Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 5

• 68 136
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Чакаме те, идвай !  Hug  Наистина си струва.... Laughing Аз съм свалила 2 кг за 3 дни, но  чакам цикъл, така, че сега еда ли ще покаже катара големи намаления.. но аз и на това съм много доволна.. Продължавам..... Hug

# 106
  • Провинция
Чакаме те, идвай !  Hug  Наистина си струва.... Laughing Аз съм свалила 2 кг за 3 дни, но  чакам цикъл, така, че сега еда ли ще покаже катара големи намаления.. но аз и на това съм много доволна.. Продължавам..... Hug
По време на МЦ по-трудно се сваля така ли?Че аз ще си взема сиропа довечера или утре вечер, та мислех от събота да почвам да го пия, ама като стана дума за цикъл, се замислих - очаквам го моя през уикенда. Дали не е по-добре да изчакам да ми свърши и тогава да пия сиропа?

# 107
Pinkito,мерси мила. Много добре се движиш. Аз съм вече минус 7кг Crazy Четвърти ден захранване. #Crazy
беба28, супер резултати и при теб! Heart Eyes
kragovrat, мило аз по време на МЦ я правя и наистина по-трудно се сваля. Мъжа ми е вече минус 11кг  #Cussing out, а аз само минус 7. Според мен изчакай да ти свърши МЦ и тогава  Peace

# 108
Аз по  време на МЦ качвам до 3 кг, и после изчезват...сега обаче не качвам , а дори свалям,макар и по малко...обаче съм желЕзна ... Laughing  Сега се връщам от страхотно парти за 4 юли, хапнах само малко плодове....и кафе. Направо не мога да се позная... Blush Получих мн.комплименти... Blush Много съм горда от себе си....
Капризче, много ти благодаря,че ме накара да опитам сиропа..наистина супер работа върши...много съм щастлива, така не съм изглеждала тази година....дано после си задържа всичко свалено...Утре съм ден 5 !

# 109
Ей, браво на теб! много е трудно по времена групови мероприятия да устоиш. Но ти си нашия герой! Hug
АЗ пък днеска съгреших  #Crazy, но от утре почвам фитнесче и Дюканче! Сиропа ми даде добър старт.  bowuu
Аз по  време на МЦ качвам до 3 кг, и после изчезват...сега обаче не качвам , а дори свалям,макар и по малко...обаче съм желЕзна ... Laughing  Сега се връщам от страхотно парти за 4 юли, хапнах само малко плодове....и кафе. Направо не мога да се позная... Blush Получих мн.комплименти... Blush Много съм горда от себе си....
Капризче, много ти благодаря,че ме накара да опитам сиропа..наистина супер работа върши...много съм щастлива, така не съм изглеждала тази година....дано после си задържа всичко свалено...Утре съм ден 5 !

# 110
Днес имам + 400 гр, но и цикъла дойде  Grinning така, че съм наясно за причината, понеже съм режимна и няма от какво да са качени.

Днес за оняд 2 малки праскови.
Вечеря мисля, краставица, домат, лук магданоз това всичкото общо да е  към 150гр Joy незнам колко от продуктите ще трябва да нарежа по 2-3 парченца май Simple Smile

замислям се кога да въведа яйца, риба, месо  newsm78 може би почивните дни една рибка ще спретна без сол. Сол още не съм ползвала, за салатата само мн малко зехтин и лимонов сок.

# 111
  • София
Записвам се и аз при вас, от 3 дни съм само на плодове и плодови сокове, а от утре ще включа и сиропа. Имам да свалям 40 килограма, но и на 20 ще съм благодарна, че се чувствам много зле, нямам никакви сили и много ме болят краката и ставите. Някой има ли проблем с гастро- рефлукс и киселини, страх ме е лимоновия сок да не ми влоши състоянието.... Embarassed

# 112
  • Провинция
Кой си има сиропче Мадал Бал?Интересувам се,понеже ми го дадоха с книжка "Усещане за подмладяване", но в нея липсват страници.Не само между отделните теми, а и в тях самите - при заболяванията имам липсващи също. Ако имам момичета, които пият Мадал Бал нека споделят и техните книжки ли са така. Според мен няма нищо нередно,но все пак дадох 109лв. и да не се окаже някое менте.

# 113
Завейте! За   4 дни имам свалени 2,700, много добре за сега....Днес ми беше 5 ден , утре ще видя колко ще съм... Девойки, какво ще  правим с тази кожа?- аз съм се накъдрила..под бюста  поястчетата  са по малки, но имам още доста за сваляне. На ръката обаче забелязах от вътрешната страна, че ми се появяват едни чертички,като стрии.. там където е трицепса, с какво се мажете? newsm78 

# 114
zdraveite na vski4ki Hug az sam na dietata veche ot 6 dni i sam -2 kg ?! moga li da popitam zashto taka ?

# 115
  • O.A.E./ Пазарджик
zdraveite na vski4ki Hug az sam na dietata veche ot 6 dni i sam -2 kg ?! moga li da popitam zashto taka ?
Много е важно колко имаш да сваляш, от кога са качени килограмите, начин на живот ....

# 116
Здравейте, искам да Ви попитам ,ако се мажа обилно с по-мазничък крем и пия много течности , има ли възможност кожата ми да увисне или пък появата на стрий. Simple Smile Пожелава ви много минусчета , скоро смятам да се присъединявам и аз към Вас ,дано и аз имам същият зашеметяващ успех като Вас милички.  Simple Smile Simple Smile Heart Eyes

# 117
Зависи от кожата ти...никой не може да ти каже... Hug , и аз имам този проблем и смятам, че с тренировките след време ще се поприбере , но до колко не знам...кожата се прибира доста  време  след като си отслабнала и задържала килата, а не пак да тръгнеш нагоре...аз така си мисля, особенно ако си над 40.../ ти не си, ама аз съм... Joy/  Hug

# 118
  • O.A.E./ Пазарджик
Зависи от кожата ти...никой не може да ти каже... Hug , и аз имам този проблем и смятам, че с тренировките след време ще се поприбере , но до колко не знам...кожата се прибира доста  време  след като си отслабнала и задържала килата, а не пак да тръгнеш нагоре...аз така си мисля, особенно ако си над 40.../ ти не си, ама аз съм... Joy/  Hug

Laughing и аз така. След 30 всичко се лепи. След 40 си е геройство да свалиш  Laughing За целулита и стриите  трябва всички да се "успокоим" -няма пълно премахване. Има замаскиране в известна степен. Ако не си постоянен- пак си идват. Не може без воля за диетите, но колкото повече се мисли, толкова повече стават издънки.

# 119
ami poprincip imah mn za svalqne bqh 178/ 80 kg sega sam nali pak 178 no 66 a sega iskam da svalq na 58  Shocked izpolzvah madal bal edin pat i sega otnovo no v momenta nqma efekt ...

Общи условия

Активация на акаунт