Къде в Пловдив??? - 33

• 69 622
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, аз нося чашка Д  и освен от Триумф съм доволна и от сутиените
на немската марка Huber http://www.huberdiewaesche.com/deutsch/damen/basic/base-selection.html.
Продават ги в Скини, видях ги и в един магазин за бельо в халите на първия етаж.

# 421
  • Майничка
Тъкмо сте на тема сутиени.. Къде мога да намеря леки и меки памучни сутиени? Без подплънки, дебели пръст, без финтифлюшки, пайети и камъчета? И номерът да е голям...

Памучни, изчистени, с банел, има в едно магазинче в подлеза на Тримона, горе-долу зад щанда с царевицата, там продават и обувки. Другият им магазин е в подлеза на аптека Марица.

# 422
  • Пловдив
Момичета, аз нося чашка Д  и освен от Триумф съм доволна и от сутиените
на немската марка Huber http://www.huberdiewaesche.com/deutsch/damen/basic/base-selection.html.
Продават ги в Скини, видях ги и в един магазин за бельо в халите на първия етаж.

Чашка Д ли е най-голямата?
Трябва и аз да ги погледни.Цените как са?

# 423
Някой може ли да каже в този апартамент с парфюмите в Кичука където някой му беше дал адреса тук  преди време има ли Private Blend на Tom Ford ?

# 424
А знаете ли къде в Пловдив мога да си купя хубави бански. Харесала съм си 5-6 модела от www.ivet.bg , но не ми се рискува.

# 425
  • Пловдив
Някой може ли да каже в този апартамент с парфюмите в Кичука където някой му беше дал адреса тук  преди време има ли Private Blend на Tom Ford ?

попитай

Нона и Жоро - ул."Бугариево" 12, 0888562982 и 0898433019

# 426
Елфитка, може ли да те питам за Триумф - отдавна съм им хвърлила око, гледам сайта, но нещо май не схващам номерацията - и на бельото, и на банските пише само размер на чашката...Ами подгръдната?  Thinking

# 427
♥Elfita♥ благодаря много Peace  bouquet

# 428
А знаете ли къде в Пловдив мога да си купя хубави бански. Харесала съм си 5-6 модела от www.ivet.bg , но не ми се рискува.
Много хубав бански си купих на Феба, марката е полска.Магазинчето е в Кючука,на ул. Даме Груев,срещу ДГ 8-ми март. Може и на други места да ги има.

# 429
  • Пловдив
От къде мога да купя от тези декоративни "пердета" като ресни, които бяха много модерни преди няколко години?

# 430
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да купя хубава раница за първокласник?

# 431
  • Пловдив
От къде мога да купя от тези декоративни "пердета" като ресни, които бяха много модерни преди няколко години?
виждала съм в Домко и в Галеро
ето в сайта на Домко има и цени http://www.e-domko.bg/products/243-resni.html

# 432

в грабо в момента има оферта за тези ресни на 11 лв
по мой спомен последно съм ги купувала от айко за 30 лв наистина, но съм виждала в джъмо и по 15 лв /по-некачествени/
така че зависи от марката

раница за първокласник - от книжарница джулия на антим първи

# 433
Елфита, има и по-големи чашки, поне в магазина срещу копчетата
имаше. По-евтини са от Триумф, между 30 и 40 лв са.

# 434
  • Пловдив
Елфитка, може ли да те питам за Триумф - отдавна съм им хвърлила око, гледам сайта, но нещо май не схващам номерацията - и на бельото, и на банските пише само размер на чашката...Ами подгръдната?  Thinking

подгръдната си е както си я мериш със сантиметъра.примерно ако ти излиза 75 см и чашката ти е С,размера ти е 75 С

Общи условия

Активация на акаунт