Как и къде на обществени места се кърми в България???

• 19 051
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Мн ме кефи да се драча

Верно ги разбъзикваш. Веднага почват да размятат цици.

Като е в кърмаческия, е така. Ако беше за хранене с АМ и се коментира колко гадно и вредно е да се храни с АМ, мамите веднага щяха да размятат шишета.

Дете на 2г - кое му е голямото, за да е кърмаче?

# 136
А на ясла може да ходи вече.

# 137
То и на детска може да ходи и пак да е кърмаче.

# 138
Отидох с моя приятелка да вземем 2 годишния й син от ясла, не се виждаме често от както роди и се радваме на всеки миг заедно. Взехме хлапето и с изненада разбрах, че тя все още кърми. Разходката и виждането ни пропаднаха естествено защото младежа се оказа гладен. Малкия непрекъснато й бъркаше в пазвата и настояваше да бъде нахранен. Аз направо онемях. Беше ме и адски срам. И най- голямото ми очудване , неприятно естествено беше, че нарича приятелката ми "мам-ам". Тя за него е най - вече "ам" явно. Нищо не казах, тръгнах си и я оставих да се прибира да кърми , обачеее не знам, това е гадно хора. Тя ми каза, че вечер след детската детето сучело с часове. Може така да тушира стреса, може да е гаден навик- не знам , но не е естествено. Моля се тя да се вразуми и да започне да го храни нормално за възрастта му... Не знам, това не нормално..Шокирана съм.

Леле, леле... Аз пък не се срамувам ВМЕСТО други хора... Бих се срамувала ако не познавам пълния член и пиша учудване с "О", ама не бих се срамувала, защото някой друг кърмел и пр. Е, свят голям, хора всякакви, срам голяяяям...

# 139
  • на последния етаж
Кърмя там, където мис огладнее.
И аз.  Simple Smile
И преди, и сега.

# 140
  • София
 Aradia, това твое изказване е достойно за номинация за абсурдна реплика, свързана с кърменето!  Laughing
Добре, че има хора като теб да ни развеселяват!

# 141
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Aradia, що те е срам бе жена? Нали приятелката ти не е тръгнала на теб да бута.....хм...цица в устата  newsm78

Аз съм кърмила навсякъде в България....и по моловете, и по ресторанти, о дори и в паспортна служба  Mr. Green И о, близнаци  Whistling Естествено нищо не съм размятала  Mr. Green Погледи странни не съм усещала, дори бих казала че никой не ми обръщаше внимание.
Прави ми впечатление, че и в Бразилия кърменето се счита за нещо напълно нормално и естествено, виждала съм хиляди кърмачки по какви ли не места и то доста многолюдни. Ами на никой не му прави впечатление. Странно защо само в България кърменето на обществени места все още се смята за извратено...

# 142
То навсякъде по света кърменето се смята за естествено. Само тук е срамно, извратено и неприлично. Както и много други неща, за съжаление.

# 143
Малко извън темата как и къде. Синът ми е на две и половина и още си суче доста активно. Но... ако цръкна мляко гледа с лека погнуса и казва "Прибери го, не го искам" и изобщо не иска да засуче. Така че щом едно кърмаче може да изпитва подобни чувства защо пък да се възмущаваме толкова от тези, които са далеч темата "кърмене" и по някаква причина или без причина имат отрицателно отношение?!
А  по темата как и къде - дискретно; навсякъде, където е подходящо за деца и хранене.

# 144
 Shocked Joy Joy извинявай, но никога, никъде и по никакъв повод не съм виждала кърмачка да си изкара гърдите пред хората и да им църка кърма Joy hahaha , а познавам доста кърмачки. Ако ти го правиш, си е твоя грижа/ проблем Laughing Laughing

# 145
Вчера видях една - седнала на кафе на Славейков, точно на ъгъла, да се вижда от всички страни. Извадила цицата на масата, детето на около година мачка , дъвче .  Та си придърпах кафето да не ми цръкне погрешка.

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 06:27 от Трещерица

# 146
  • Пловдив
Защо некърмещите мами постоянно се гнусят от кърменето? Това го чувам постоянно, вкл. и докато аз кърмех, друга мама се изказа по темата....Колко гнусно било, отвратителна работа и не знам какво си...
Народа го е казал: "лисицата като не може да стигне гроздето и се успокоява, че е кисело" hahaha

И аз не мога да разбера какво правят такива индивиди в този форум, но е факт, че няма няма и изскочи някой Mr. Green Техен си проблем hahaha

Аз си кърмя, където и както ни свари глада Simple Smile В повечето случаи съм с удобни кърмачески дрешки и почти никой не разбира какво точно става, но има и случаи, когато съм просто с по-голямо деколте и се налага да "извадя цицата" - е тогава предпочитам все пак да не съм на централния площад и по възможност избирам някоя закътана пейчица Peace

# 147
  • София
Вчера видях една - седнала на кафе на Славейков, точно на ъгъла, да се вижда от всички страни. Извадила цицата на масата, детето на около година мачка , дъвче .  Та си придърпах кафето да не ми цръкне погрешка.

Ха-ха! Трещи, това бях АЗ!!! Що не дойде да се запознаем, бре, жена?  Laughing Търсих подарък на мъжа ми, че беше рожденник  Grinning

# 148
  • София
И защо не каза, че имаш нужда от сметанка за кафето? Веднага щях да ти пръсна услужливо!  Mr. Green Веднъж и аз така нямах сметана и взех, че си цръкнах от мойто мляко - ми по-вкусно кафе не бях пила  Joy

# 149
И аз кърмя където ми попадне,старая се да е дискретно,но не му и мисля много.Забелязах,че господата са по-разбрани и гледат да не обръщат внимание или да гледат настрани,но жените  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт