Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 5

• 68 136
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
kemi, по-трудно ли е захранването отколкото режима?Защото аз се притеснявам, че захранването ще е по-кофти.
Аз с оризовият ден не можах да се справя - много ми дойде ориза  Laughing Ядох сутринта и на обяд по няколко вилички. Едно, че ми беше безвкусно, друго, че и не ми се ядеше. Бързо засища. Сега съм 4-ти ден захранване.

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 14:10 от Caprice®

# 61
kemi, по-тръудно ли е захранването отколкото режима?Защото аз се притеснявам, че захранването ще е по-кофти.
Аз с оризовият ден не можах да се справя - много ми дойде ориза  Laughing Ядох сутринта и на обяд по няколко вилички. Едно, че ми беше безвкусно, друго, че и не ми се ядеше. Бързо засища. Сега съм 4-ти ден захранване.

Аз имам опит  Simple Smile за мен беше доста по трудно. Много огладнявах, и наистина големи услилия ми костваше да притъпя желанието да похапна от всичко още на 3-4 ден.

# 62
беба28, дам за съжаление и аз така си мислех. А отслабна ли по време на захранването? newsm78

# 63
Аз да. Случвало се е по 400-500 гр на ден да смъквам, но моето захранване си беше бавно и много оскъдно. Примерно сок от един портокал и 1-2 зърна грозде + коктейла, но в по малки дози  Grinning . Няма как да не се смъква.

# 64
Еха, звучи много добре! Както и доста трудно, но е важно да се спазва захранването. На мен ми остават още 4 дни на сироп+10 захранване. Не ме притесняват четирите дни на сироп, колкото десетте дни захранване.  newsm45
Отчет от мен: 6ти ден на Мадал Бал, минус 5 кг.  smile3501Дано продължавам в същия дух! Praynig

Аз да. Случвало се е по 400-500 гр на ден да смъквам, но моето захранване си беше бавно и много оскъдно. Примерно сок от един портокал и 1-2 зърна грозде + коктейла, но в по малки дози  Grinning . Няма как да не се смъква.

# 65
И аз се шашкам леко от захранването, още повече, че ми се ще да смъкна килцата до 55 поне и може да се захранвам повече от 10 дена за да постигна целта. Обмислям все още и режим за след захранването.

# 66
И аз се чудя дали да не ги направя 14 дни на Мадал Бал, но ме притеснява това пусто захранване.  #CrazyЧувствам се ОК, не ми става лошо, вие какво мислите момичета?Където 10, там и 14?  newsm78
беба28, била ли си на протеиновата диета? Не е много добър избор за лятото, но пък действа. И аз се чудя какво да правя след като приключа с този режим. Мисля да мина на HCG. Ще видим.

# 67
И аз се чудя дали да не ги направя 14 дни на Мадал Бал, но ме притеснява това пусто захранване.  #CrazyЧувствам се ОК, не ми става лошо, вие какво мислите момичета?Където 10, там и 14?  newsm78
беба28, била ли си на протеиновата диета? Не е много добър избор за лятото, но пък действа. И аз се чудя какво да правя след като приключа с този режим. Мисля да мина на HCG. Ще видим.

Била съм на всякакви диети Grinning кажи речи от 15 годишна съм постоянно на диета. Единствено през изминалата година си позволих да си дам почивка и да се храня с каквото когато и колкото искам Grinning за жалост резултата е виден и сега ще виждам зор, но нямам съмнения, че ще ги сваля. като начало ще се захранвам отново с плодове, после ще включа сурови зеленчуци, накрая протеините.  летата предимно съм на ниско НВД, мисля и сега на там да се насоча. МИнават ми и идеи за 10 дена на зелева супа но може би ще оставя за  септември.

Аз ще се захранвам от днес. Така реших тази сутрин. За обяд си нося 2 кайсии. Едната ще изям за обяд, другата към 16.00 часа. За вечеря 1 малко  парче диня.  Ще се пробвам за десет дена изцяло на плодове + домат.  След това ще включа зеленчуците, а след 7 юли протеини.  На 7 юли ми се ще да съм 57 кг мисля, че ще стане Grinning

# 68
  • И аз не знам къде...
Момичета, а вие пушите ли по време на режима?
Аз не съм започнала още, но се чудя как ще карам без кафето, а и ми се пуши  Embarassed!
Аз мисля да направя 3 дневен режим за метаболизма, че имам сериозен проблем със запека  ooooh!.
Смятам да започна 2 дена преди пълнолуние и на самия ден.
След това 3 дена захранване. И така всеки месец.

# 69
Вчера започнах захранването. За обяд 1 кайсия, вечеря едно малко парченце диня може би около 30 грама. Днес за обяд мисля 1/2 ябълка за вечеря отново диня, но 50 грама.  Сироп си правя още, но вместо 8-10 лъжици на литър вода сложих 5.

# 70
  • Добрич
Извинявайте, че не съм отговорила на въпросите отпреди 5 дни  Embarassed
И как се чувствате сега?
Чудесно се чувствам. Продължавам си захранването и не бързам заникъде, защото в момента е пости, така че месото и млечните ще изчакат до другата седмица.
Не е толкова страшно захранването. Лично аз почти винаги пропускам вечерното хранене, т.е. плодовия сок, защото по него време съм в движение с детето, а след като се върна нищо не ми се пие/яде. Не чувствам глад и през деня.

# 71
До тук добре карам. За обяд не успях да изям 1/2 ябълка и хапнах 2 резенчета. Пия си сиропа, но си е блудкаж  Grinning с толкова малко сироп. Довечера диня и така. Определено не ми е така замотано обаче като предните дни. Имам повечко енергия.

# 72
Добре вървя. За вчерашния 11 ден имам  -0,500 кг и вече съм точно 61.00 Simple Smile

Вечерята, много оскъдно парче диня. За обяд пак диня нося. За вечеря незнам още, но не изключвам да е отново същото, само че в  повече грамажи.

# 73
  • Провинция
Момичета,решила съм да пробвам диетата с Кленов сироп, но в моят град го намирам само на едно място и то цял литър на безумна цена.Искам да ви попитам от къде и за колко парички(и грамаж) го купувате?Ако в крайна сметка взема 1 литър за колко време ще ми стигне горе-долу?!

# 74
А аз да попитам, дали ще стане без джинджифил или червен лют пипер ? - ей така само с лимоните?  newsm78  И аз съм се заканила да я направя диетката, само утре да ми мине едно мероприятие, че нали после като пия солта и ще е добре да съм близо до 00.... Вие пречиствахте ли се 1 ден преди да започнете диетата?

Общи условия

Активация на акаунт