ЛЯТНА ИГРА - ГОБЛЕНИ

• 15 901
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
  • край Дунав
Пепен, моя подарък може да не е от най-хубавите, но наистина с удоволствие ти подбрах елементите му и се радвам, че ти харесва. Относно изпращането-знаеш, че е получен в офиса на Еконт още в съботата. Нямах веднага телефона ти и го дадох на куриерите в понеделника, но ти пожела да ти го доставят у дома и това наложи да пристигне у Вас точно днес. А можеше и вчера, но по-важно е, че съм доставила малка усмивка /колкото и да си кисела понякога/  Heart Eyes
 Относно участието ми в игрите-при цялото ми уважение към теб, но не бих приела думите ти за сериозни защото тук сме пълнолетни възрастни и взимаме сами решенията си с всички позитиви и негативи, които после ни се трупат.
 Въпреки това ти се възхищавам на търпението и прецизните изработки всеки път, когато покажеш нещо и съм твой таен фен!  Heart Eyes
Loshana, тези книги съм научила от дамите от декопажната тема-те правят повече от чудеса. Принципно не е трудно, но е най-добре да видиш на живо как става. Ако проявиш интерес мога да ти напиша на лични подробно етапите на обработка и ти сама да се пребориш. Стават трудничко, но пък са различен и хубав подарък

# 181
  • София
Скорпион, моля, напиши ми.. Колкото и само на ум да шия в момента, бих искала да се науча на още нещо  Hug Направо ми взе акъла с това...  bouquet  Аз съм явен фен на много дами тук, няма да изреждам поименно, да не пропусна някой...  Hug 

# 182
 HugЧестито на всички получили изненадките си!!! Hug
Като гледам списъка - май само моят подарък не е получен още ... много съм притеснена - изпратила съм го на 05.07.2012г. Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 14:01 от krk_kr

# 183

Да, наистина сме пълнолетни, възрастни, някои от нас сериозни и отговорни хора.
Щях да взема отношение по-рано, но изчаквах да видя какъв подарък е подготвила този път skorpion. Наистина този път се  е постарала, но може би това е заради човека, на когото подарява. Сещам се, че в предната томбола имаше същия призив към тази уважавана дама - да не участва, защото със своите подаръци,тя обижда получателите. Пиша, защото и аз бях огорчена от нея. И както обещах- малко предистория. В една от Коледните томболи мое другарче беше Скорпион. Това беше първото ми участие в такава игра. Бях много притеснена от това, дали ще успея да я зарадвам с подаръка си. По него време много се коментираха гоблените на Риолис и аз реших, че изборът ми ще бъде от тази фирма. Избрах зимен пейзаж, който много ми хареса. Много съжелявам, че в момента не мога да ви го покажа - нямам навик да снимам това, което изпращам. Първо Скорпион получила подаръка си и три дни си мълча, а аз се чудих какво става и не знаех какво да предприема. Накрая се реши да пише и каза, че харесва гоблена.
Но по стчечение на обстоятелствата стана така, че в следващата томбола, аз получих подарък от Скорпион. Е да ви кажа, останах разочарована. Не съм очаквала равностоен подарък, но поне да беше вложила малко старание в избора. И коментара в писъмцето беше "В нашият град има само това". Ама то и в нашия няма.  Бях разглеждала ушитете й гоблени, тя едва ли би ушила подобен гоблен, но е решила, че аз ще съм приятно изненадана. Ето и снимка на гоблена, който получих

Тогава си премълчах , не знам защо от толерантност или по друга причина. Но започна да ми прави впечатление, че тя така се отнася и с други. Доказатество са призивите, които се отправят към нея.
Това е ,което исках да споделя. Който иска да ме съди

# 184
  • край Дунав
 Heart Eyes  nelito_6704   Благодаря ти за хубавите думи. Със сигурност можеш правилно да оценяваш хората. Вероятно съм точно такава, каквато си ме описала ти и само да ти кажа, че точно такъв гоблен съм шила преди доста години за един благотворителен базар на ДБМ. Трудничък ми се видя тогава та и затова съм решила да ти подаря такъв. Много съм доволна от твоя подарък и почти съм на края-от известно време не съм работила по него, но твоя пост ме накара да преосмисля отношението си и да го захвана отново тези дни.
 nelito_6704 , не винаги многословието е признак за нещо. Нека запазим добрите отношения и добрия тон тук-изказвания в твоя стил са подходящи само в най-тесен кръг. Зная къде са слабостите и силните ми страни и едва ли очаквам да се оценяват на публично място. Не е задължително да се харесваме / виждам, че все още си с 0 мнения/, но съм сигурна че с течение на времето по-несъобразителните ще отпаднат сами. Може пък и аз да съм от тях-знае ли човек..
Хубав ден наистина от сърце на всички бродиращи дами  Heart Eyes
 След малко сядам да обясня техниката на книгите /доколкото съм я научила и ги правя , за да изглеждат по този начин/  Peace

# 185
Не се обиждам. Това, че си казвам мнението не би трябвало да е проблем. И не трябва да е само в тесен кръг. Защо да си мълчим, когато някой с поведение ни обижда. Какво значение има колко мнения имам - не съм на всяка манджа мерудия - шия си гоблените и уважавам хората. Добре е да отчитаме грешките си и да се вслушваме в съвети, а не да изкарваме другите виновни за това, че са се осмелили да ни кажат истината.

# 186
Само да поясня, че не във всички теми се отчитат публикациите........така, че това не е критерий поне според мен Laughing
Но все пак сега да попитам -  това дали имаш 1 000 000 или 10 публикации по-умен или по-прост те прави...?? Flutter Joy

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 15:18 от didida

# 187
  • край Дунав
"Отброява" репутацията ти на член на сайта.

# 188

темата е друго! Naughty

извинявай че не сме всички толкова благотворителни, и че изпращаме и получаваме толкова прекрасни подаръци! Незнам как се понасяш изобщо! Разбираме колко много благотворителни каузи преследваш! Браво на теб! Благотворителността се чувства и действа мила - не се изтъква!

# 189
     Не те прави по-умен или по-прост,ама не можеш да участваш в подфорума"Семейни отношения"и да побеседваш в иначе така интересните теми,като например
Заглеждате ли се по чуждо
Как се обезоръжава любовница
Скъпи,тази нощ секс няма да има
Непрелично предложение,или....
     Е,нямам досатъчно публикации за да обсъждам семейните отношения,но пък имам достатъчно свободно време за любимото хоби и разбиране от страна на мъжа ми,който ме търпи с гоблен в ръка,почти всяка вечер-вече 25 години!

# 190
Е, нека аз да съм с нулева "репутация". Но не тази е важна за мен.

# 191
  • Плевен
Скорпи , поспри се момиче!От вчера дъвчем едно и също , за хора които не взимат на сериозно участието си в игрите и че трябва нещо да се промени.Искат се имена и случаи , а не да се говори на сляпо .Явно ти си един от тях .Не ти ли писна във всяка игра да се намери смелчага който да се оплаче от твоя подарък / и в другия форум/или като мене да те издирвам като Левски.Ми наистина , голям човек си , поне си замълчи, отдръпни , пропусни една , две игри и да видим дали проблема си ти или ние сме капризни към участниците.И това го казвам съвсем на сериозно.Виждам не ти липсва самочувствие ,което не е лошо , ама приеми и критика.Ще взема да ти извадя цитати от твои публикации в които вместо да се извиниш на даден човек че си го огорчила го нападаш все едно той е виновен.В случая и с мене правиш същото в по предния си пост.Ти сама трябва да прецениш колко хора ,ако имаха смелостта като мене и Нелито да ти го кажат право в очите .Така че най -доброто което можеш да направиш в случая е бъди поне по-здържана . Peace

Да спомена и аз за броя публикации.И моите са 2 или 3 не знам , нищо че се подвизавам 3 години в темата и като щура пиша , качвам схеми.Така че това не е критерий колко си новак или стар кокъл!А и тебе скоро не съм засичала/може и да греша / да пишеш или показваш нещо в темата за гоблените , освен в моменти като този да се включваш .
Ей не мога си пусна поста  Mr. Green

Как да не те попитам ,каква според тебе е твоята "репутация"без числата написани под аватара..Мисля че това би трябвало да има по -голямо значение за всеки един от нас въпреки числата написани под аватара ни.

Не можем да се харесаме на всеки , а и ние самите не харесваме всички ,но поне да не си пречим.

# 192
Много мислих дали да участвам в тази игра. Щеше да ми е за първи път, но така се получи, че изпуснах сроковете за записване. Въпреки, че не участвах, съпреживях тръпката от избирането на подарък за другар`е, защото една от участничките ми е близка приятелка и дълго обмисляхме какво гобленче да изберем за нейното другарче. Глупаво е, че има хора, които злоупотребяват с добрината на други. Вярно е, че не всеки има възможност да купи скъп гоблен, но и с малко пари може да се направи прекрасен подарък. Според мен ще е добре във следващи игри да има отбелязана минималната сткойност на подаръците, а нагоре всеки да купува, колкото му позволяват финансите. Ако има, например, минимум от 20 лева, все си мисля, че донякъде ще се избегне претупването при избора. Но то си зависи и от човека. Моята приятелка дълго време разглежда всякакви сайтове, съобрази се е това, какво харесва другарчето. Така бих постъпила и аз. Но хора разни. Иначе за следващата игра съм на линия  Laughing Дано само пакне проспа сроковете  ooooh!
Относно броя мнения, има теми, в които можеше хиляда мнения да напишеш, те пак нямада се отразят в профила ти. Това не е показател. Мнения се отчитат когато се пише в Проблемно забременяване, Рискова бременност, Искам бебе и още няколко подфорума. Дори публикациите в отчетните теми не се броят.   Peace

# 193
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
    Не те прави по-умен или по-прост,ама не можеш да участваш в подфорума"Семейни отношения"и да побеседваш в иначе така интересните теми,като например
Заглеждате ли се по чуждо
Как се обезоръжава любовница
Скъпи,тази нощ секс няма да има
Непрелично предложение,или....
     Е,нямам досатъчно публикации за да обсъждам семейните отношения,но пък имам достатъчно свободно време за любимото хоби и разбиране от страна на мъжа ми,който ме търпи с гоблен в ръка,почти всяка вечер-вече 25 години!
newsm10
Трябва да се измисли нещо от рода на "Харесва ми" или " Не ми харесва"
Сега видях, че точките са ми 10, а всеки ден поне по 10 пъти съм във форума ако съм на работа  Mr. Green,  и поне веднъж на ден ако съм в къщи. Но има ли значение това?
Не познавам никого от Вас лично. Но ако участваме в нещо заедно трябва да се уважаваме като хора с общи интереси, независимо от финансовите възможности. Не винаги цената е от значение при подаряването на подаръка, а самият жест.
Има неща които не бих купила за себе си, но те се харесват на други хора.
Не оправдавам никого, но това което се получава при Скорпион се наблюдава и при други участнички в такива игри (от коледната имам такива спомени), които "отбиха номера" с подаръците, а и не се обадиха да потвърдят получаването на подаръците си.
А  финансов праг поне за Коледната игра имаше, така че всеки знаеше от къде трябва да тръгне при избора на подаръка си. Сега всички оправдания са безсмислени.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 16:05 от ba4iiska

# 194
Здравейте на всички!
Ние от 1ви сме  ново жилище и преди 5минути ни пуснаха нета(то голямо чакане беше)
Честито на всички за подаръците:)
Има ли и други които още не са си получили подаръчето или само аз го чакам?!

Общи условия

Активация на акаунт