Смешки от форума - 6

• 75 959
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=323152.0

За мен е несериозно и неразумно при наличието на толкова лекари-специалисти, някой да тръгне по знайни и незнайни села и градове при съмнителни знахари, за да дърпат ушите на детето му. Peace

# 196
  • В Космоса
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=323152.0

За мен е несериозно и неразумно при наличието на толкова лекари-специалисти, някой да тръгне по знайни и незнайни села и градове при съмнителни знахари, за да дърпат ушите на детето му. Peace

Благодаря!

А доколко сериозно ти се вижда след години свръх често боледуване и тъпкане системно с лекарства без ефект траен да пробваш този вариант? Не знам дали не е съвпадение някакво, но откакто ми издърпаха ушите проблемните със сливици, гной и ангини отминаха безвъзвратно.

# 197
Аз лично не бих го пробвала. Иначе всеки е свободен да прави, каквото желае. Peace

# 198
  • В Космоса
Сега поразгледах - както винаги противоречиви мнения. При някои има ефект, при други - не. Аз съм благодарна на майка ми, че е пробвала, защото беше някакъв кошмар с тези сливици и гноища.

# 199
Аз се извинявам, ако вече сте го пуснали, но може ли линк за тази ангелска тема, защото вече определено ме амбицирахте да почета  Crazy Grinning

# 200
  • София/Горна Оряховица
Аз се извинявам, ако вече сте го пуснали, но може ли линк за тази ангелска тема, защото вече определено ме амбицирахте да почета  Crazy Grinning
Ангели
ГНМ

# 201
Цитат
Невероятно! Виждам света и най-вече проблемите на хората по различен начин, но не мога да кажа на всеки... Понякога изплещвам в неподходящ момент нещо странно за тях - например, че няма вируси... Е, ще ме линчуват, искат си вирусите. И ги оставям да си вярват, но ме е яд...
Оставам с вярата си в съществуването на вирусите.
Обаче не ми е смешно.

# 202
Вяра във вирусите?  Shocked При наличието на микроскопи?  ooooh!

# 203
  • Mars Hotel
Силата на самовнушението, Пуце. Толкова силно вярваш във вирусите, че даже ги виждаш. Както знаем, подсъзнанието може всичко.

# 204
Ти да видиш, за това не се бях замисляла. Закостеняла консерва съм аз.  Mr. Green Интересно, дали и бактериите не съществуват? И киселото мляко е илюзия... Ех.

# 205
  • Mars Hotel
Може би киселото мляко се вкисва от някакъв неразрешен конфликт.  Thinking

# 206
  • София
Дааааа, да! Взе ми го от устата!
 Laughing Laughing Laughing

# 207
  • София

не, кравата е имала конфликт вероятно с коза... Rolling Eyes

# 208
Joy Joy Joy

# 209
Но това значи, че е изключително вредна храна - болна храна! Или не разсъждавам правилно?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт