ЛЯТНА ИГРА - ГОБЛЕНИ

• 15 887
  • 266
  •   1
Отговори
# 210
Ти си по тая част с информирания всякакви на модераторите

# 211
  • Плевен
Ти си по тая част с информирания всякакви на модераторите

Сладурана!Почва да ми става весело! Mr. Green

# 212
на теб ти е смешно, а мен никак  Confused всички позитиви емоции отидоха подяволите и това не е за първи път. вместо да се замислиш на думите ни, ти продължаваш с наглия тон.
марулка, радвам се да те видя  Heart Eyes

# 213
  • край Дунав
Момичета, моля Ви-нека аз понеса този път негативите! Моля Ви-нека не продължаваме с тези лоши думи! МОЛЯ !  Приемам каквото искате, само не спорете-малко са местата с хубави новини като хоби-темите. Да не продължаваме! Аз си Ви обичам по мой си начин, дори и да нямам нито времето нито силите напоследък за много неща.  Hug  Толкова хубаво може да ни е заедно.... Heart Eyes

# 214
  • варненка от София
Аз се чудя само едно, що като има някаква драма определен човек е в основата на нещата през последните 3 години, пише го на лентичка една  Mr. Green

И да, Хипатия е тъпо да я забърквам сега като я няма жената, карала съм се с нея също, но се изяснихме и едно мога да кажа - има стил и интелект в нея, няма грам простотия  Whistling За други не мога да го потвърдя.

И да, махнахме се от тук, щото стана задушно някак и къде ще отидем също си е наша работа, отчет не ми държат и не давам. Рядко поглеждам тук, но все пак поглеждам, щото все пак си ми е сантимент, бяхме в началото и си имам някои неща дето са им като рожбица, още ми пишат момичета за схеми, още виждам седят инструкциите за Дим, които направих на времето. Много другарчета ми останаха от началото и си поддържаме връзка, особено тук във Варна. Тъжно ми е като гледам колко джафкания стават и все един или двама потребители се навъртат в основата.

И да, няма да си крия текста, щото не ме е срам да го напиша.

Казах си го де и вече е време да си замълча дет се вика, щото ми е добре така.

# 215
  • Плевен
на теб ти е смешно, а мен никак  Confused всички позитиви емоции отидоха подяволите и това не е за първи път. вместо да се замислиш на думите ни, ти продължаваш с наглия тон.
марулка, радвам се да те видя  Heart Eyes

А да ревна ли?Що , ще се разчустваш ли !Толкова писане изписах че не ми остана нищо друго освен да се смея вече! И какъв ми е тона!?Влизам в твоя стил на изнасяне на случки , от които едва ли някой се интересува!За какви позитивни емоции говориш, ако искаше такива, не трябваше да пишеш подобен пост.За какво да се замислям ,нещо лошо ли съм писала ,нещо което не е вярно?
Аз се чудя само едно, що като има някаква драма определен човек е в основата на нещата през последните 3 години, пише го на лентичка една  Mr. Green

И да, Хипатия е тъпо да я забърквам сега като я няма жената, карала съм се с нея също, но се изяснихме и едно мога да кажа - има стил и интелект в нея, няма грам простотия  Whistling За други не мога да го потвърдя.

И да, махнахме се от тук, щото стана задушно някак и къде ще отидем също си е наша работа, отчет не ми държат и не давам. Рядко поглеждам тук, но все пак поглеждам, щото все пак си ми е сантимент, бяхме в началото и си имам някои неща дето са им като рожбица, още ми пишат момичета за схеми, още виждам седят инструкциите за Дим, които направих на времето. Много другарчета ми останаха от началото и си поддържаме връзка, особено тук във Варна. Тъжно ми е като гледам колко джафкания стават и все един или двама потребители се навъртат в основата.

И да, няма да си крия текста, щото не ме е срам да го напиша.

