Според вас дали си въобразявам?

• 35 866
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
Има смисъл да знаеш подробности, само при положение, че си решила да приключиш с брака си.
Точно така - не зависи ли точно от подробностите, които тя търси, решението и какво да прави за напред с брака си - дали да си затвори очите или да го приключи? Как така ще разбера аз, че има нещо, ама не знам какво и ще си трая, щото искам да си запазя брака? Ми той ако си има паралелна връзка от години, има 2 извънбрачни деца и лъже за още една камара неща, произтичащи от това, как ще искам да си запазя брака?? Не че ситуацията е много реалистична, но хипотетично всичко може Simple Smile А ако е задявка, онази също е семейна, смс-ите и мейлите са чисто и само еротични, тогава много по бих си затворила очите. Момичето явно това иска да знае.

# 106
  • Galaxy 13197853088
Цитат
Гледайте повече френско кино.

Убеден съм, че много ще се объркат за какви филми става въпрос.

# 107
И толерантността ми е двупосочна, ако ме разбираш  Mr. Green

Много ми е интересен моментът с честността. Как точно си го представяте? "Скъпа, днес оправих секретарката. Спокойно, няма да те напускам, само те информирам" Mr. Green

В смисъл и двамата сте се разбрали да се оправяте, с който можете ли? Защото, ако нямате такава изрична уговорка, може и да не си разбрала много. Колко мъже ще преглътнат, че друг им посещава бърлогата?А ако той не ти е казал със сигурност че има нещо странично, ти отъкде знаеш? Все някога разговора „оправям секретарката” трябва да се проведе, иначе всичко друго е като в тъмна индия: предположения, недоизказаности, съмнения.

Рано или късно една двойка трябва да изрече нещата, както са: моногамни ли са, полигамни, пазят ли се, какъв секс правят (Много мъже колкото и да са отворени не искат жените им да духат на друг, защото все едно после „свирки му прави, като я целува по устата”. От мъж съм го чувала това и е цитирано сравнително точно.)

# 108
  • Варна
Разбираш ли, Палада, мен не ме вълнува оправя ли той секретарката или не. Далеч съм от романтичните розови илюзии, че след брака моногамността е гарантирана.

Отново да повторя: дискретността е много важно качество.

# 109
Цитат
Гледам, че и Богинята е с отворен брак, като теб. 
Та , какво се бъркате в тема за нормалните бракове?   

Може ли по-подробно оттук? Кое не му е нормално на брака ми?....................

Ами това......

Да, за мен няма проблем. Надживяла съм юношеския максимализъм и наивност.
Щом иска разнообразие, да си го получи. Единствено държа на дискретност и хигиенност.

И толерантността ми е двупосочна, ако ме разбираш  Mr. Green

В повечето семейства не си дават карт бланш да си изневеряват, щом ги присърби за нещо чуждо.
Затова и го разбрах като отворен брак- т.е. , заедно сте, ама всеки е свободен да се оножда с който си ще, щом му се прииска.
Нормално, бракът не предполага изневери с благословията  на  другия.

# 110
Цитат
Точно така - не зависи ли точно от подробностите, които тя търси, решението и какво да прави за напред с брака си - дали да си затвори очите или да го приключи? Как така ще разбера аз, че има нещо, ама не знам какво и ще си трая, щото искам да си запазя брака? Ми той ако си има паралелна връзка от години, има 2 извънбрачни деца и лъже за още една камара неща, произтичащи от това, как ще искам да си запазя брака?? Не че ситуацията е много реалистична, но хипотетично всичко може Simple Smile А ако е задявка, онази също е семейна, смс-ите и мейлите са чисто и само еротични, тогава много по бих си затворила очите. Момичето явно това иска да знае.

Да, де, ама тук ситуацията е някак ясна. Има някаква жена, самотна майка, мъжът на авторката пише с нея, чуват се, какво още има да разбира. Дали ще прочете хронология със задявки или еротични фантазии какво ще промени? Решението трябва да е взето без да се има предвид писанията му. Налични са факторите, които би трябвало да определят това решение. Ясно е, че той премълчава нещо, че се крие, че я лъже, че не си признава. Е ли е авторката способна да преглътне наличието на любовница или не е. Ако не е - довиждане, ако е - аз лично бих предпочела да не знам подробности, защото те могат само да я наранят още повече. Или иначе казано бих искала да знам всичко по час и дата, само ако предварително съм взела решението, че ще напусна този мъж и да му съдера кожицата от гърба в съда. В противен случай, достатъчно е да живееш с мисълта, че той е чукал или чука друга, а подробностите къде и кога си го слагат са ми абсолютно ненужни.

# 111
  • Варна
Наистина ли вярваш, че има бракове, в които и след 15-20-30-50г партньорите са били само един с друг?

Нормалният брак е този, в който и двата партньора се чувстват добре. А не такъв, какъвто го окачестви Краси...*, пардон, леля Пена от Сусурлево.

# 112
Вярва Краси. И не само тя, много жени вярват Tired
А колко по-полезно би им било да послушат боговете, м Wink

# 113
  • UK
Поли, чисто хипотетично - ако в писанията прочете, че съпругът и се колебае дали да не я напусне, или пък се готви да го направи? Това в случая ще е доста решаващо за поведението и мисленето и въобще стратегията и какво да прави по-нататък. Ако той вече го е решил, не зависи нищо кой  знае какво от нея, но тя си познава мъжа, ако има начини да го завърне в реалноста и да го накара да се опомни, защо да не се пробва. Удачно ли е в такъв момент да си заровиш главата в пясъка, да се правиш, че нищо не знаеш и да продължаваш вечер да му пилиш нервите с мръсните чорапи под леглото?

# 114
Ама той, ако е решил да я напусне ще го направи с или без наличието на хронологията му. Решиш ли да прощаваш изневяра, ти доброволно си заравяш главата в пясъка, и след като ще го правиш какво значение има дали ще е с 1-2 сантиметра по-дълбоко или не. То е ясно, че знае нещо, не е ясно дали това ще я подтикне да си събере багажа или не. Ако е първото - да действа без значение какво си пише мъжа й, ако не е - сама решава да си трае и ще и е много по-лесно да го прави, без да знае подробности.

А колко по-полезно би им било да послушат боговете, м Wink

И по-лесно.

# 115
Наистина ли вярваш, че има бракове, в които и след 15-20-30-50г партньорите са били само един с друг?
В какво вярвам аз, няма значение.
Не приемам за нормално обаче :"Да, мило, чукай която искаш....няма проблем.Само слагай гумата, че не ми се ходи по доктори."
Да не говорим, че хич, ама хич не вярвам мъжът ти да е съгласен на "Ама, Богиньо, щом ти се прииска, можеш да изчукаш когото си искаш.Важното е , че сме щастливи двамата."   Mr. Green
Най-малкото, защото кръшкачите са и най-ревнивите. Laughing

# 116
Разбираш ли, Палада, мен не ме вълнува оправя ли той секретарката или не. Далеч съм от романтичните розови илюзии, че след брака моногамността е гарантирана.

Отново да повторя: дискретността е много важно качество.

Ти по дифолт приемаш че той кръшка и той според теб също си знае, че ти си имаш любовници; защото по-напред писа, че всичко е двупосочно, нали така. Но в интерес на истината никога не сте си го казали и не сте говорили открито за това. Правилно ли схванах?

# 117
  • UK
Ааа, Поли, аз тук не съм съгласна - от изневяра до изневяра - балкан разлика. Едно бих простила, друго не. И да простя - това не значи, че всичко ще си е все едно не е било, отношенията минават на съвсем друго ниво вече. Ама това си е за мен - аз съм още млада и глупава, не съм с 20-годишен брак и не съм събирала мъдрост през вековете, както други тук.

# 118
  • Бургас
Много неприятна работа. Сама мисъл и недоверие са достатъчно трудни за приемане. Преди да се заровиш в телефони, сметки, разпечатки, помисли как ще постъпиш после. Ако нямаш намерение да прощаваш - рови и търси. Ако имаш желание да се бориш, по - добре не се рови.

# 119
Ааа, Поли, аз тук не съм съгласна - от изневяра до изневяра - балкан разлика. Едно бих простила, друго не. И да простя - това не значи, че всичко ще си е все едно не е било, отношенията минават на съвсем друго ниво вече. Ама това си е за мен - аз съм още млада и глупава, не съм с 20-годишен брак и не съм събирала мъдрост през вековете, както други тук.

Е значи тук пак стигаме до

А не както става обикновено - аз ще ровя и ще науча, а после ще ти натрия сол на главата. Но понеже много те обичам, ще остана при теб и после цял живот ще ти го натяквам.

Изневярата за мен е изневяра и не правя никакви разлики. Или си способен да простиш и да забравиш, или си събираш багажа и си тръгваш. Ама варианта цял живот да натяквам, пък да ми минават отношенията на друго ниво и т.н - не виждам никакъв смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт