Новият слънцезащитен крем на Мустела е с парабени

• 15 179
  • 139
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
А аз, като лаик (и направо ме е срам за незнанието ми по въпроса Embarassed) но, какво е това парабени и защо да ги няма в продуктите? Доколкото разбирам, тези добавъчни материали имат влияние върху годността на продукта Thinking

# 136
  • Sunshine state
Не знам. Наистина не знам. Честно, опитвам се да бъда информиран родител, да не си тровя децата. Е в чудо се виждам! Сега съвсем се побърках. Искам да купя за децата крем/мляко/лосион за предпазване от слънце, фактор 50, защита от увА и увБ лъчи, водоустойчив, без парабени, без бензофенон- 3(оксибензен), да е с предимно минерални филтри (малко процентно количество химически бих преглътнала) и ако може да не е в тубичка от 50-75мл, от 200 нагоре приемам. Е хайде, кое отговаря на условията?!!?!?!?!
И аз много пъти съм си задавала този въпрос.
И за това изречение реши да повдигнеш тема от преди толкова месеци? Shocked Айде стига,бре.. Crazy

# 137
Не знам. Наистина не знам. Честно, опитвам се да бъда информиран родител, да не си тровя децата. Е в чудо се виждам! Сега съвсем се побърках. Искам да купя за децата крем/мляко/лосион за предпазване от слънце, фактор 50, защита от увА и увБ лъчи, водоустойчив, без парабени, без бензофенон- 3(оксибензен), да е с предимно минерални филтри (малко процентно количество химически бих преглътнала) и ако може да не е в тубичка от 50-75мл, от 200 нагоре приемам. Е хайде, кое отговаря на условията?!!?!?!?!
И аз много пъти съм си задавала този въпрос.
И за това изречение реши да повдигнеш тема от преди толкова месеци? Shocked Айде стига,бре.. Crazy
Не, просто се опитвам да намеря отговор на въпрос, който ме интересува, във вече създадени теми, вместо да пиша нови и да товаря пространството с излишни коментари и постове. 

# 138
  • София
А намери ли си отговор с този въпрос? Напиши въпросът, който те интересува и ще има повече смисъл  Peace

# 139
В сайта на Мустела гледам вече са променили състава  Mr. Green

Промениха го, похвално, но за трите дни, в които се мотаха да го направят вече има направени доста скрийншотове на предишното съдържание Mr. Green
И сега сайта им е още по- подвеждащ, защото сега всичките им продукти са без парабени и в рекламата и в съдържанието, но по данни на приятели от много градове в България, включително и София в аптеките са налични само слънцезащитни спрейове с парабени на Мустела. И със срок на годност най- рано края на 2012-та, а най- често края на 2014-та. Това означава, че те си се произвеждат или на стари флакони се пренабива надписа със срока на годност. Нито едно от двете не е добре за бъдещите продажби на въпросната марка.
Ще видим дали ще ми отговорят нещо в понеделник или не.

А това като го чета лошо ми става

Общи условия

Активация на акаунт