhere
Като за дядо е добре барнат на тяло  Mr. Green Само мустаци да не си пуска пак, че изглеждаше ужасно с тях на едни предни снимки. Същото мога да кажа и за ужасната рижава брада на Майкъл Фасбендър.
Ако съм запомнила добре от предната тема моят списък беше така/много ме мързи да пускам снимки/:
1 Робин Тъни
2 Лив Шрайбър
3 Aрми Хамър

Бум,  bowuu!

# 28
  • Разпиляна във въображението
Като за дядо е добре барнат на тяло  Mr. Green Само мустаци да не си пуска пак, че изглеждаше ужасно с тях на едни предни снимки. Същото мога да кажа и за ужасната рижава брада на Майкъл Фасбендър.
Ако съм запомнила добре от предната тема моят списък беше така/много ме мързи да пускам снимки/:
1 Робин Тъни
2 Лив Шрайбър
3 Aрми Хамър

Бум,  bowuu!

Арми е мой Grinning  За тези, които са чели "Игрите на глада" той е един от тези, сред които ще се избира за ролята на Финик. Другите са онзи от Трон и онзи от Джон Картър

# 29
Дедо промотира филм и е много активен Party

Общи условия

Активация на акаунт