Парфюмни размисли и страсти - 156

• 51 690
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Пробвах го това Алесандро, приятно е. Няма роза за моя нос, освен най-най-най-накрая, малко преди да изчезне, но е толкова ефирна и недоловима, като отдавна откъснат розов лист. Иначе като цяло ми мирише на горчив грейпфрут, много сходно с едноименната Алегория на Герлен. Мента не открих, а понеже искам, купих си Херба фреска.

Харесаха ми новите Бронзови богини Капри и за моя радост нямат нищо общо с мазното усещане за кокосово плажно масло като предните. Сладникаво-горчиви, без да мога да кажа точно на какво ми миришат. На моята кожа се превърнаха в нещо много вкусно, нещо като хрупкави курабийки от маслено тесто, поръсени с кристална захар.

Новата Акуа ди джоя есенца е гаден, плодов, химичен буламач с евтина и неприятна база.

Честити придобивки!

# 571
  • София
Капри има ванилия, затова е вкусно Flutter
На мен Солей не ми хареса - много цитрус и никакъв кокос Confused

# 572
Този дезодорант само в този сайт ли може да се открие? не ми се вярва да го има из парфюмериите  Confused
Искам да го купя на майка ми.
В почти всяка квартална парфюмерия го има.

Белла, и от мен честити придобивки!  Hug  bouquet Някой друг похвали ли се с нещо, да не го пропусна? Аааа, Мимс, чакам подробен разказ за 68. И на теб честито! Heart Eyes  bouquet

Днес съм ходила на работа с... три флакона с парфюми! ooooh! Сакън да не остана безуханна.  Mr. Green Ей, моят шеф, значи... обичам го този човек! Няма парфюм, с който да се появя за първи път и да не намери начин да го отрази с малък елегантен коментар. Много е миличко. Flutter

# 573
  • Там, където ме обичат
Бижy, идвам при теб на работа.  Mr. Green
Както и преди съм споменавала, мен ли не ме отчитат, парфюмите ми ли, мистерия?
Белла, честито ти Гуталче, не го познавам, но щом му се радваш, значи е хубаво. Hug

# 574
  • София
Аааааааооооооооееееееее!!!
Доставили са ти по погрешка моята поръчка!  Twisted Evil Crazy Mr. Green Hug
Ooooo, Aтти, най-после се появи  Hug липсваше ни. Я, докато не си духнала някъде да се консултирам с теб.
Отдавна не съм си купувала НИ-ЩИЧ-КО, след последната априлска тройка де  Embarassed
Та значи искам да се смонаградя с нещо, може и на сляпо, ама пусто като напоследък от нищо не ми се разтреперват коленете  newsm78. Знам, че ти си успешен подстрекател, та да ми шушнеш идейка някаква  Praynig

Ама аз не съм липсвала твърде дълго, Фокси  Simple Smile Но щом имаш нужда от подстрекателство, съм винаги насреща  Hug Само ми дай един косъм да се закача - бюджет, олфактивна зона, бранд, ако щеш и начална буква  Crazy

# 575
  • Пловдив
Честити придобивки на всички.
 Аз днес също съгреших отново парфюмно и все повече се самосъжалявам,че затъвам в това хоби - два парфюма спечелени на търг в ибей...първия бълха ме ухапала...Императрицата, която не е нищо особено, както беше писала Натали дезодорантен аромат за младо момиче , но си ме привлича и това е,  втория  Laughing дълго мечтания от мен Acqua Di Parma Gelsomino Nobile , сега като му прегледах нотките се поуплаших, че има тубероза (та възможно ли е да съм и аз от туберозолюбителките?) -иначе го имам на виал, който изпръсках почти на една сватба и ми е много приятен ,стискайте палци да пристигне наред.., че го мечтая от няколко месеца и си мислех, че никога няма да го имам..... поне в близките години  Crazy

# 576
Честити придобивки на всички. Hug  bouquet Джил №4 е разкошен аромат, ретро, но приказен.

# 577
В къщи работят днес и правят невероятен шум.   Чудесен повод за "мръсна" роза--FM Une Rose. Много ми заприлича на пачулената роза на Л'Артизан, но с повече роза.

Днес пробвам и Fresh Mint Leaf на Joe Malone. Aми много реалистична мента, свежа и приятна и това е.

И аз четох за парфюма на Лейди Гага. Талантилива е, но не е мой стил. А и като вегетарианец, не знам какво да мисля за жена, облечена в рокля от месо  Sick  

Според Business World поне, няма да мирише на кръв и други секреции както предишни слухове обещавали:

Koпирам:
"Fame will smell of 'tears of belladonna, crushed heart of tiger orchidea with a black veil of incense, pulverized apricot and the combinative essences of saffron and honey drops.”

Ако това е вярно, тогава Fame ще мирише tame. Simple Smile

Как мирише беладонна?  

# 578
Този дезодорант само в този сайт ли може да се открие? не ми се вярва да го има из парфюмериите  Confused
Искам да го купя на майка ми.
В почти всяка квартална парфюмерия го има.

Ще търся, в младостките го няма.

Днес ходих специално да тествам парфюма на Мадона, много ми хареса, аз се пръснах два пъти, после на блотер, после ми се стори, че не усещам парфюма и се пръснах и трети път - не припадхах, не ме заболя глава, не се задуших - чуден е! И мъжа ми го хареса (той хареса и Белия уд на Монтал, и муска на Монтал, обаче от Камшира на Д.Карън се потресе в несвяст  Crossing Arms). И не знам защо, но ми напомня на Eden - на баба Мадж творението.

# 579
  • София
той хареса и Белия уд на Монтал, и муска на Монтал, обаче от Камшира на Д.Карън се потресе в несвяст  Crossing Arms). И не знам защо, но ми напомня на Eden - на баба Мадж творението.
КОшмАра се казва вече  Mr. Green

Мадж-творението е нормално да ти напомня Идън - усещаш туберозата  Peace На мен определено ми прилича най-много на Блонд Версаче, което с оглед на изчезването му е много добре.

(та възможно ли е да съм и аз от туберозолюбителките?)
Ан, това не е порок Simple Smile  Hug

# 580
  • Пловдив
Атти, ще ми се смееш сега - и ти и другите, но ...... наистина нещо се случва с мен. Незнам какво - април месец с голямо удоволствие го носих този парфюм ... и го мечтах. Сега го спечелих на търг и реших от радост да си пръсна от виалчето... , което така пестеливо си пазех за някой специален случай Flutter -пръснах на няколко места и лека полека ми стана лошо, дори ми се повдигна-отидох веднага да се измия основно, смених и тениската , с която съм и се напръсках обилно с Алесандро-то.. и сега срам не срам до утре трябва да реша дали да пиша на продавача да анулира сделката  Embarassed  . Дали чисто психически като ви чета за туберозата и осъзнах, че в парфюма я има съм се наплашила (както беше станало с Калеш)? Приятеля ми стоеше и ме гледаше и се чудеше какво е станало, защо така съм побягнала към банята...  Cry

# 581
  • Варна
Капри има ванилия, затова е вкусно Flutter
На мен Солей не ми хареса - много цитрус и никакъв кокос Confused

Солей съм го пропуснала, ама някоя от предните беше много кокосова  Peace

Бижу, ще кажа за 68, ама нека си го поизясня, че изобщо не мога да го схвана. Днес се напръсках хубаво, но забравих да следя какво се случва с него, някаква работа ме подхвана, после жега ме натисна и докато се сетя, той беше се стопил, никакъв го нямаше. Което може би трябва да ми говори, че поне не е дразнещ, не е и впечатляващ и е нетраен. Помня от първите секунди сладки цитруси, като намачкан лимон със захар и онова характерното, герленското. Помня и, че ми мина през ума, че по-хубаво ще стои на мъж, има нещо типично мъжко в него.

# 582
Ще търся, в младостките го няма.
Точно в Младост 1 на пазара мой колега има павилионче за козметика и разни други дрънкулки, и той го продава. Носи го редовно на колежка, която ползва само него. Това е на Пазар Мл.1 в посока от Деница към пазара, на спирката на самия пазар, зад павилиона с хляб, второ или трето магазинче в лявата страна на редицата.

Мимс, той май е даден унисекс, та нищо чудно да стои добре или дори по-добре на мъж. Thinking

# 583
Атти, ще ми се смееш сега - и ти и другите, но ...... наистина нещо се случва с мен. Незнам какво - април месец с голямо удоволствие го носих този парфюм ... и го мечтах. Сега го спечелих на търг и реших от радост да си пръсна от виалчето... , което така пестеливо си пазех за някой специален случай Flutter -пръснах на няколко места и лека полека ми стана лошо, дори ми се повдигна-отидох веднага да се измия основно, смених и тениската , с която съм и се напръсках обилно с Алесандро-то.. и сега срам не срам до утре трябва да реша дали да пиша на продавача да анулира сделката  Embarassed  . Дали чисто психически като ви чета за туберозата и осъзнах, че в парфюма я има съм се наплашила (както беше станало с Калеш)? Приятеля ми стоеше и ме гледаше и се чудеше какво е станало, защо така съм побягнала към банята...  Cry
Анулирай сделката ако можеш, но не ми се вярва. Няма да можеш вероятно да носиш този парфюм. Щом веднъж ти се гади и миеш за мен няма шанс. Нещо евентуално на студено време, но трудно. Сугестията е страшно нещо.

# 584
  • Чукарландия
Момичета, казвате ми да опиша по-подробно Songes, ама как? Въобще не ме бива в описанията на парфюми. Вивинка, не мога да различа ярко жасмина, може би в началото по-ярко се откроява, после става хомогенен мирис, общ, кремест и плътен. В Woman In Rose и аз не усещам никакви рози, по-скоро цитруси леко горчиви, но и мента. Hug

Acqua di Parma Iris Nobile доближава ли се по мирис до Infusion d'Iris Prada? Взех, че се включих в търг на сляпо за първия и съм на чалъм да го спечеля. 100 мл ЕДП за 30 GBP добре ли е? Нов, тестер, без капачка и кутия, само се моля да не е ментак. newsm17

Общи условия

Активация на акаунт