Казах си го де и вече е време да си замълча дет се вика, щото ми е добре така.
За каква драма става на въпрос, аз не виждам такава.А сантименти не само ти имаш и не само на тебе ти пишат и благодарят , което е хубаво , но не го правим за това нали.Мисля че доста започнахте да се самоизтъквате колкото сте най-добри .Оставете другите да говорят .Никой не отрича приноса ви във времето за да помагате .Тя и Ина иска да я споменавам всеки път , ама и тя не го е измислила сама.Аз пък се уча от вас за да мога да помагам без да чакам да ми издигнат паметник за това.
И си скрих написаното не защото ме е страх , а заради това , който иска  и го интересува да чете .Няма нужда да занимавам аудиторията с минали неща.

# 216
Няма смисъл от тия нападки. Разбирам огорчението на Пепен. Защото играта не е само за тези, които получават. За себе си казвам, че се вълнувам много повече, когато изпращам и няма да ми хареса, когато другарчето ми не си покаже подаръка. Защото, съгласете се, ама след месец вече никой няма да влезе тук и да го види. Лошо ли е, че си казваме мнението.

# 217
  • Троян
Никак не ми се иска да се меся в такива истории ,но вече взе да става много грозно.Аз съм участвала в две игри до сега ,получих невероятни подаръци и имам 3 много дибри приятелки в следствие.Надявам се и получилите от мен подаръци да са доволни(останала съм с такова впечатление).Пепен много ми е помагала и знам какво старание положи за този подарък,и какво беше разочарованието й когато разбра че няма да бъде получен скоро.Цялата дискусия,не беше почната само заради това,а общо за разочарованията от томболата ,от получили и получаващи.Последните постове са си вече лична война и се избяга от темата.

Мисля че общия албум с всички подаръци от предната томбола беше много добра идея,в него се вижда много ясно кой колко старание е вложил в подаръка си.

# 218
Много негативни емоции се събраха тук за съжаление.Аз все още не съм получила своя подарък,но си го чакам търпеливо.

# 219
ПОЛУЧИЛИ ПОДАРЪЦИ ДО МОМЕНТА

1. Boneli - получила от nelito_6704
2. Дуданка - получила от ya_ya
3. krk_kr - получила от sissak
4. Херцогиня фон Дж-то
5. barbie - получила от Loshana
6. sissak - получила от Херцогиня фон Дж-то
7. barbaron
8. *** Lady N *** - получила от Дуданка
9. nelito_6704 - получила от barbaron
10. Ania1 - получила от *** Lady N ***
11. skorpion - получила от Азарея
12. Азарея - получила от Ania1
13. ya_ya
14. pepen - получила от skorpion
15. Loshana - получила от Boneli

# 220
  • София
всички чакащи по-скоро да си получат подаръците  Hug
Аз, например, имах забавяне в моята поща, другарчето пратило наврме, пък те ми носят бележката N-дена по-късно.
Призовавам всички дами - нека запазим добрия тон, нека продължат да се организират игри, на мен много ми хареса, бих участвала още много пъти с голямо удоволствие.. Нека спазваме регламента и един призив към организаторите - не знам на какъв принцип се определя кой на кого изпраща, но може би ще е добре по-новите участници да изпращат на по-старите, т.е., тези от вас, които се познават твърде добре, да не разменят подаръци помежду си, а да получат наистина изненада от някой по-нов участник  Laughing
Имам впечатление, че всички влагат много усилия и мерак, за да си зарадват другарчето.. Весел и позитивен ден на всички  Hug  bouquet

# 221
Разпределението става на случаен принцип.

Занапред няма да участвам в игрите.
 Понеже съм от доста време тук, бях свидетел и на предишни грандиозни скандали. Съвет към новичките - не вземайте отношение към този скандал. Проблемът далеч не е в неспазени срокове и вложено старание. Конфликтът е отдавнъшен и се крие дълбоко. Така че не се хабета.
 Аз няма да взема отношение, въпреки, че имам какво да кажа. Не ми се занимава с глупости.

# 222
Няма смисъл от тия нападки. Разбирам огорчението на Пепен. Защото играта не е само за тези, които получават. За себе си казвам, че се вълнувам много повече, когато изпращам и няма да ми хареса, когато другарчето ми не си покаже подаръка. Защото, съгласете се, ама след месец вече никой няма да влезе тук и да го види. Лошо ли е, че си казваме мнението.

не, не е лошо да си изразиш мнението, но пак ще повторя. преди години, като участвах с българският си адрес и чаках като гладно куче да си взема подаръка след месец, нито едно момиче не възропта за тези години. оцениха жеста, че им пестя разходя. да, но и аз съм човек и искам да си го видя веднага, затова започнах да играя с истинският си адрес и ето, че веднъж се наложи спешно и спонтанно да се прибера и това се превърна в драмата на века, защо питам аз??? защо не се вложи малко съчуствие, колкото на нея и е гадно че няма да го получа веднага, толкова и на мен, но тя е мъченицата, а аз съм някакъв изрод, на който не му пука, така ли?

# 223
  • Троян

не, не е лошо да си изразиш мнението, но пак ще повторя. преди години, като участвах с българският си адрес и чаках като гладно куче да си взема подаръка след месец, нито едно момиче не възропта за тези години. оцениха жеста, че им пестя разходя. да, но и аз съм човек и искам да си го видя веднага, затова започнах да играя с истинският си адрес и ето, че веднъж се наложи спешно и спонтанно да се прибера и това се превърна в драмата на века, защо питам аз??? защо не се вложи малко съчуствие, колкото на нея и е гадно че няма да го получа веднага, толкова и на мен, но тя е мъченицата, а аз съм някакъв изрод, на който не му пука, така ли?

Не мисля че някой те нарича изрод,.Когато ти води коледната игра,аз лично съм се обръщала за съвет към теб и винаги си ми отговаряла бързо и отзивчиво,картичките които тогава испрати на всички беше много мил жест.Повече няма да пиша по темата.

# 224
Ми сподели си бе Дж-то, и без това се разсмърдя толкова много вече! Поне си кажете всичко да се каже веднъж и да се изчистят проблемите.
Разочарование винаги има, всеки влага старание - според възможностите си и наистина освен, че очакваме подарък за нас е важно и да зарадваме човека насреща! Разбрахме, че повода е СПОНТАНЕН И ИЗВЪНРЕДЕН - няма лошо, но можеше да извиниш на другарчето, което и да е било то, че няма да го получиш, а не че може и да ти го прати на адреса тук. Според правилата за чужбина се праща предварително, не се чака крайния срок - най-вече на теб са ти ясни тези наща нали! Все пак ти си внедрила томболите. Все пак ти си организирала толкова много игри, много ме трогна с картичките за коледната томбола - страхотен жест от твоя страна, въпреки че не участваше като другарче!
Много съжалявам, че тогава - дори и пост фактум не се сетихМЕ да ти направим някакъв подарък.
Българина е толкова завистлив!
Все пак ти си и изобретател на най-интересните изненади, в предишни томболи и ти си подарявала подарък лично, на живо нали! (много грозен коментар от теб по време на пролетната томбола) - какво се сравняваме немога да разбера?!
Всеки полага усилия и преценява какво и как да поднесе на другарчето си!

Откакто съм във форума (извинете нямам толкова голям стаж, като вас и тези, които вече са твърде обидени за да влизат тук) винаги се е откликвало на зов за помощ. Няма въпрос, на който да не ми е било отговорено, схема която да не ми е била намерена, пратена, да не ми е съдействано по всякакъв начин! И аз като "новак"  съм силно впечатлена от това! По личните ми наблюдения pepen, Деси, Goody, st. Dobri, Иваничка, Лилия Проданова, sissak, ИнаТ и който може винаги е откликвал!
Първият път, когато аз успях да помогна с нещо бях толкова щастлива - дори повече отколкото когато на мен са ми помагали. Една вечер дори ме разплакаха за да ми благодарят и то със стихотворение! (мерси bub.ka). Почти всеки ден ми се обаждат съфорумки, с някой имам късмета и щастието да се познаваме вече лично. Някой ми се обаждат само за да ме питат как съм! И това наистина е ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ  Thinking

Работата тук много се разсмърдя и е наистина грозна! Но като искате да си изкарваме кирливите ризи нека да го направим - няма проблем за мен!

Ако съм досадила с коментара си НЕ МЕ ЧЕТЕТЕ!
Ако смятате, че съм нахална да се явявам във тази тема без да съм участник НЕ МЕ ЧЕТЕТЕ!

Прохладен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт