Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 5

• 68 137
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте от мен!

Да се похваляяяяяя - издържах 10 дни на сиропчето /през това време празнувахме два именни дни на двете ми деца и рожден ден на голямото ми дете! Приготвих хиляди вкусотии, които много обичам, но дори не близнах/.
Днес ми е първи ден захранване, но нещо съм гладничкааааа! По-добре да си лягам вече:)

Успех на всички!

Bibatta77 ТИ СИ МАШИНА  newsm20 smile3501

# 646
Здравейте и от мен,лутащата се по какви ли не режими.Доста ви четох и съм много впечатлена,от добрите резултати,от стабилната ви мотивация. smile3501 smile3501 smile3501Чакам моя сироп в четвъртък и се надявам да се справя добре с пълната програма за 7 дни newsm17.Трябва да преборя около 25кг.Сега съм 94,добре ми е с 68-70кг.Пречистването също много ме вълнува.Ще ви държа в течение.
Сиропки присъединявайте се и споделяйте резултати!Заедно сме по силни.Успехи

# 647
Bibatta77, браво!

Момичета, какъв слабителен чай да си взема? Препоръчайте нещо.

# 648
Бързичко се търкалят дните, когато не си на диета:) И ето на, отново дойде разтоварващият ми седмичен ден. Успях да зарибя и любимия да прави по един ден седмично на сиропа, за да разтоварва системата. Та днес сиропуваме заедно:) Вече тръгнах и на степаеробика. Така че никакви кила нагоре вече!!!
Момичета, радвам се, че има нови попълнения! Ефект наистина има! Ще останете доволни, сигурна съм:)))

Safo, аз пиех зелен чай Сание. Много добре ми действаше и нямах спазми или болки. Това обаче е доста индивидуално май. Другото което можеш да пробваш е смляно ленено семе. Заливаш две лъжички семе с гореща вода и оставяш да се накисне. После прецеждаш и пиеш водата. Полезно и слабително действа. Това го видях в сайта на Мадалбал.

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 11:48 от verviki

# 649
zdr  и от мен и аз да се запиша, от 2 дни съм на кленовия сироп т.е. от 12,11,2012 умирам от глад и преди малко с моя съпруг/ убедих и него да гладува заедно с мен / изядохме 1 краставица със сол и оцет. А относно страничните ефекти снощи бях със зверско главоболие от глад, сутринта ме боля гастрита, но отмина за няколко часа, изпъпчих се по лицето, но нямам бял език / мъжът ми му е побелял езика от снощи/ ...  Simple Smile започнах от 74,300 кг сутринта се измерих и бях 73,100 кг / висока съм 161 / искам да сваля поне 15 кг... Първоначално смятахме да сме 10 дни и после захранване, но се съмняваме че ще издържим и решихме да караме докато издържим newsm78, но поне 5 дни + захранване ... успех с борбата с кг на всички   bigdance2

# 650
karinel, ако издържите 5 дни, няма да имате проблем да продължите до пълната версия. То проблемните дни са именно първите 3-4, при някои хора 5. Но да ти кажа от личния си опит, няма особен ефект от 5 дни. Сигурно ще се повторя или потретя, но идеята на дългото гладуване е:
1. да изхвърли токсините от тялото, което става след 5-тия ден, защото до тогава те излизат от клетките в кръвта
2. да изчерпи хранителните запаси и да започне да "яде" от телесните мазнини
3. да даде време на организма да се адаптира към глада, така че да изкара по-леко захранването ( захранването е по-трудничко от глада)

Относно обрива - аз се изринах при първото си 5-дневно гладуване и ме държа докато не повторих с пълната версия. Чак след нея успя да се изчисти кожата ми.

Свалих общо 6 килограма, като целта ми беше 5. Сега правя по един разтоварващ ден всяка седмица само на сироп, за да задържа сваленото. Тези единични дни не ги усещам дори. Резултат има - не съм качила и грам вече 3 седмици. А си хапвам доста добре та и сладкиши, шоколад...

Не е леко, но си заслужава да издържиш поне 7 дни! Искрено ти желая успех и ти стискам палци:))

Дано не ти звуча наставнически, просто искам да споделя опит и грешки:)

# 651
  • София
И аз като verviki си мисля, че по-голям и добър ефект ще има при по-дълго гладуване. Точно за да може организмът да мине в режим на горене на излишниата мас.

Аз бях на испанска версия и реано махнах най-много 2-рата седмица. 1-вата почти нямаше движние надолу (1кг дали имаше). Но на 2-рата - 3кг и корема и паласките видимо намаляха.

С малкия бяхме болни миналта седмица и не пих сироп. Но от вчера пак минавам за 10-ина дена на испанския вариант. Искам да сборя още 1-2 кг, просто за да имам една 5-ичка в теглото  Crossing Arms

И аз си задържам кг (-5 общо), като не съм правила разтоварващи дни - не мога да се навия покрай децата. Гледам да не прекалявам със сладкото, хляб почти не ям. И ходя на народни танци - много добре се чувствам след като поскачам 1 час.

# 652
karinel, предполагам че днес си по-добре. На мен критичен ми беше 2-рия ден. Втрисаше ме и много ме болеше глава. След него ден всеки следващ се чувствам все по-добре /днес ми е пети ден/. Вече се събуждам свежа и отпочинала, имам много сила и енергия. Досега съм смъкнала 4 кг. Мъжът ми също започна програмата един ден след мен и за 3 пълни дни е свалил 6 кг. Но той започна от 104 кг, предполагам, че който има да сваля повече кг, сваля по повече. Та, моят съвет е също да изкарате цялата 10 дневна програма. Успех!

# 653
благодаря Ви момичета замислихте ме и аз така и предполагах, но си говорим с мъжът ми че едва ли ще издържим даже той е категоричен че само 5 дни,  но той има доста голяма слабост не мисли за нищо друго освен за храна пречи му на работата и е решил твърдо да е само 5 дни т.е. до петък аз събота и неделя съм на лекции не знам как ще съм ... да оживея до петък да видя как ще съм ... освен това и двете ми деца са болни и баткото не е на градина от днес и непрекъснато трябва да ги храня непрекъснато по масата храна закуски обяди вечери .... доста ми е трудно момичета, но да видим, а днес се измерих 72,4000 от 74,300 кг ,той е свалил 3 кг, но те мъжете свалят по-  бързо от нас ...  а забравих да кажа че съм с Хашимото търсих из форумите инфо аз трябва да приемам всеки ден  еутирокс, за да си подържам ТСХ в норма и сигурно и това има значение  Успех момичета ... Simple Smile

# 654
Здравейте момичета!

Днес съм 3-ти ден захранване и въпреки че изкарах 10 дни на сиропа, мисля да се захранвам 14 дни. Така ме е яд, че и сиропа не го продължих още 4 днииииии, сега смъквам само по 100-200 гр. на ден. МОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО!?!?!?!?! Тъкмо бях свикнала с режима, но ме разколебаха - щяло да ми стане нещо.... щяла съм да гладувам цял месец почти.... и аз ги послушах. Но наистина захранването е по-трудно. Като свърши мисля да продължа поне един месец на "испанската версия".

Lzara, според мен 7 дни са малко имайки предвид килограмите, които искаш да свалиш /започваш почти като мен - 92.5кг/.Където са 7 там са и 10 дни. Кантара сутрин ще е най-големия ти мотиватор. Не се отказвай! Аз успях да се справя, защо да не можеш и ти? /а аз съм крайно без волева/. Все пак ти си решаваш, де....
Успех!

Safo, аз пия чай от майчин лист - действа ми добре, нямам болки или спазми. Освн това в началото пих английска сол - е няма по-гадно нещо от това! Успех!

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 17:53 от Bibatta77

# 655
Здравейте от мен!

Да се похваляяяяяя - издържах 10 дни на сиропчето /през това време празнувахме два именни дни на двете ми деца и рожден ден на голямото ми дете! Приготвих хиляди вкусотии, които много обичам, но дори не близнах/.
Днес ми е първи ден захранване, но нещо съм гладничкааааа! По-добре да си лягам вече:)

Успех на всички!

Bibatta77 ТИ СИ МАШИНА  newsm20 smile3501

МЕРСИИИИИ, МНОГО СЪМ ГОРДА bowuu

# 656
Какво стана,всички сте напреднали с гладуването и захранването,някои няма ли за 1ви ден днес с мен за пълна програма?Още е много рано да изказвам впечатления,коктейла не ми е неприятен.Днес ще ми е първия ден без кафе от 20тина години насам.Мъжа направил кафенце сутринта,ама моето още си стои непомирисано,да не ме помисли за тежко болна,сигурно му е много странно.Какво да направя обаче ако ми се пуши?Вярно ли е че след няколко дни няма да ми се пуши?
Наистина 7 дни/с захранването 15/няма да ми стигнат за целта,но за толкова ще ми стигне сиропа,а когато си взема нов,ще продължа с някоя от другите версии.Минусчета на всички! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 657
Защо ли ми се струва,че съм сама?Пиша си и си чета редовно. Wink
Тази сутрин съм -1,2кг.Добре е,но сигурно ще ми проличи едва след сваленото 8-мо кило.Чувствам се добре,глада е поносим,всичко е под контрол.Чувството за лекота още от снощи толкова ми хареса..
Обикновено вечер съм така преяла,натежала и подута,че не ми се прави нищо с мерак.
Много е жалко,че припалвам по някоя цигара,но засега не мога да овладея желанието за пушене.
Малко е отчайващо,че съм още съвсем в началото,иска ми се по-бързичко да минат тези дни.

# 658
Lzara, не си сама:) Аз ви чета редовно, въпреки че вече не съм на сиропа. Дните бавничко се нижат, когато гладуваш...така е. Обаче кантарът ще те възнаградява всеки ден и това ще те стимулира. Махай ги тези гадни цигари. Като ще е гарга, да е рошава:)))

# 659
Момичета, извинявам се, че нямам време да чета - както писах по-рано, много изпити са ме налегнали... Но поне ги взимам!

Направих гладуването 7 дни, 1 междинен и сега съм на 4ти ден захранване. Чувствам се чудесно! До тук съм свалила 10 кг, кожата ми стана много гладка! От напълняването ми се появи един гаден обрив по бедрата и д-то, който си носих година и нещо, но още на 4тия ден от гладуването започна да изчезва! Лицето ми засия направо, бузите ми се стопиха! Сега съм 114 кг при ръст 175см, но в лице изобщо не ми личат!!! Чак не ми се вярва - бузите и двойната брадичка изчезнахааааааа  newsm44
Иначе съм решила захранването да го направя не 7, а 10 дни - за затвърждаване на резултата Wink
После продължавам с други режими, че имам още мнооого за сваляне. И после пак искам да мина на сиропчето Wink

Успех на всички  lovekiss lovekiss lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт