ЛЯТНА ИГРА - ГОБЛЕНИ

• 15 891
  • 266
  •   1
Отговори
# 195
Само да поясня, че не във всички теми се отчитат публикациите........така, че това не е критерий поне според мен Laughing
Но все пак сега да попитам -  това дали имаш 1 000 000 или 10 публикации по-умен или по-прост те прави...?? Flutter Joy
"Отброява" репутацията ти на член на сайта.

Впредвид горното ми изречение, това не е отговор на въпроса, който зададох. Laughing Благодаря все пак. Направих си изводи.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 16:28 от didida

# 196
  • София
а вкус и на цвет товарищы нет.. извинявам се за кьопавия ми руски, ама така си е.
Ако има, например, минимум от 20 лева, все си мисля, че донякъде ще се избегне претупването при избора.
Ако имаше минимум, може би той би бил непосилен за някои участници. В миналата игра беше 30 лв и на мен ми бяха малко множко. Това не е гаранция за качеството  на подаръка. Има прекрасни неща и за по-малко пари, дори и с доставка от чужбина. Всичко е въпрос на желание да зарадваш другарчето. Така мисля аз.

# 197
пепен, вкус имаш, спор няма, но след всичко което написа тук и на лични  Sick нямам думи. обясни ти се, че тръгнах много спонтанно. все пак живея далеч от родината си и не винаги мога да планирам нещата, така както на теб ти изнася. преди кто участвах с бг адреса си за да се трупат разходи за другарчето ми и като си получавах гоблените едва след месец никой не възрази. за всички беше ок. сега така се получи за пръв  път откакто участвамне бъди такъв егоист. поводът за спонтанното ми идване може да е добър или лош, но теб това не те интересува. слава богу поводът и наистина добър, но смятам да го споделя с теб. писа веднъж в тамата, само барби реагира. писа ми ужасни лични съобщеия, не реагирах. сега пак започваш на нов глас. често да ти кажа писма ми. ако знаех, че ти ще ми се паднеш да ми пращаш, нямаше да участвам. скапа ми цялата томбола. не само ме че ме уведими, че от теб чакам подарък, каза ми къде има снимка на част от подаръка ми, а сега си постнала целият. прекрасно. важното е всички да видят веднага какво си изпратила, а какво ми е на мен не те интересува ни най-малко. и след всичко това ми говориш за лицемерие  Sick
сега ще постна всичко, което и написа и нека всяка от нас си прави сама изводите  Peace много мило, че си изтрила историята, но аз си я копирах за всеки случай  Wink все пак знам с кого си имам работа

Я да видим дали ще ми се включиш тук !?
Белким се разберем
не ти ли става ясно че след като реагирах на твоето в кавички известие то аз съм тази която в случая съм избрана да те изненадам.Но май изненадата дойде от тебе.Ми ако беше някое ново момиче!?
Когато все пак отвориш пакета който с толкова желание ,старание и не знам още какво приготвих за тебе ,прочетеш написаното вътре ще разбереш че въпреки създалите се отношения между нас в предната игра ,това не ме спря да направя всички за теб от сърце
А отговора на Барби дори не ме засегна.Вие сте си дружки нормално е да те защити.Но тя да не забравя как в предната игра и помогнах за разрешането на нейния проблем.
И знай мила моя херцогиньо/тона ти е в стила дипломатичен и аз продължавам да го поддържам/ че ми стана доста криво и не е честно в случая ти да се сърдиш.Можеше да си дадеш адреса в България/не че аз не го знам/ , а не да давам пари /все пак съм пенсионерка/ а и повече неща можех да пратя без да се притеснявам за грамчетата.
В случая ми дължиш макар и малко изминение , то нали все на мене ще ми се случи нещо криво .Вече започвам да се съмнявам дори че всичко това протича по някакъв сценарий.Лови ме някаква параноя.
Тя и Сиса-организаторката ,днес се изказа че драматизирам, но който не е на моето място ,не може да знае какво изпитвам."Сит на гладен не вярва" и още от този сорт
казваш че имаш на края на месеца РД, хубаво ,но играта не е за твоя РД , а е лятна ,всеобща игра.
Това не те оправдава ,нито мене успокоява.Днес е 4 юли , до края има бая дни, играта ще свърши и какво, !?Да беше казала че държиш подаръка да получиш на РД , та щях още неща да стъкмя , а така бързах в предвид че времето бешекратко , а и внуче гледах междувременно.И пак гледах да се вмъкна в определения от регламента срок.Но вече май ще правя като всички , които хич не им дреме , а се записват.!!!!
[04 Юли 2012 г. 22:09] Pepa  Vuleva:

<<< Ако все пак ти е интересно какво съдържа пакета за тебе погледни в другата тема , като част от изненадата оставам за края на месеца.За нея написах цяла одисея и положих национални и всемирни усилия за да те зарадвам.Но така било писано.Всяко зло за добро.Това ще ми е поредната издънка и обица на ухото!

# 198
  • София
Момичета, мисля, че не е коректно да се изнася информация от ЛС тук в темата, става много грозно  Tired

# 199
да, грозно е това, което ми е написала. азя игнорирах, даже я изтрих от приятелите си, но това не я спира да продължава да плюе, а няма за какво. и най-лошото е че не съм единствената получила подабна помия. мога поименно да ти цитирам имена. едното време Хипатия направи същото, е чак сега я разбирам защо и мога само да и съчуствам, че преживяла подобно нещо. а никой не знае още колко от нас получавали такива писма без да споделят

# 200
И аз бях от тях и ги публикувах в друг форум с нейното разрешение ,това е психически тормоз Laughing

# 201
да допълня нещо, погрижила съм се подаръкът да не се върне, а да ме чака. не се пристенявай, все дотолкова мога мисля  Wink вече е пристигнал и ме чака вкъщи.

# 202
pepen ти просто си невероятна,изписа толкова много по адрес на другите,колко ТИ си разочарована,ТИ е трябвало да ходиш до куриерска служба да си вземеш пакета и това че скорпион е трябвало да го праща отново -няма значение за теб,важното е че са ти развалили изненадата.Мога да кажа само БРАВО,при положение че си писала вече на твоето другарче и си показала подаръка преди да го е получила ,това наистина не всеки го може.Между другото целта ми не беше да те засегна не разбирам защо така го прие,както не разбирам за какво беше всичко това да ни разваляш удоволствието от играта,скучно ли ти е... newsm78

# 203
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Дж-то и аз чак сега разбирам защо изчезнаха много от старите момичета от форума като Хипатия, Кетри. Аз съм в този форум може би от самото начало, но такова нещо не съм виждала.
Имало е нападки, но това тук мина всякакви граници.
Искам само да кажа на pepen, че не ти отива на годините. Не знам кой крив, кой прав, но тук вече взе да ми намирисва. Ти си пенсионерка, но представи си, че може да има и безработна мама, която е решила да участва в играта. Тя не се ли е охарчила?

# 204
  • варненка от София
Дуданче, едва ли и мен някой помни, но на времето като се "размириса" отново в темата и маса народ зачезна и аз включително, пак въпросната потребителка беше в основата. Явно има маниер да е една сред хората и да прави метани, а на лични да е нападателна и остра. Виждам, че сега го играе тартор, браво, браво. Не бива човек да забравя от къде е тръгнал де, ама явно когато няма кой да го подсеща и забравя. Виждам нещата от преди години тук са се променили много, жалко, много жалко, а беше чудна тема в началото, създадоха се много приятелства, които виреят извън нет пространството, слава на Бога!

Джъ-то, мила, аз съм една от тези, които помни, че ти прокара игрите в този форум и томболите, помня ги и общите поръчки на конци, на гоблени, срещите и изобщо бяха едни хубави времена.  Heart Eyes

# 205
Аз участвам за пръв път и честно ви казвам когато си получих другарчето и започнах да го проучвам останах с впечатление че е доста претенциозно(извинявай Нели,неискам да те убидя) което пък донякъде ми помогна при избора.Наистина много се притеснявах дали ще се хареса,но за себе си си знам че се опитах да я зарадвам.Днес като влязох тук и се натъкнах на толкова грозни думи...честно ви казвам не бих участвала втори път в такава игра.Докато четях поста на pepen направо бях със зяпнала уста от почуда...  #Crazy #CrazyПрочетох също и че се подарявали подаръци за отбиване на номера.....ами ако въпросния човек е имал такава възможност.....защо изобщо се записвате ако очаквате да получавате само гоблени от по 40-50-60лв и т.н. Нали е важна изненадата,това да зарадваш някого..нали това е целта на играта.А ако толкова някой го е страх да не се прекара, че е подарил гоблен за 50лв а е получил за 20 тогава сложете минимална сума  #Crazy #Crazy #Crazy
Ето казах си каквото ми тежеше,не искам никой да убидя с думите си,просто исках да споделя мнението като участник в играта
Само да попитам кой пък е този куриер който приема пратка без телефонен номер на получателя?  newsm78

# 206
Десет лайк за последните няколко поста  Hug

# 207
  • Плевен
Леле , ама Дж  ти си била  опасна !!!
Скрит текст:
Щом ще си вадим кирливите ризи , а и ти започваш първа , ок.Нали аз не мога да извадя разни твои изказвания ,просто скайпа няма такава опция за задържане на разговори  в годините,то знай че не ти прави чест това което правиш.Дори повече от тази за която споменаваш  и и се явяваш защитничка/май си забравила какво си приказвала за нея  пред доста хора тогава/  .За уточняване на създалата се ситуация това което си изнесла не е на лични , а ти го писах на скайпа .След което реших ,повече не е нужно да се занимавам с тебе и те изтрих от приятелите си .Не се прави моля те на жертва ,не ми трябват твоите пояснение ,нито на когото и да е било .За мене наистина вече това ми прилича на някакъв грозен сценарий  .И какво толкова непрекъснато ми споменавате годините , да не би вие като сте по млади да имате повече права от мене .Явно не си разбрала че с показването ми на това което съм ти пратила исках да разбереш колко ме е заболяло и нищо не те оправдава в случая , дори обясненията за лош или добър повод.Играта е лятна , ти си в Германия , най-добре знаеш че през този месец се прибираш в България и можеше да си дадеш този адрес .А не да харча пари , ама тебе това какво те интересува.И тези които те защитават а нападат мене са ти дружки  и е съвсем естествено да са на твоя страна.Защо да не обяснявам са скорпион която вече толкова е прекалила че няма накъде .От къде да знам дали и на нея като на мене преди години не си и въздействала в случая......!За сведение не аз развалих играта , спазила съм всичко от регламента и няма да си мълча нито за миг вече и да не спомена за такива несериозни участнички.Един път за винаги трябва да се спрат тия изцепки , да се сложи всичко на яве , да се покажат хората които го правят и то си мисля вече напълно съзнателно.Защо не изнесе писаното от мене и от предната игра когато пак скорпи беше оплела конците.Там има изразено и твое мнение по този повод.Ама не ти стиска нали.По -лесно ти е да ме нападаш мене .А и не виждам какво толкова грозно съм ти писала освен това което на няколко пъти споменах тук в темата.Запазила съм добрия тон ,просто съм си изказала болката.А теб какво те боли в момента!???Това че показвам изненададта ми към тебе ,че как може да пишеш и да ме успокояваш че ще си видиш подаръка след месец.Искаш аз да те разбера , а твоето разбиране къде е ?
Ето включи се още една" изстрадала" от мене в твоята игра преди 100 години.Давайте , но къде бяхте до сега?Явно сте чакали този моменти да ми се правите на жертви.Що избягахте тогава , аз ли ви изгоних .Решихте че там ще ви по..... и си тръгнахте.Какви права имам аз тук да ви спирам да си пишете , просто ми се правите на невинни агънцета в момента.Извъртяхте всичко в момента за да ме клъцнете , а ние обсъждаме немарливите участници в игрите.
Мислите ли че някой го интересува вашите вълнения от преди сто години , къде бяхте през това време .Говорихте си там на топличко , заключихте се във вашето си АЗ и ви нямаше никакви за да помагате на други.Дж измислила игрите , е хубаво , да ги спазва тогава.
Ми аз не знам какво да ви пиша вече , то  толкова не ме траете ,че чакате всеки един момент да се обадя и да ме захапите.Независимо дали темата е за това .Тя Ина бая пъти ме напада  като сама тя както ми каза -"За да покаже каква съм..." .И каква съм?Нещо да не съм права в случая ?На някой да съм направила нещо лошо?Това че на ЛС съм по -остра когато съм засегната  е нормално.Те за това се казват ЛС.А и вие сами призовавате да се оправяме на ЛС.Що после ги изнасяте.Защото такова ви е възпитанието и се мислите че ще ме засегнете.Ама не !Както казвате не ми прилича на годините , ама и на мене вече нищо не може да ме изненада , а вас тепърва ви предстои .Колкото съм живяла , едва ли ще ми се отдаде от тук насетне.Но вие по -младите се държите аругантно .А , да , Ина ми каза да не се правя на важна , да не обяснявам толкова много , имало момичета които знаят повече от мене .Къде сте когато някой търси помощ.Както виждате и без вас за тези години момичетата си помагат взаимно .Сигурно още има какво да кажа ,ще си покаже времето от вашата реакция.

Дж - припомни си , ама хубаво за създадената от тебе дискусия "Долу хип" в която ме приехте .Пиши за нея ако ти стиска и твоята в момента защитничка марулка как беше изолирана !

И като се чете нещо съвет-четете внимателно и между редовете!А не от тук от там и да си съчинявате после неща както ви е угодно.

Десет лайк за последните няколко поста  Hug

Ето за това става на въпрос!Размириса се!

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 21:18 от pepen

# 208
Боже , някой трябва да забрани на тази жена да пише  Laughing

# 209
  • Плевен
Боже , някой трябва да забрани на тази жена да пише  Laughing
Направи го де!Давай!

Общи условия

Активация на акаунт