Болнични пижами, кръвно и скъсени шийки, няма да се даваме, АВГУСТ ще сме олимпийки

• 33 470
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Лелеее, Блонди ти верно като за война  Mr. Green
Аз мисля аз да си правя пюренцата, а после на детска кухня, че е тук до нас.

loa и при мен се получава така с хемоглобина, все има някаква разлика и то не малка и се чудя на кой да вярвам.

Линийка аз си имам още от 5-ти месец, но беше много бледа, сега си се вижда доста ясно. А пъпа ми е едно голямо кафяво петно  Mr. Green

# 91
Лелеее  Crazy не ща да се замислям като знам, че тук на Хип пюренцата са две плюнки и струват по 2-3 лв  Mr. Green

Ще готвиш!

Абсолютно! Аз бях толкова небрежна и нехайна с първото си бебе. За всичко - кърмене, захранване, хранене. Все си мислех, че е обратното - с първото стриктни, с второто не толкова, но сега толкова хубави неща съм замислила, дето с Криско не са ми и минавали през акъла. Изобщо не мисля да купувам готови пюрета, освен понякога, но не основно.  Simple Smile

Ние толкова много положителна енергия ти изпращаме, че няма как да не е наред всичко.  Hug

Cry Sad Hug Heart Eyes

Лошичката, преди натоварването няма нужда да се ходи на ендокринолог. Ако има проблем, след това - да.

Момичета, моля ви, не се психясвайте с този ГД сега, не е често срещан, все пак има предпоставки за проявлението му - наднормени кг, фамилна обременност, години над 30.

chy76, не знаех, че си с диабет също и с бърз инсулин  Hug

Би би, какво ти даде док за проверка на захарта и кога - след ядене или и сутрин? Апаратче, иглички? Защото аз цял месец откарах само след ядене и все имаше проблем, тогава направихме 5 дни сутрин и се оказа, че нощният ми е проблемен.  Rolling Eyes
Ще видиш в темата, или мога да ти го намеря, коментирахме, че в БГ минават първо през някакъв човешки инсулин (ако се стигне до него) и чак тогава дават това, което ползвам аз сега (има и картинки).

# 92
  • Враца
Блонди, Да, да и ареолите са ми много тъмни и гадни и са се разпространили някакви цветни петна и надолу по гърдите (добре, че не е нагоре, та да не мога и едно потниче да сложа).  Sick Шегувам се с мъжа ми, че сега съм много секси и почти всяка вечер като се събличам да лягам и се смеем  hahaha

Диди, Иво явно е на баща си - голям мъж Wink Всичко ще е наред и сега.  Hug Аз от 4 месец правя йога за бременни от един диск (вървеше с вестник Стандарт) и не съм спирала, по 3 пъти на седмица (е, с някои изключения де) и ме ара да се чувствам много добре, само, че вече ми е много трудно и се изморявам, явно затова са те върнали.  Crazy  А дали трябва и аз да спра?  newsm78

Тайра, леле тоз твоя зъб много упорит излезе  hahaha добре, че вече е време за пломба.  Hug Честити ти покупки, много са сладки Simple Smile

Блонди, прииска ми се да съм ти дете, много апетитно изглеждат така наредени манджичите за бебека.  Crazy

# 93
Бюти, къде ги тези лекции, що не свиркаш Naughty

# 94
Привет от мен,момичета,вече съм си у дома newsm44,и съм много щастлива.
Благодаря на всички за загрижеността,много сте готини всички Hug
Аз вече съм добре,стабилизираха ми кръвното,сега продължавам с лекарствата у дома.Днес обстойно огледохме бебка,вече е 1 431 гр,термина ми се измести за 14 август.Гледам вие коментирате големи бебета,явно навсякъде е различно,доктора ми каза,че върви една седмица напред.Плацентата и водите са наред,гледахме и кръвопотока към бебето на доплер,всичко е наред засега и ми е малко по-спокойно вече.Хемоглобина ми е паднал на 111,уж било нормално за тоя период на бременността,нищо няма да пия засега.Много съм доволна от персонала в болницата,всички бяха много загрижени и мили,плюсът от стоенето ми там е,че определено ще ми е по-спокойно като тръгна да раждам,че вече знам каква е обстановката и персонала.Това за мен Laughing
Блонди,браво за добрите резултати,и на 14-ти ще бъдат такива със сигурност.А заглавието на темета е супер,ако има награда за оригиналност,печелиш без конкуренция.А за небрежността с първото дете-и аз бях така,всичко ми беше на майтап,не съм се вживявала прекалено в нищо,ама то явно от ЕГН-то LaughingСега всичко е по-осъзнато сякаш,и аз имам големи мераци сама да си готвя за бебка.
Би Би,съжалявам за ГД,но ти със сигурност ще се справиш HugПогледни от добрата страна-важното е ,че е хванат и са взети мерки,пък и няма да натрупаш много килограми още и после ще ти е по-лесно.
Иначе ме хвърлихте в размисъл с тоя ГД-моята кръвна захар е 4.6 и нямам идея това добре ли е,не е ли newsm78.Засега никой нищо не ми е казал,ама май трябва да питам.Качила съм 12 кг,първото ми дете се роди 3 150 кг две седмици преди термин,обаче тогава бях качила доста килограми.И аз съм на мнение,че това изследване трябва да се прави на всички бременни,ама явно в скапаната ни държава няма как да стане.
Екзо,честити покупки,със здраве да си ги ползваш HugАз също съм си харесала помпата на Томи Типи,намерих я на много изгодна цена в амазон,ама ще изчакам още малко.
Лоа,успех на прегледа,дано новините са добри!
Някой питаше за 4 Д във Варна,в Майчин дом има,аз там ходих,и в Марешки при Давидков,където техниката е много модерна.И 32 седмица не е късно,на моя лист пише-следващо посещение при желание-28-33 г.с.
И друго щях да пиша,ама забравих,много информация ми се събра наведнъж Laughing
Лека и спокойна вечер от мен Hug

# 95
Здравейте:)
emi_v Верно, че когато си с едно май е още по-кофти, ама какво да правиш, ще мине и замине Hug
Би би: Съжалявам за диабета Sad Но не се отчайвай,а мисли положително и всичко ще е наред Hug Имаш и нашата подкрепа тук, така че не се тревожи Hug А колкото до помпата, аз предложих на милото да пробвам на него hahaha bowuu ама той не искаше:)
Блонди: Като напишеш "Камито" и ми става много мило, мама така ме назовава когато говори за мен и аз като те чета и една усмивка 24 каратова се появява на лицето ми Grinning Радвам се че прегледа е минал добре е че малката красавица е добре:)))
Ох с тия покупки, като кажа на роднините, че всичко си имаме и реакцията е: Олеее, бе! Ми защо толкова рано, не е хубаво така! И аз  #2gunfire. Дразня се!!! А не се ли замислят, че най-вероятно съм с близнаци и не знам кога ще ме изненадат и искам всичко да ми е под контрол когато се появят Crossing Arms за да мога после да се съсредоточа да кърмя и т.н., а не да търча по магазините и продавачките да ми одерат кожата Crossing Arms и да изпадна в притеснения и др такива. А и тия бебоци ще имат нужда от мен. Абе много несъобразителни и само мнения!!!
Явно бая ме блъскат днес хормоните, щото се дразня за най-малкото, дано отшумява. Имам чувството, че съм пред цикъл hahaha Joy
babyAty: Е, вашият мъж много е пораснал:)))) Браво за хубавите новини от прегледа Hug
Бюти: И тук днес е ужас. Пече, вали, градушка удари по едно време, ся пак заваля супер силно... това време нещо подлудя Wink
Ох оставям ви сега да изключа компа, че така се святка и гърми, че ме е шубе да не изгори Laughing Ще пиша после пак. Целувки по коремчетата и да се пазите  Hug Hug Hug

# 96
  • Обетованата земя
Абе няма да го мисля тоя ГД, ще питам само доки какво смята за мен и това е. Пък той ако имаше такива съмнения да ме е пратил отдавна Wink
 За храната на бебоците, аз бях супер стриктна в захранването. И досега си му готвя на малкия, не съм го записвала на детска кухня, той яде вече почти всичко, без шоколад, ягоди и подобни. Мисля скоро да го запиша на ДК, че като дойде бебка да имам подсигурено сготвено за него, пък аз когато мога пак ще готвя Simple Smile Иначе и пюрета купувам от време на време.  Peace
Фери, и аз си купих тоя диск на Светла Иванова, пробвах се първия път, ама сама вкъщи ми е скучно. С Иво се дупехме двамата и след като изляхме чаша вода се отказах.  Mr. Green Иначе не знам докога може да се практикува по принцип, в диска не се ли казва?  Hug
Ивка, радвам се че са стабилизирали кръвното.  Peace
Екзо, въобще не им се връзвай на такива приказки, ти си знаеш най-добре защо, кога и какво да купуваш. После ще е пак на твоята глава. Кое не му е хубавото, то ако има нещо да се случва, ще се случи със или без покупки...
 Аз снощи се замислих, че другия месец беба вече може да реши да се появява, не знам дали съм готова психически, искам я през август, така съм й поръчала! Heart Eyes Вчера гушках едно едномесечно бебче  и си припомнях какво беше и си представях какво ще е...  Mr. Green
 А една приятелка роди вчера, две седмици преди термин й изтекли водите, още повече взех да се замислям, че наближаваааааа!  Mr. Green

# 97
Ехее, докато се включа и темата се завъртяла. Simple Smile
Аз и преди съм казвала, но според мен не трябва да се чака след раждането за покупките, защото и без това не си във върхова форма, а много често нещата, които си набелязала ги няма и трябва да се подменят и започва едно безкрайно консултиране по телефона, което много изнервя. Да не говорим, че дори при идеалния вариант - всичко изпрано и изгладено, не знаеш къде е и се започва едно суетене Stop След всички тези изживявания покрай сестра ми - аз бях досадника с консултациите по телефона, като раждах всичко си бях приготвила предварително и нямаше никакви сътресения поне по битовизмите, което супер ме улесни Peace

# 98
Моята най-добра приятелка е на 68г и със супер наклонности и познания за езотерична литеаратура. Та тя ми казва това относно дечицата лъвчета:

Цитирам:

Лъвиците са чудесни деца за роднини и приятели. Лъвчетата са разкошни, всеотдайни към приятелки и близки. Умеят да обичат, умеят да се раздават, те са царета на зодиите.

Аз взех евтини чаршафи и така като гледам дебелината на матрака, няма да станат за нищо  #Cussing out

# 99
  • София
Диди24, аз щях да те питам, понеже си била с епидурална (и другите мами, които са раждали с такава да кажат), епизоотомията и зашиването болят ли, усещат ли се? Confused Аз започнах да си мсиля и за тази упойка, защото имам много колежки, раждали с такава и са много доволни Crossing Arms
Не го мислете този ГД, само се вкарвате в излишни филми Hug
Иве, радвам се че всичко е наред Hug
Екзо, сдобри ли се с мъжа си? Laughing Не им обръщай внимание на тези роднини, те всички така разправят...все пак времето си наближава, а и ти си права с 2 бебчета - трябва да си готова от по-рано Hug
За пюренца - и аз мисля да правя, имам няколко книжки, то и в нета има рецепти, Блонди, сподели и ти твоите идеи, които имаш. Flutter Е сигурно и ще купувам да имам за всеки случай, но предимно ще заложа на домашните Crazy Само трябва да си взема кухненски робот, и без това отдавна се каня, защото само с пасатор няма да стане работата.

# 100
  • Обетованата земя
Диди24, аз щях да те питам, понеже си била с епидурална (и другите мами, които са раждали с такава да кажат), епизоотомията и зашиването болят ли, усещат ли се? Confused Аз започнах да си мсиля и за тази упойка, защото имам много колежки, раждали с такава и са много доволни Crossing Arms
Не го мислете този ГД, само се вкарвате в излишни филми Hug
Не, не ме боляха шевовете, а и бях в еуфория, поне не помня да ме е боляло.  Crazy Но все пак сега ако мога бих искала да родя без упойка, ще видим как ще е този път.  Grinning

# 101
Пльок и аз тук, Блонди  bouquet!
Дбс, от предната тема отговарям- има някои чапати клиенти, но те си знаят какво искат в повечето случаи, е има и по- лоши, но брокерите май бият всички- такива изроди има, че ме е срам понякога, че съм брокер. Wink
Бютка, тука съм ама все съм с нещо ангаже и все не стигам до компа.Ама помниш за рождения ден. Hug Да не е защото и Джони Деп тогава има? Laughing Mr. Green
Би би, жалко,че не беше- на лекцията се намерихме и започнахме с Маги Г., освен това дойде Диони и накрая пихме кафенце с Елсън- беше много хубаво и така случайно се получиха нещата.
 Абе на мен ли така ми се струва или тук всички са сладурчета- аз до сега с когото съм се запознала все ми харесва. Hug

# 102
Еххххх как ме яд че неможах да дойда  Twisted Evil

# 103
  • By the sea
Екзо, Бюти, ааа, моля ви се, задръжте си лошото време и не го пращайте насам, че довечера смятам да излизам да видя малко свят и аз... Mr. Green

ИВКА, радвам се, че вече си добре и в домашна обстановка  bouquet Аз питах за 4Д-то, иначе доктора от когото чакам препоръка, работи в Марешки, вероятно е да препоръча някой колега, но ще видим Simple Smile

За покупките, нещата, които съм купила до момента, толкова много ме радват, че коментари от типа било рано и не-знам-си-какво, откъде съм толкова сигурна, че ще е момиче (3 различни лекари видяха, че е момиче, и 4-ти скоро ще потвърди Crazy) и т.н., бла бла бла, просто ми минават покрай ушите. Баба ми, дето е от старото поколение, както се казва, се вълнува повече и от мен и се просълзи от радост онзи ден като й показах буйките Blush, какво остава да се вслушвам в думите на разни суеверни хора  Crossing Arms

Тайра, много са сладки и чорапките, и другите дрешки, да си ги ползвате със здраве Simple Smile

Диди, колко хубаво това за бебчето дето си го гушкала, ако сега ми дадат едно такова, ще си го отнеса нанякъде, но ще почакам до август де, живот и здраве Laughing Heart Eyes Което ми напомня семейната случка как когато се родила сестра ми (тогава съм била на 4 г.), са ми я дали да я гушна в родилния дом, аз съм тръгнала с нея към асансьорите, сигурно съм я помислила за кукла Crazy  Simple Smile

Забелязала съм напоследък, че ухото ми е станало много чувствително към бебешки плач, който преди ми беше откровено неприятен. От балкона имам изглед към една детска сладкарница, където всеки ден дефилират майки с колички. Днес в продължение на половин час чувах как бебе плаче някъде там и ми беше много мъчно и в същото време много мило Cry Embarassed

Блонди, направо ми почеса егото с това за лъвчетата Wink  bouquet

Ееей, докато пишех и времето се развали, пуу Close

# 104
Диди24, аз щях да те питам, понеже си била с епидурална (и другите мами, които са раждали с такава да кажат), епизоотомията и зашиването болят ли, усещат ли се? Confused

Аз не съм ползвала упойка. След раждането на бебето и плацентата следваше зашиване.
Бях се епизиотомия. Колкото и да не ми се вярваше на момичетата, които ме убеждаваха, че не се усеща и аз си каазвах - абе, тия луди ли са - ще ми клъцнат най-милото - МИНКА и аз няма да усетя нищо - АБСУРД  Naughty Обаче си е баш така - не се усеща нищо. Мъж ми каза, че тогава е единствения момент, когато се е обърнал и не е участвал в раждането  Confused Една ножица и клъц-клъц  Mr. Green Но няма шега, няма майтап - не се усеща нищичко!!!!  
Иначе след раждане, за зашиването се бодва упойка и се шие, не се усеща пак, само малко бодването. Ако трябва да обобщя - най-болезнено и неприятно ми беше натискането по корема и издърпването на плацентата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт