Тренировки в домашни условия: Тема 21

• 34 269
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Добро да ви е утрото момичета и хубав ден  Heart Eyes
Мен нещо сън не ме хваща тия дни, ама нормално де търпение нямам вече за пътуването, а то е в събота  Party
Ох, Бобченка цял ден те мисля  Hug Дано си по-добре.Аз никога не съм имала такава болка, но мъжът ми е минал и през това с кръста и през бъбречна криза преди много години.Знам от него, че и двете са ужасни  Sad Ако имаш съмнение за бъбрек иди и купи 100% сок от чевена боровинка /тука cranberry му казват/.По-предната зима ме лепна вирус с възпаление на пикочните канали и този сок ми помогна много.Чист без добавка на захар и други.Много е кисел, но пък помага.Дано да е само контузия и да минава бързо  fingerscrossed Каквото и да е почивай си  Hug

Инчето или Кат беше обърках май  Blush питаше за предложения за първа страница.Ако имаме право и ако нямате нищо против нека се сложи линк към Любо наред с Руми и ББ тийма.Тези неща са важни за всички.

just.do.it страхотен подпис  Peace Мадамата изпъната в планк е направо върха! Някой път не мога да ви разбера като вземете да се вайкате с тия бедра  Laughing я вижте колко са красиви големите и стегнати бедра на мацката.Ей такива стегнати, яки мацки да станем всички!Дай боже всекиму  Grinning

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 08:24 от tqna

# 706
  • В Балкана
bob4enka бързо да се оправяш!   bouquet

vanesa от кога правиш суинговете и забелязваш ли вече ефект от тях?
Замислям се да ги започвам. Нямам пудовка, но имам гира, която мога да я докарам до тежест близо 7кг.

Tqna, и аз съм почитател на Любо  Peace
Peace
Плюс още негова фенка.   Laughing

Днес почивам от тренировки и само ще пешеходствам.  Wink

# 707
Рейн, не знам какви точно суингове прави Ванеса, но аз правя с дъмбел в класа по Бооткамп и ми харесва.Значи правя го като вдигам дъмбела с двете ръце и извивам надясно първо, после при клякането правя скуат /клякане на 90градуса/ и пак така.Ако искаш може да редуваш ляво и дясно последователно, но нас ни учат първо няколко повторения в дясно и после толкова в ляво.
Със същия дъмбел после можеш да изпълниш от седнало положение странично въртене като се опиташ да задържиш краката във въздуха /това за талийката чудно  Laughing/, пак с един дъмбел става и съшо бърпи като при изправянето вдигаш дъмбела /или гира няма значение, но по-тежичко да е/ с едната ръка, после с другата.И това чудно   Laughing Ето ти цял комплекс с една гира  Wink И още мога да ви измисля  Mr. Green мен ме морят два пъти в седмицата с такива и вече съм ги научила наизуст.

пп. На който му са по-лекички гиричките лепкате ги двете и ги правите една за по-тежко  Peace

# 708
  • В Балкана
tqna, в първия случай с наклоните в дясно и ляво, и кляканията, гирата над главата ли я държиш? Щото аз така си го представих.  Laughing
Второто за талийката мисля, че го видях вярно в главата си. Задължително ще го тествам. Утре.  Laughing

Благодаря, много за инфото!   bouquet

# 709
bob4enka,бързо оздравяване и от мен. Дано не е нещо сериозно.

За първа страница - може ли и линк към старите теми.

Момичета, аз работя на 12-часови дневни и нощни смени и имам проблем с организацията на времето за тренировки и храненето през нощта - някакви предложения? Ще прегледам и предложения от tqna  сайт. Лека нощ от мен Simple Smile.

# 710
Рейн ти ме подсети.Може и само нагоре  Peace Без значение дали ще въртиш настрани или право нагоре хубаво изпъвай ръцете над главата.

2012  Hug прочети в и в трите сайта за храненето и времето на тренировка /ползвай търсачките на сайтовете за по-лесно иначе 12часа няма да стигнат  Laughing/.В смисъл кога какво е най-подходящо.При теб обаче може да е различно.Нагоди тренировките си и храненето така, както на теб ти е най-удобно.Полза ще има винаги.Важно е постоянството.Но не на всяка цена  Peace

# 711
tqna мерси за сайта - изчетох разни работи и е доста интересно - ще го сложа на първа страница Simple Smile
bob4enka дано да не е нещо сериозно, сега не мисли за  тренировки - мисли да се оправиш пък след това ще си тренираш и всичко ще е наред Simple Smile
Kath наистина ти пожелавам успех - дано постигнеш това, което искаш и да си много доволна - аз вярвам, че ще успееш - ти си умна и упорита Simple Smile

# 712
Привет и от мен Simple Smile Днес - за първи път Кардио 3 на Джилиън, още на 10-тата минута плувах в пот, но нека ми  Mr. Green
Бобченка, не е зле да отидеш на рехабилитатор да те види, всъщност никаква диагноза ли не ти казаха?

# 713
  • София
bob4enka бързо да се оправяш!   bouquet

vanesa от кога правиш суинговете и забелязваш ли вече ефект от тях?
Замислям се да ги започвам. Нямам пудовка, но имам гира, която мога да я докарам до тежест близо 7кг.

Tqna, и аз съм почитател на Любо  Peace
Peace
Плюс още негова фенка.   Laughing

Днес почивам от тренировки и само ще пешеходствам.  Wink

Упражненията с пудовка които правя са класическия суинг
http://www.youtube.com/watch?v=q0jalJ-3e7U
понякога правя същото но с по една ръка, клекове също правя с нея. Абе ако пуснеш сърч в ю туб примерно - kettlebell workout ще видиш доста упражнения Simple Smile
За ефект не мога да говоря, защото не съм много сериозна, но след суингове чувствам разни мускулчета добре натоварени.

# 714
tqna, благодаря  Hug И на мен много ми харесват здравите мускулести бедра, може би защото си ги нямам.  Laughing
Аз за днес се отчитам с това на гладно. Не го правих чак толкова интензивно, но бая се изпотих.  Shocked

# 715
just.do.it Искам такова дупе и аз. Mr. Green smile3521
 Днес обичайния крос. Мисля да се пробвам да вечерям към 6 часа и после нищо.Да видим дали ще се размърдат тези кг.

# 716
Ехооо за днес Billy Blanks - Tae Bo Insane Abs 50мин. и интервално кардио на Руми 50/10 - 15мин.

# 717
Тя, ще се размърда със сигурност.Условието е след 6 да изпиеш равномерно 2-3 чаши вода.Може би ще ставаш посреднощ до 00, но ефект ще има.Ако много прегладнееш /дори препоръчвам/ към 8-9 пий малко рядък айрян без сол.

След малко ще размърдам д-то с проблемните зони на Джилиян.Играе ми се  Laughing

# 718
Аз започнах да вкарвам малко новости ,благодарение на Л.Ангелов и днес във фитнеса правих Пулдаун с широк хват и малко на пътечката.

# 719
Ей сега ви изчетох. Бобченка,  Hug Ще се оправиш мила! Само се пази повече и си направи по-продължителна почивка.   bouquet
tqna, даваш толкова ценни съвети и позитивност в темата. Благодаря  Hug И да не забравя да ти пожелая лек полет и едно прекрасно БГ лято  Wink
Кат, само напред   bouquet Може ли да метнеш линк към предишното тихо кардио на Руми, за което спомена. Помня, че си пускала преди, но не ми се рови  Praynig
just.do.it, това което си правила определено си е изпотяващо кардио. Изпробвано е  Mr. Green

Момичета, искате ли да направя блог в който да публикуваме диетични рецепти, статии за тренировки като тази на Кат примерно и други полезни нещица.
Идеята за рецептите я беше дала Мавина мисля и много ми допадна. Има ли интерес?

Общи условия

Активация на акаунт