Къде в Пловдив??? - 33

• 69 567
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, преди бяхте писали за магазин за ламиран паркет някъде на Васил Априлов може ли малко да ми опресните къде е  #Crazy. Днес уж гледахме, но не го намерихме  newsm78
Да ти препоръчам магазин. Може и за същия да е ставало въпрос. На кръстовището на България и В. Априлов от страната на Санкт Петербург срещу магазина за плочки Досев.Избора им е голям, цените са супер(17-20лв) . След като го монтира момчето от тяхната фирма не се забелязват фуги. За мен те са страхотни. За името мога и да излъжа как се казваше....

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 21:21 от desitka_001

# 391
  • Пловдив
Здравейте, преди бяхте писали за магазин за ламиран паркет някъде на Васил Априлов може ли малко да ми опресните къде е  #Crazy. Днес уж гледахме, но не го намерихме  newsm78
Да ти препоръчам магазин. Може и за същия да е ставало въпрос. Кронофлор на кръстовището на България и В. Априлов от страната на Санкт Петербург срещу магазина за плочки Досев.Избора им е голям, цените са супер(17-20лв) . След като го монтира момчето от тяхната фирма не се забелязват фуги. За мен те са страхотни.
Само още малко да ми обясниш newsm78 някъде под блока ли е? Този район отдавна не съм ходила, гледахме едни плочки на там където е светофара за пешеходци  newsm78

# 392
  • Пловдив
Да ти препоръчам магазин. Може и за същия да е ставало въпрос. Кронофлор на кръстовището на България и В. Априлов от страната на Санкт Петербург срещу магазина за плочки Досев.Избора им е голям, цените са супер(17-20лв) . След като го монтира момчето от тяхната фирма не се забелязват фуги. За мен те са страхотни.
Само още малко да ми обясниш newsm78 някъде под блока ли е? Този район отдавна не съм ходила, гледахме едни плочки на там където е светофара за пешеходци  newsm78

http://www.kronoflor.com/parquet.php

# 393
Значи Санкт петербург хотела трябва да го знаеш. Плочките където сте гледали трябва да са Амичи(те са на В. Априлов и аз от там си взех моите:). От кръстовището с бул.България тръгваш към ОMV и колелото на панаира. Съвсем в началото преди OMV  ще видиш магазина, под блока се пада, до него продават троянски мебели и един магазин малък магазин  Зора. Ако не ме разбереш пиши ЛС ще се постарая повече:)

# 394

http://www.kronoflor.com/parquet.php
[/quote]

Името май съм го сбъркала може и ParketHouse да е

# 395
  • Пловдив
Благодаря ви отговорите, ще разгледаме още
desitka_001 разбрахте къде   bouquet
Ние търсихме този на кронофлор В. Априлов

# 396
Здравейте, някой може ли да препоръча фитнес около Новотела?

# 397
От къде мога да си взема читав моп(сиите гъби за под)? Днес взех един от Баумакс и на втората стая ми се разпадна в ръцете  #Cussing out

# 398
Метро - синя основа/кафява гъба - около 40 лв

# 399
  • Пловдив
Здравейте!!! Да знаете къде в Пловдив лееят куршум?
Чувала съм за една баба в Прослав.

# 400
От къде мога да си взема читав моп(сиите гъби за под)? Днес взех един от Баумакс и на втората стая ми се разпадна в ръцете  #Cussing out
В Кауфланд са им здрави дръжките, а в Практикер гъбите са много мекички

# 401
  • Пловдив
В хотел Екзотик - Марково , някой знае ли каква е цената да се ползва открития басейн и събота и неделя дали е голяма навалицата?

# 402
  • Пловдив
В хотел Екзотик - Марково , някой знае ли каква е цената да се ползва открития басейн и събота и неделя дали е голяма навалицата?

10лв.

# 403
  • Пловдив
Значи Санкт петербург хотела трябва да го знаеш. Плочките където сте гледали трябва да са Амичи(те са на В. Априлов и аз от там си взех моите:). От кръстовището с бул.България тръгваш към ОMV и колелото на панаира. Съвсем в началото преди OMV  ще видиш магазина, под блока се пада, до него продават троянски мебели и един магазин малък магазин  Зора. Ако не ме разбереш пиши ЛС ще се постарая повече:)

Инфо от вчера - магазина за ламинати, паркети е празен - няма никой..................... Точно този който е под блока - бул.България №111

# 404

Инфо от вчера - магазина за ламинати, паркети е празен - няма никой..................... Точно този който е под блока - бул.България №111
[/quote]

Сори за грешната информация ... до преди няколко седмици го имаше..

Общи условия

Активация на акаунт