Къде в Пловдив??? - 33

• 68 437
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Търся препоръки за фирма за ремонт на водосточни тръби.

# 661
  • Пловдив
Къде мога да намеря в Пловдив нещо подобно - http://shop.assiko.com/category.pcgi?category_id=64

Благодаря!
Подобно на кое?
Футбола или мики?
И двете ги има в моя магазин тон бонбон и балон в мол пловдив
Имам над 40 пълни теми, включително почти пълния асортимент на асико
101 балона никога не са работили с асико

За футболно парти питам.
Благодаря  Ерин, ще минем да проверим, ако оздравеем, че се прибра с Т.
Ерин, да те попитам, дали има на футболен отбор в жълто-черно.

# 662
В момента футболния отбор е само синьо/бяло налично - покани, покривки, салфетки, чинийки, чашки
балони има с футболни топки, но те са бяло/черно - и латекс и фолио
ако искаш изненада в жълто/черно - момичетата могат да направят композиция, като дори ще нарисуват и емблемата на ботев, не е проблем, ще видиш изложени мостри на арт композиции
ако искаш от на асико парти артикулите - виж в сайта те имат арсенал и ливърпул, но не ги поддържам налични, обади се по тел и дай заявка до 2 дни ще пристигнат с другите доставки от тях
има надпис Хепи Бърдей футболен 2 вида, но преобладават зелено/синьо/бяло и футболни топки
има свирки като футболни топки...
друго на футболна тема не се сещам
футболисти за торта пластамасови фигурки има, но предполагам, че ще се прави емблемата във вашия случай  Simple Smile

# 663
  • Пловдив
Момичета,дали се намират още някъде книжките със стикерите от Билла newsm78

# 664
Виждали ли сте някъде малки хладилни чантички? Малки, колкото да пренесеш някакви лекарства, примерно. Преди време е имало нещо подобно в Кауфланд, дали някой не е срещал скоро?

# 665
Търся хубав балатум, но на сносни цени. Heart Eyes
Ако има някъде някаква промоция.. Hug

# 666
  • Бг
dunaika, със сигурност в момента толкова малки няма в Кауфланд. Снощи точно с мъжа ми гледахме хладилните чанти. Имаше някакви евтинджос, от типа на пазарска чанта, но без охладители естествено. Цената на тези беше някъде към 8 лв., но по-малки не видяхме.

Evvaa, голямо разнообразие и приемливи цени преди време имаше в Аутлета на Карпет макс, на Карловско шосе. Сега не знам дали все още поддържат асортимент. Работното им време е от понеделник до събота от 10 ч. до 19 ч.

# 667
  • Пловдив
Ерин, благодаря! Ще минем да видим дребното какво ще избере, защото партито ни се отлага за другата седмица, че лепнахме вирус.

# 668
Виждали ли сте някъде малки хладилни чантички? Малки, колкото да пренесеш някакви лекарства, примерно. Преди време е имало нещо подобно в Кауфланд, дали някой не е срещал скоро?
Най-лесното, което се сещам, е охладител за шишета Simple Smile (или термочанта). По-малко не мисля, че съм виждала. Пак са на принципа на хладилните чанти (ако такова ти върши работа).
В бебешките магазини има навсякъде.

# 669
  • Пловдив
Търся хубав балатум, но на сносни цени. Heart Eyes
Ако има някъде някаква промоция.. Hug

Срещу Бриколаж-а на 6-ти септември има магазин за балатуми и мокет. Има голям избор.

# 670
Alexa_a, duhi_puhi, благодаря за отговорите.

# 671
момичета искам да си направя временна татуировка с къна- да издържи поне месец два...някай ако знае къде може да ми направят такава да каже

# 672
  • Пловдив
Момичета,дали се намират още някъде книжките със стикерите от Билла newsm78

Доколкото разбрах книжките са свършили отдавна и не се предвиждало ново печатане, тъй като промоцията свършва в края на месеца.

# 673
  • Пловдив

Снощи в Практикер видях подобни. Като размер са по- малки от стандартните.

# 674
момичета искам да си направя временна татуировка с къна- да издържи поне месец два...някай ако знае къде може да ми направят такава да каже
Временна татуировка с къна съм си правила там, където е национално изкуство, препитание за хиляди местни и радост за туристите - Мароко. Обаче не издържа няколко месеца, а няколко дни, да речем, макс седмица. И не мисля, че има начин да ти държи толкова дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт