Парфюмни размисли и страсти - 156

• 51 691
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Има дезодорант-парфюм, който е толкова траен и шлейфов, че доста парфюми могат да му завидят. Ароматът му е 1:1 с червената Рексона.

Благодаря  Simple Smile

# 557
  • Там, където ме обичат
Toва
пробвах преди време и много ми хареса. Дали не минавам в лагера на феновете на кожа.

Ама какъв линк успях да спретна  Party
Благодаря на всички дами за помощтта   bouquet  bouquet  bouquet

# 558
  • София
Линкът ти е перфектен Hug

Днес пробвах на кожа Булгари корал - за пореден път се убеждавам, че това не е моя бранд - след 2 часа няма никой, а в началото си миришеше цветно и неприятно върху мен. Приятелката, на която е установи, че на нея мирише съвсем различно.

# 559
  • София
И при мен след 2 часа от Булгари корал на китка, нямаше никой. И мой бранд не е. Имам един нетраен любимец, унисекс на Булгари - Руж... нещо си, но вече му се наносих.

Преди време бях питала за Слънцето на Капри - Монтал, обсъдихме, че е химичен, обаче да ви кажа върху мен го харесвам и му се радвам много.

# 560
  • Там, където ме обичат
Bulgari не е и мой. Харесвам Мон жасмин ноар, но никак не е траен върху мен.

# 561
  • Чукарландия
Поръчах си на сляпо Songes Annick Goutal по ваши описания, къде положителни, къде отрицателни. Получих го днес. И много съм доволна! Белоцветен, кремест, плътен, но не задушлив. Такъв, какъвто ми харесва. Ще чакам Атти да се произнесе, защото тя умее да описва, мен ме няма хич.
Бях се напръскала сутринта хууубавичко с Woman In Rose Alessandro Dell` Acqua, а като получих Songes, веднага си пръснах на китката. И това беше. Замина и Уомъна и Роуза, барабар с тях Алесандро в киреча. Като мина покрай някой пита на какво ухая и като се доближа, казва: ааа, не е това, на друго ухаеш. И като си поднеса китката да подушат, казват: Ето, това е! Peace
Получих и Jil Sander No 4 (отново на сляпо), но ще си го оставя за утре, да го тествам. Днес ще се насладя на прекрасния ми бял, бял Songes. Гуталчето ми то. newsm68

# 562
  • София
Аааааааооооооооееееееее!!!
Доставили са ти по погрешка моята поръчка!  Twisted Evil Crazy Mr. Green Hug

# 563
П...
Бях се напръскала сутринта хууубавичко с Woman In Rose Alessandro Dell` Acqua, ....

Честити ти радости  Hug
Сподели за Алесандрото  дееее, как е при теб,как го намираш. Аз установих, че всъщност е доста траен, но е лек и без шлейф .Пръскам предимно на дрехи и миришат поне 2 дни. Много съм доволна Mr. Green

# 564
  • в голямото село
BBeLLa,  честит ти Songes. Сподели още за парфюма, усеща ли се осезаемо жасмина. Любопитен ми е този Гутал Hug

А с това Алесандро направооооо ми подпалихте чергата къде сега да го душна има ли го в БЗ ooooh!

# 565
  • София
О, Бела, честито ти гуталче! Много е вълнуващо да си поръчаш по описание и после аромата да надхвърли очакванията ти!  Hug

# 566
Има дезодорант-парфюм, който е толкова траен и шлейфов, че доста парфюми могат да му завидят. Ароматът му е 1:1 с червената Рексона.
Благодаря  Simple Smile

Този дезодорант само в този сайт ли може да се открие? не ми се вярва да го има из парфюмериите  Confused

Искам да го купя на майка ми.

Бела, честито  Hug
И аз искам да я душна тази роза на Алесандро...

# 567
[...
А с това Алесандро направооооо ми подпалихте чергата къде сега да го душна има ли го в БЗ ooooh!

аз го тествах в ЦУМ ! Другъде го няма май Thinking

# 568
  • Пловдив
Роза, роза , но за мен си е само в заглавието розата. Аз рози не усещам ама никакви, някой намира ли рози в това Алесандро?    Mr. Green

# 569
  • Там, където ме обичат
Аааааааооооооооееееееее!!!
Доставили са ти по погрешка моята поръчка!  Twisted Evil Crazy Mr. Green Hug
Ooooo, Aтти, най-после се появи  Hug липсваше ни. Я, докато не си духнала някъде да се консултирам с теб.
Отдавна не съм си купувала НИ-ЩИЧ-КО, след последната априлска тройка де  Embarassed
Та значи искам да се смонаградя с нещо, може и на сляпо, ама пусто като напоследък от нищо не ми се разтреперват коленете  newsm78. Знам, че ти си успешен подстрекател, та да ми шушнеш идейка някаква  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт