Смешки от форума - 6

• 75 804
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
И Краули изкъртва мазилката....

С достоен конкурент Мамасита. Mr. Green

Да, всички кучета са генетично вълци, представи си колко вълчи брат'чеди са се бъцкали, за да произведат чихуа-хуа...

# 556
# 557
 smile3532 УжасТ! ooooh!

# 558
Не мога да напипам кое от всичко ме потресе в тази форумска мъдрост. Може би индиректно намекнатото решение на проблема (проблем ли е?) с ниската раждаемост - "юруш на секса без презерватив". Поне аз така го изтълкувах, може да не съм права.  newsm78

# 559
Аз само като видя аватара на този потребител изпадам в тих ужас, зачета ли се...  Confused

# 560
  • София
Не мога да напипам кое от всичко ме потресе в тази форумска мъдрост. Може би индиректно намекнатото решение на проблема (проблем ли е?) с ниската раждаемост - "юруш на секса без презерватив". Поне аз така го изтълкувах, може да не съм права.  newsm78

ЖДНБ! СБСМ!  #Shocked

# 561
Аз само като видя аватара на този потребител изпадам в тих ужас, зачета ли се...  Confused
Що? Mr. Green

# 562
Наистина ли трябва да обяснявам, един поглед не ти ли изправя косите?  Confused Адски зловещо.

# 563
# 564
Не мога да напипам кое от всичко ме потресе в тази форумска мъдрост. Може би индиректно намекнатото решение на проблема (проблем ли е?) с ниската раждаемост - "юруш на секса без презерватив". Поне аз така го изтълкувах, може да не съм права.  newsm78

Shocked

То тва не е за тая тема със смешките, а по-скоро за безумни постинги...

# 565
Направо.

Бебе, няма кво да се хилиш, тази зловещост не е секси, хич не е.  ooooh!

# 566
През ум не ми мина секси... Crazy

# 567
Капки, капи, ама едната е от планинско поточе, а другата - пречистена с формалдехид.
Всъщност това е сравнението, което цепи мивки от "онази тема"! Доколкото схванах "поточето" е Christian, "пречистената с формалдехид" - Хеликаза. ОМГ!  Sunglasses

# 568
А дали? Може и обратното да е имала предвид Янечек? Много е дълбоко сравнението, неизбродно.

# 569
Цитат
При кръщенето на дъщеря ми ритуалът изобщо не беше кратък. Правихме го в "Света Неделя", имаше хор, беше много тържествено и хубаво.
Кумът ми се смее. Както проповедникът чел, така леко изпял "Хора нещо се бави" и хора побърза  Laughing
Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт