Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 591
  • 773
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Много съм доволна от колата в Miss Beauty. За има-няма 15 мин. бях перфектно готова (триъгълник Embarassed). Без зачервявания, не ме боля, абе, доволна отвсякъде.
За цял интим ли става дума?
Ако е така и си доволна и 10 лева си струва, не само 5 Party

# 31
  • София
Звънче, благодаря за новата тема. само с хубави ваучери да се хвалим тук.

# 32
  • софия
Много съм доволна от колата в Miss Beauty. За има-няма 15 мин. бях перфектно готова (триъгълник Embarassed). Без зачервявания, не ме боля, абе, доволна отвсякъде.
За цял интим ли става дума?
Ако е така и си доволна и 10 лева си струва, не само 5 Party
Какъвто ти харесва  Wink Момичето те пита Embarassed Препоръчвам с 2 ръце.

# 33
Някой има ли впечатления от салона "Бона Деа".Утре съм там :почистване на лице и кератинова терапия на коса Blush

# 34
  • в града на вечния купон
И аз да кажа,че последния път не съм доволна от пица алегра......

# 35
  • Не съм от тук и съм за малко
Някой има ли впечатления от салона "Бона Деа".Утре съм там :почистване на лице и кератинова терапия на коса Blush
Аз съм доволна. Peace С мен се занимава шефката. Всичко беше ок - отношение, продукти, продължителност, ефект.  Grinning

# 36
  • софия
привет, аз си взех сладоледче рафи  Simple Smile

иначе първото ми пазаруване бяха крилца с биричка във варщайнер. доволни сме, е крилцата не бяха много, и биричките едни такива малки - 200мл, ама си допоръчахме и хапнахме и пийнахме добре  Laughing. много любезен персонал и приятна обстановка.

# 37
  • София
някой да е ходил на маникюр в Wave Studio http://www.lapni.bg/offer/3165
Доколкото си спомням, доста ги бяха похвалили. Даже мисля, че беше в последната тема, може да потърсиш  Peace
            Аз ходих там с ваучер подарък от Спокойна и останах много доволна, ходих и без ваучер  Peace

Ти не ходи ли в Water flowers?
За маникюра в Wave мога да кажа, че съм доволна без да е нещо изключително. Малък избор на цветове.

# 38
# 39
  • София
някой да е ходил на маникюр в Wave Studio http://www.lapni.bg/offer/3165
Доколкото си спомням, доста ги бяха похвалили. Даже мисля, че беше в последната тема, може да потърсиш  Peace
            Аз ходих там с ваучер подарък от Спокойна и останах много доволна, ходих и без ваучер  Peace

Не е там, а в Water Flowers. Имаха пак, аз в петък пак ще ходя.

# 40
  • sofia
Момичета, имате ли впечатления от салон за красота "Ден и нощ"? Нищо не ми излиза с търсачката, а често пускат оферти.. сега имат почистване на лице и маникюр+педикюр, и двете оферти ще ми дойдат добре, само да се намери някой да похвали салона  Wink

И понеже сте на тема Капанов - скоро ходих в салона на Пирински проход - едно момче ме подстригва, да кажем, че не ме развали, но не съм зашеметена.. Любезно, приятно отношение, но резултатът средна работа.. 

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 08:37 от pasta

# 41
  • В Балкана
Момичета, някоя от вас, да е срещала актуална оферта за Cozy Place?

# 42
  • София
Имате ли отзиви за тази платформа за обучение по английски?
Бяха пускали пак преди няколко месеца и имаше запитвания в темата, но дали някой взе ваучери newsm78

# 43
# 44
  • София
Цитат на: Vernis в Нед., 03 Юни 2012, 19:09
Цитат на: Rarotonga в Нед., 03 Юни 2012, 15:22
Да похваля пицария Алегра по тази оферта
http://www.imasdelka.com/pojelahte-otnovo-dve-golemi-pici-kapric … to-za-26lv-b8x1we
Пиците са огромни.. правят ги на момента пред теб.. аз ги взех за вкъщи.
Тортата също беше супер.
Офертата е още валидна, та ще се възползвам от още един  Обстановката също е приятна, чиста и спокойна..

Точно обратното е моето мнение. Ходила съм в това заведение много пъти преди да взема ваучер. Ядохме "големи пица като за ваучер", с минимално количество продукти и кашкавал. Тортите - домашно приготвена бисквитена торта, каквото и вие лесно и бързо можете за забъркате, крема беше хубав, което спаси положението. Така че не препоръчвам офертата. По-изгодно е човек да отиде на свободна консумация - преди ваучера впечатленията ми бяха прекрасни. Сега трудно бих се върнала там.

Абсолютно същите впечатления имам   .
С разликата ,че след ваучера ходихме пакс..........ами със сигурност разликата е огромна.По мое мнение по-добре си поръчай една голяма от стандартните ,отколкото да се набуташ с ваучер   .

Аз останах доволна от пиците.. не съм ходила преди това без ваучер и нямам впечатления, но не мога да си кривя душата, че пиците си имаха всичко и то не беше в малки количества.. тортата беше абсолютно обикновена, но беше прясна и вкусна ... Все пак тази тема е да споделяме личния си опит Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт