Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 5

• 68 137
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро на всички! Вчера си направих разтоварващия ден за седмицата и да ви кажа мина доста леко...поне на фона на 8-дневното гладуване, направо си е нищо. Задържам си 6-те свалени кг и през останалото време ям всичко. Даже шоколад, кекс, ядки и т.н. Смятам да правя разтоварващия ден, когато ми е удобно, не в определен ден от седмицата.

Как върви при новопръсъединилите се??? Никой нищо не споделя...хайде, давайте си кураж:)))

# 631
Здравейте, момичета!!!
Днес ми е трети ден на сиропчето. Вчера вечерта ми беше малко критичен момент, но издържах геройски. Днес се чувствам много добре - значително по-леко ми е и кантара ме зарадва много сутринта  newsm44. В следствие на напълняването по бедрата ми избиха пъпки (като акне, с връхче), които тази сутрин видях, че са започнали да завяхват!  Party
Освен това и кожата на лицето ми се е избистрила, а книжката пише, че това се случва на доста по-късен етап. Но аз много се радвам да видя тези промени още сега и това ме мотивира още повече!

Искам обаче да попитам нещо. Извинявам се, ако вече е коментирано, но съм възпрепятствана и не мога да чета назад  Embarassed - какво друго консумирате, освен сиропа? В моята книжка (купих сиропа от Гарабитов) пише, че може да се пие по чаша-две чай, най-добре ментов. За кафето не пише нищо, но в захранването четох, че е забранено.
Аз обаче не мога без една чаша кафе сутрин - уча за изпити, сесията ми е много натоварена, а без кафе съм като дроб... Много голяма грешка ли е една чаша чисто кафе сутрин?!

Пожелавам на всички много минуси на кантарчето и много плюсове в настроението!!!  Hug Hug Hug

# 632
Ако целта ти е само да отслабнеш, кафето няма да ти попречи да я изпълниш:) Ако обаче целиш прочистване, кафето е напълно в противовес с процесите на детоксикация! Сама прецени дали можеш да се откажеш от сутрешното си удоволствие:) Аз спрях да пия кафе по време на гладуването и след това се оказа, че изобщо не ми се пие. Та вече цял месец съм изпила само едно кафе. Чайчета пия всякакви и по всяко време. Не само ментови! Не забравяй водата!!!Много е важна за изхвърлянето на токсинажа и излишните отрови, за мазнинките също.

Успех ти желая! Дано кантарът продължава да те радва все така, та и още повече!
Аз съм безкрайно доволна от моите 6 килца минус:) Още два и ще съм в идеалната си форма за моя ръст 168 см. Целта е 57 кг!

# 633
  • София
а да се комбинира с това дали ще стане? По точно глухарчето / което съм пила и съм супер доволна / и грейпфрут
http://spisania.rozali.com/ot-elle/p5970.html

# 634
Много благодаря за отговора, милите думи и пожелания!  Hug Hug Hug

Не бих се отказала от пречистването, но свалянето на кг-те в момента ми е от огромна необходимост и е водещото в случая. В следствие на тежка бременност на легло качих 55 кг!!! За сега съм свалила 17,  но имам още много да боря. При мен вече е жизнено необходимо - едно, че ме вкарват в депресии и самокритики, второ, че никак не е полезно за здравето ми като цяло.

Наред с това и тежката сесия и грижите покрай малкото ми съкровище (да не забравяме и голямото "съкровище"  Wink - таткото)...

...таааа май за сега ще пия по едно кафенце сутрин, за да имам сили да чета. Когато трябва да се захранван, ще са ми минали най-тежките изпити и тогава ще направя всичко възможно да го изключа  Rolling Eyes

Само едно ще кажа на колебаещите се да започнат - не е толкова трудно! Има и моменти, когато е по-тежко, но възнаграждението за усилията си заслужава и то много!!!
Дори усещам, че ми липсват не пасти, торти, манджи и всякакви там, а си мечтая за една ябълка, саладка или крехко пилешко на скара... В смисъл, сякаш това гладуване и пречистване някак си създава в мен нови навици и желание за здравословен живот!!!  bowuu

Хубава вечер на всички диетуващи  lovekiss lovekiss lovekiss

# 635
Здравейте! От днес и аз съм на Програмата. Минах през центъра на Гарабитов в Пловдив и си взех си книжката и сиропа, но я прочетох след като си тръгнах оттам. Имам един въпрос относно този междинен ден - това кой ден е? Денят преди да започна захранването ли? Защо не го водят първи ден на захранване, а междинен?

# 636
Втори ден ми е. Тресе ме и ме боли глава, но съм се заинатила!  Crazy
Глад никакъв не изпитвам, но главоболие имам постоянно.
Успех на другите заинатени! Hug

# 637
Safo, междинен ден означава ден между диетата и захранването. Тоест, денят преди първия от захранването. Не се брои за първи ден захранване!
Горещо то препоръчвам да го направиш с кафяв ориз. Едно че е по-полезен, второ е доста по-вкусен без подправки. Белия е ужасен без нищо.

# 638
Здравейте!
Вчера ми беше четвърти ден. Вечерта реших да разпусна и да изляза с приятели (нещо, което не ми се беше случвало от месециии). Ходихме на бар, после да хапнем и после на дискотека. Всички здраво пиеха бири и текили  Crazy Crazy Crazy Аз обаче си пийвах от коктейлчето с кленов сироп, лимон и сок от джинджифил, а в заведенията - само водичка и чайчета! Чувствам се страхотно, че издържах и не се подведох на хилядите атаки и опити да ме разколебаят  bowuu
Е, не може да не се самопохваля  Flutter

Днес е пети ден...  newsm68

# 639
Здравейте!
Вчера ми беше четвърти ден. Вечерта реших да разпусна и да изляза с приятели (нещо, което не ми се беше случвало от месециии). Ходихме на бар, после да хапнем и после на дискотека. Всички здраво пиеха бири и текили  Crazy Crazy Crazy Аз обаче си пийвах от коктейлчето с кленов сироп, лимон и сок от джинджифил, а в заведенията - само водичка и чайчета! Чувствам се страхотно, че издържах и не се подведох на хилядите атаки и опити да ме разколебаят  bowuu
Е, не може да не се самопохваля  Flutter

Днес е пети ден...  newsm68

newsm10 newsm10

# 640
Браво, мarietta_g!!! Това си е живо геройство! Можеш да се гордееш със себе си:) Аз похапнах доста тези дни, но скоро идва разтоварващият, през който все пак успявам да изчистя всичко натрупано. Много е добре така. Даже се чудя дали да не ги направя един ден седмично на сироп и един само на фрешове. През останалото време си похапвам каквото ми харесва, без да прекалявам естествено. Вино си позволявам само в почивните дни, че иначе ще се подхлъзна по мезетата. Вечерята е не по-късно от 19.30. Много вода и чай без подсладител.

# 641
verviki, благодаря за отговора!
Мариета, страхотна воля! Щом можеш да устоиш на такова изкушение ще постигнеш много!

На мен ми е днес втори ден. Малко ме боли глава, но не съм сигурна дали е от отделянето на токсини или защото не съм пила кафе /реших, че ще спазвам програмата съвсем точно/.

# 642
Здравейте, сладури и сладурани!
Моля Ви за малко информация. Да си призная честно - не съм чела всичко, което сте писали, понеже нямам достатъчно време и се извинявам, ако въпросите ми се повтарят някъде напред...   bouquet
1 - Толкова ли е гаден на вкус този коктейл на И. Гарабитов, че някой дами се оплакаха от него?
2 - За колко време стига примерно  0,500л (приблизително)
3 - Попадал ли е някой от Вас на коктейл - менте?
Благодаря предварително!  newsm20

# 643
Здравей, НовоМамче!
Да дам моето инфо по въпросите ти:
1 - На мен коктейлът ми харесва. Сиропът има вкус на едновремешния маджун, който ядях при баба, а лимоновият сок го прави много свеж. Лютият пипер не се усеща.
2 - 0,500 л стига за около 4-5 дни.
3 - тук нищо не мога да кажа.

Днес ми е трети ден и се чувствам много свежа. Глад никакъв не усещам и съм 2 кг надолу  Simple Smile

# 644
Здравейте от мен!

Да се похваляяяяяя - издържах 10 дни на сиропчето /през това време празнувахме два именни дни на двете ми деца и рожден ден на голямото ми дете! Приготвих хиляди вкусотии, които много обичам, но дори не близнах/.
Днес ми е първи ден захранване, но нещо съм гладничкааааа! По-добре да си лягам вече:)

Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт