Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 5

• 68 136
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета. Имам опит със сиропа и реших да го споделя. В момента правя програмата за втори път - за 4 дена съм 3.300кг надолу. Предния път го правих миналото лято и свалих за 10 дена на сиропа 7кг, който задържах повече от половин година , но след това много сериозно се опуснах да ям и затова пак съм на него. Та ... относно ходенето до WC - предния път не пих английска сол преди да започна и ходех почти всеки ден до WC. Сега обаче пих и за 4 дена съм ходила само веднъж . Английска сол явно доста прочиства и просто после нищо не остава за изхвърляне.
Относно захранването - аз спазвах стриктно и точно захранването описано в сайта на гарабитов 10 дни.  Мина изключително лесно и приятно. Не се изпитва никакъв глад , защото стомахът така се е свил, че се засища с един фреш , а оризът междинния ден ще ви се стори ,че сте се натъпкали здравата  Grinning . В интерес на истината не си спомням да съм свалила по време на захранването , но това го приемам за нормално , все пак организмът има периоди на задържане. Това е от мен. Пожелавам ви много свалени килограми на всички  Wink

# 91
Здравейте момичета. Имам опит със сиропа и реших да го споделя. В момента правя програмата за втори път - за 4 дена съм 3.300кг надолу. Предния път го правих миналото лято и свалих за 10 дена на сиропа 7кг, който задържах повече от половин година , но след това много сериозно се опуснах да ям и затова пак съм на него. Та ... относно ходенето до WC - предния път не пих английска сол преди да започна и ходех почти всеки ден до WC. Сега обаче пих и за 4 дена съм ходила само веднъж . Английска сол явно доста прочиства и просто после нищо не остава за изхвърляне.
Относно захранването - аз спазвах стриктно и точно захранването описано в сайта на гарабитов 10 дни.  Мина изключително лесно и приятно. Не се изпитва никакъв глад , защото стомахът така се е свил, че се засища с един фреш , а оризът междинния ден ще ви се стори ,че сте се натъпкали здравата  Grinning . В интерес на истината не си спомням да съм свалила по време на захранването , но това го приемам за нормално , все пак организмът има периоди на задържане. Това е от мен. Пожелавам ви много свалени килограми на всички  Wink

Благодаря за инфото. Аз английска сол не съм пила, започнах от 3 тия ден зелен чай сание.
Довечера ще споделя още инфо от хамериканските братчеди

# 92
# 93
  • Провинция
Момичета, искам малко да ме светнете да ми кажете, кое точно оригиналния сироп. В родния ми град намирам литър за 40лв. http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0% … 29,r:13,s:0,i:112 Попитах фармацефтката каква е разликата между клас А и С, а тя ме гледаше като гръмната и дигна рамене. Сега мой роднина ми предлага да ми закупи от някаква аптека около Александровска болница в София - 1л. за 110лв.,а половинката за 60лв. Предлагал се с някаква книжка как се пие.Не знам кое да взема.120лв. са ми много за литъра, а с половинката не знам дали ще ми стигне за 10дни.Същевременно, 40лв. литъра,от този на снимката най-ме устройва като цена и количество, но се чудя за качеството.Моята цел е смъкване на килограми и ползване за профилактика след отслабване веднъж седмично.Вашето мнение какво е?

# 94
Здравейте  Сиропирани мацки!  Hug  За вчера доклада:  
англ.сол + плодове+ сиропа и съм минус -1 кг !  Направо летя..Спала съм 5 часа и се събудих, но не от глад, а си се бях наспала..е. следобед ще си дремна де... Wink Продължавам с ден 2 ри по същата схема, за днес имам малко пъпеш, ягоди и черешки  + сиропа...Днес не съм пила англ, сол..Може би утре, а и аз пия едно друго Магнезиев цитрат...ама пак е лаксатив течен... Жлая ви страхотна седмица и другият понделник - всички в 2 номера по малки дънки !   Laughing Hug
     Краговрат, аз си купих клас А, аз живея в САЩ, и тук по принцип пият клас Б, Клас С пишеше, че е този,който получават в големи количества и го  бутилират за масолият пазар, и явно слагат някакви консерванти..Не знам кое ,колко е вярно, но ще ти кажа моето мнение: всичко са трикчета за печалба... Ако знеш колко е вкусен  клас А,поне този ,който аз пия.... няма да го сменя с никакъв друг! И тук струва 8$. във всеки супермаркт по голям, и е чист, кленов сироп ! За сведениецигарите ми струват 5$, а едно кафенце е 2$... Познайкога ще дам 50$ за Мадал Бал, като си отсабвам перфектно и стози. А и още нещо, все пак диетата е 7 дни, нищо няма да ти стане дори и ако си само на вода.. 5 палми, 20 палми..  ooooh!

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 18:13 от Pinkito

# 95
  • Провинция
Здравейте  Сиропирани мацки!  Hug  За вчера доклада:  
англ.сол + плодове+ сиропа и съм минус -1 кг !  Направо летя..Спала съм 5 часа и се събудих, но не от глад, а си се бях наспала..е. следобед ще си дремна де... Wink Продължавам с ден 2 ри по същата схема, за днес имам малко пъпеш, ягоди и черешки  + сиропа...Днес не съм пила англ, сол..Може би утре, а и аз пия едно друго Магнезиев цитрат...ама пак е лаксатив течен... Жлая ви страхотна седмица и другият понделник - всички в 2 номера по малки дънки !   Laughing Hug
     Краговрат, аз си купих клас А, аз живея в САЩ, и тук по принцип пият клас Б, Клас С пишеше, че е този,който получават в големи количества и го  бутилират за масолият пазар, и явно слагат някакви консерванти..Не знам кое ,колко е вярно, но ще ти кажа моето мнение: всичко са трикчета за печалба... Ако знеш колко е вкусен  клас А,поне този ,който аз пия.... няма да го сменя с никакъв друг! И тук струва 8$. във всеки супермаркт по голям, и е чист, кленов сироп ! За сведениецигарите ми струват 5$, а едно кафенце е 2$... Познайкога ще дам 50$ за Мадал Бал, като си отсабвам перфектно и стози. А и още нещо, все пак диетата е 7 дни, нищо няма да ти стане дори и ако си само на вода.. 5 палми, 20 палми..  ooooh!

Да, за печалбата съм съгласна, но ... все пак това си е огромна разлика 1л=40лв (в моя град), а в София - 0,500л.=60лв. Разликата е 20лв и 500мл.

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 21:05 от kragovrat

# 96
Разбира се, че си е разлика, ще си  вземеш откъдето ти е по изгодно, то е ясно.  Hug
Аз обядвах плодчета ,че ще ходя и на тренировки днес, но вечерята ще е сиропчето... Ще видим утр кнтра ,какво ще каже... Както и да се  развият нещата   при мен и аз от сега си мсиля за захранването,  колко прецизна трябва да бъда...там стават най големите  издънки ... а и посе, задължително трябва да се  забрави за вредни навици, които са ни докарали до тук и то не за първи път...

# 97
Момичета, четете първа страница - сиропът е Madal bal или Алтернативно сиропът може да бъде заменен и с КЛЕНОВ СИРОП КЛАС "C".

Цитат "В Канада са приети три вида категоризиране на кленовия сироп: Клас # 1 (Extra light), известен също като “АА”, Light (светъл) – „A”, Среден – „В”, Amber (кехлибар) – „C” и Dark (тъмен) – “D” .
  Тук трябва да е клас С !!!

# 98
Аз продължавам захранването. Вчера ми дойде краставицата в повече и ми стана тежко 200 гр беше /тегля даже и краставиците вече  ooooh!/ към нея прибавих мн малко червен лук и 2-3 стръкчета магданоз, 1 кафена лъжичка зехтин. Въпреки  това сутринта имах минусче от - 200 гр Grinning
 Днес обяда ще ми е кайсии 4 бр. Вечеря- тиквичка на грил тиган без мазнина, отгоре може копър и лимон. Малко количество, ще гледам около 100 гр да е.

Бавно, но славно!

# 99
Добре дошли на всички 'сиропирани' мацки.Pinkito, радвам се да те видя сред редиците ни! беба28, на теб кой ден захранване ти беше с тиквичките? Моя отчет е,че за 10 дни свалих 6кг и 800грама, което е под очакванията ми, но съм доволна,защото при мен нещата се бяха закучили. На междинния ден с ориза свалих тези 800 грама. Сега е втори ден захранване, като закусих 200мл сок от портокал, обяд-400мл сок от портокал плюс 150гр портокал т.е аз си карам по схемата. Сироп не пия м/у храненията,защото моя свърши и не ми се дават сто кинта  Rolling Eyes
Да ви кажа има ефект от детоксикацията, защото моя цикъл обикновено е ужасно болезнен, избиват ми много пъпки плюс болки в кръста, яйчниците и гърдите и е много обилен. А сега нито помен от гореизброените симптоми, направо не ми се вярва. Дано е ако не постоянен, то поне продължителен този резултат! Само не знам как ще издържа захранването, нещо е тегавинка!

# 100
Днес ми е девети ден захранване и тиквичката предстои довечера да бъде въведена  Grinning.

То сега за тези 9 дена имам: кайсии, диня, праскова,домат, краставица, лук и магданоз.

Днес се наложи да изпия един сок капи вишна, понеже нямах възможност за обяд, а нямаше и фреш откъде да си взема  ooooh!  после се отвори възможност  и хапнах набързо 2 кайсии.

# 101
Светланка, ето аз какво пия.. и си е клас А, работи идеално..тъмен е, кленов е, и е продукт на САЩ и Канада... http://www.walmart.com/ip/Springtree-Maple-All-Natural-Syrup-8.5-fl-oz/10449106 100%  чист сироп....  Има толкова видове сиропи тук.. този ми е екстра.   Hug
Свалила съм 2 кг за 2 дни,  като си хапвам и плодове колкото искам.  Днес ми е 3 ти ден, утре ще видя колко съм свалила с днешният ден, много съм доволна, ходя и на тренировки.Нямам никакви проблеми,а и чакам МЦ..
 Eto oshte edna info za siropite:
http://themastercleanse.com/forum/archive/index.php/t-761.html  vtorijat post, Tuk tazi dieta ja pravjat po princip sas sirop Klas B.
Po nadolu vij tozi post :
 : All grades can be used in the diet but the darker grades are the most desirable."

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 06:18 от Pinkito

# 102
Еми да се похваля след снощната тиквичка и въпреки сока от вишна вчера днес имам - 400/500 гр

тоест 60.00/59.9  Party като по-скоро е 59.9кг 

Уникален момент!

Днес за обяд 4 кайсии.
Вечеря - мисля да въведа белтъчени под формата на сирене моцарела т.е  една капрезе от 1 средно доматче + 30 гр моцарела и много пресен босилек.

# 103
Най-сърдечни поздравления !  Hug   bouquet  Това е ВЕЛИК момент, минавала съм го и знам.... Голямо щастие е, хайде и аз след теб.. до този момент имам още 2 килца и 100 грама... Joy Желая ти да си постигнеш мечтаните килца и повече никога да не качваш, само ако Ти искаш !  Hug Много ти се радвам, да знаеш!!!
  Каприз4е,  и аз ти се радваам за резултата, 6,800 за 10 дни е уникален резултат, с кой друг режим щеше да ги свалиш?   Laughing Hug, така, че трябва да си много доволна ! Радвам ти се много. Няма да се предаваш н захранването!  Hug

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 09:04 от Pinkito

# 104
  • Провинция
Очаквайте ме и мен в кюпа скоро време, само да ми пристигне сиропа Madal Bal.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт