Парфюмни размисли и страсти - 156

• 51 754
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Нещо ново   Thinking

P.S.

И да допълня за Truth or Dare Madonna. За трайността. Много добра. Още се усеща на китката ми, като съм си мила ръцете няколко пъти. Но аромата не е мръднал въобще. Какъвото беше в началото, такъв е и сега. Никакви начални нотки, средни, бази. Моноаромат.  Peace

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 19:40 от Cruela

# 511
Зеленото нещо,което наистина е много освежаващо в маранята е Амазония и се води за мъже Grinning
http://www.fragrantica.com/perfume/Oriflame/Amazonia-for-Him-15142.html
Има препратка към Нинфео,към Ермесовите градини и нещо нагармащо цитросово ,смокиново..
Много свежо и много бюджетно.
Пробвайте,като се абстрахирате от това ,че е каталожен парфюм.Аз затова го обвих във фолио и така го тества Мимси Mr. Green Исках да е безпристрастна и да каже мнението си без да знае какво си е пръснала Laughing

# 512
  • Козлодуй
Кабошар беше може би първият парфюм, който сериозно не понесох. Естествено, поръчка на сляпо.
При мен вторият,който не понесох от поръчка на сляпо Mr. Green Първият беше Knowing.Него поне го помъчих някой и друг ден...но Кабошар отлетя на мига.

И по лейди ГаГА си падам все колкото по Мадона,и "нейното" творение ще пропусна.
Отварят ми се чудесно намаленията,само дето нищо не ме изкушава.Дали това е знак,да скътам парички за една Жестока гардения? Mr. Green

# 513
Руми, не съм търсела в София  Peace   В кои магазини се намира? Веднъж случайно купих от София едно шишенце с надпис "Гераниево Масло,"  но не беше това, което търсих и което Идоменеус описва.

Ето това искам да пробвам. Звучи невероятно :

http://www.fragrantica.com/news/Mona-di-Orio-Rose-Etoile-d-Hollande-3262.html

# 514
  • Пловдив
Зеленото нещо,което наистина е много освежаващо в маранята е Амазония и се води за мъже Grinning
http://www.fragrantica.com/perfume/Oriflame/Amazonia-for-Him-15142.html
Има препратка към Нинфео,към Ермесовите градини и нещо нагармащо цитросово ,смокиново..
Много свежо и много бюджетно.
Пробвайте,като се абстрахирате от това ,че е каталожен парфюм.Аз затова го обвих във фолио и така го тества Мимси Mr. Green Исках да е безпристрастна и да каже мнението си без да знае какво си е пръснала Laughing

Грабната съм и аз Simple Smile ще поръчаме за тест!

# 515
  • София
Кабошар беше може би първият парфюм, който сериозно не понесох. Естествено, поръчка на сляпо.
При мен вторият,който не понесох от поръчка на сляпо Mr. Green Първият беше Knowing.Него поне го помъчих някой и друг ден...но Кабошар отлетя на мига.

Ти пък направо си уцелила какво да стреляш на сляпо  Joy Joy Joy Как не си се отказала изобщо от парфюмите се чудя  Mr. Green

Аз днес наистина пръснах милото Клое Нарцис. Пак си е симпатичен, но жегата не е неговото време. Обаче температурите са виновни, а не хубавото парфюмче Simple Smile

# 516
  • Варна

Да, пропуснах да кажа за момента с фолиото, а е важен. Аз наистина се сугестирам отрицателно от каталожната търговия  Peace

Гага я харесвам изключително много! И шоуто, и песните! Обаче се съмнявам, че ще ми хареса парфюмът, ама знае ли се.

Сънчо, при Ноуинг проявих благоразумие и добре че го направих и първо тествах, че по едно време както се благоговееше пред него, като нищо да се бях бухнала и там  Mr. Green

# 517
  • София
Руми, не съм търсела в София  Peace   В кои магазини се намира? Веднъж случайно купих от София едно шишенце с надпис "Гераниево Масло,"  но не беше това, което търсих и което Идоменеус описва.

Ето това искам да пробвам. Звучи невероятно :

http://www.fragrantica.com/news/Mona-di-Orio-Rose-Etoile-d-Hollande-3262.html

Ами в разни аптеки или био магазини. Виж и онлайн. Бях си купила едно от Дамасцена - розовата дестилерия до Скобелево.

# 518
Аз днес наистина пръснах милото Клое Нарцис. Пак си е симпатичен, но жегата не е неговото време. Обаче температурите са виновни, а не хубавото парфюмче Simple Smile
К'во викаш? Mr. Green Whistling

Че кво им е на температурите? Аз днес се разнасям посред Ароматикс Еликсир  Mr. Green Ще гледам утре облакът от Клое Нарцис да не дойде към вас  Laughing
Joy  bouquet

# 519
И аз страшен фен на Гага. Парфюма и също ме интересува.

# 520

Това за същия парфюм иде реч, който и аз отстрелях на сляпо, нали? Тръшва ме отвсякъде, а и никой не го ще - не е за всеки, за мен определено не е. Това ми е първата сериозна грешка обаче...за сега.

Хъм, на мен пак не ми се отваря сайта  Rolling Eyes

Не съм фен на Гага и не искам й да и пробвам парфюма. Но за на баба МАдж търпения нямам, особено след цветните описания тук  Crazy

# 521
  • София
К'во викаш? Mr. Green Whistling

Че кво им е на температурите? Аз днес се разнасям посред Ароматикс Еликсир  Mr. Green Ще гледам утре облакът от Клое Нарцис да не дойде към вас  Laughing
Joy  bouquet
Ти не се заяждай, защото утре облакът може да дойде и до теб  smile3534 Ще пренебрегна принципите си и ще повторя втори ден същото  Twisted Evil

# 522
Aтти, какъв ти е маршрутът да не минавам от там? Joy
От това Клое ми става лошо, а от Ароматикса се пренасям 50 години назад. За аромотерапия става, но за носене поне за мен не. Grinning

# 523
Ти не се заяждай, защото утре облакът може да дойде и до теб  smile3534 Ще пренебрегна принципите си и ще повторя втори ден същото  Twisted Evil
Не се заяждам въобще!  Laughing Само се радвам, че си призна, че този мор не може да се носи в това време, както категорично твърдеше точно преди ден обратното!  bouquet

# 524
  • София
Може, и още как!  Naughty Обаче само с 5 пръсвания срещу десетина на по-хладно време.

*Emia*, аз кротко ще си седя вкъщи утре, обаче Бижу има малшанса да живее и работи близо до мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт