Според вас дали си въобразявам?

• 35 874
  • 276
  •   1
Отговори
# 270
как да не си, нали за мен го гласиш, значи си срещнала - мен! Тюх, хич не следя светските хроники!

Абе ти още си седи на мързела, пък аз и догодина ще се вайкам как такъв страхотен мъж отива зян...
Ако не се вземеш в ръце, ще си кукуваш с бедния мъж дето не те заслужава, а той сам с всичките си пари, слава и нераздадена любов. 

# 271
  • Boston, MA
Какви съвети прочетох, свят ми се зави. Прекрати проверките, уважавай себе си и мъжа си! Най-най-най-тъпото нещо ще е да се обадиш на заподозряната. Преди време имах такъв случай около мен, уж интелигентна и възпитана жена се обади на интернет закачката. Е няма такава простотия, честно. Унизително за съпрузите, най-малко сконфузно за отсрещната. Какво си представяте да й каже, дори и да има доказателства в ръка? Ако отсреща и кажат супер спокойно - да, говорили сме си с мъжа ти, като на игра, ама защо от мен искаш сметка, а не от него? Абсурдно просто.

Кризата на средната възраст не е измислен феномен, съвсем си е реална. Не е просто да не си доволен от "скучния си живот". Особено в този интернетен век, колко е лесно примерно да се свържеш с бившите си гаджета по фейсбук и да искаш да си върнеш чувството на млади години, че животът тепърва предстои. Закачката може да е съвсем виртуална. Само от това семейства не се развалят.

А това дето само зависимите от мъжа си били хладнокръвни е глупост на квадрат. Вярно, че е по-трудно да взимаш решения, когато сама не можеш да се оправяш, но в моето семейство сме равни по доходи, и сме избрали да си имаме доверие и да си говорим честно. Не е толкова сложно.

Хващаш го мъжа ти и му казваш, виж какво, не знам какво правиш точно, и не искам да те ловя, искам да ти имам доверие, обаче е факт, че с последните си действия ме караш да се чувствам извънредно некомфортно. Кажи ти сега какво ще направиш, за да съм спокойна и да продължавам да ти имам доверие, и да не си разваляме отношенията за глупости. Спокойна. Оттам е негов ход. Успех!

# 272
Аз преди години с бившия ми имах подобна случка. В течение на няколко месеца той се държеше супер дръпнато, отидохме заедно на море, на него все му се спеше и вечно мрънкаше. Една вечер му звънна телефона, той си се разприказва на дълго и широко, весел, доволен. От другата страна дочух женски глас и го попитах, кой му е звънял, той каза, че шефа му (наистина бяха приятели), тогава го помолих да погледна телефона. След седмица с едни приятелки си поркаме и аз им споменавам за случката, та едната реши да звънне, хей така да видим дали е мъж или жена, естествено жена се оказа. На другия ден го попитах, той ми каза, че телефонът бил на братовчедката на шефа му и той звънял от там. Бях забравила за известно време, докато една вечер случайно не засякох, че пак е звънял на  съответния номер. Гугълнах номера, чак и си ви на девойката излезе, с разни солени подробности. Цялото упражнение си струваше, разделих се с човек, заради който не си заслужаваше да си губя времето.

# 273
Ето това е точното описание на тъпия живот който водиш в пародията "семейство":

Цитат
Искам най-накрая да усетя, че съм жив, имам нужда от приключение; другояче трябваше да изживея живота си дотук; кой съм аз всъщност; най-хубавите ми години отминаха; рутината на всекидневието ме поглъща, искам да се измъкна; колко години вече съм с тази жена, няма никаква тръпка, всичко е толкова монотонно и скучно”.
Че то този живот го живеят 99 % от женените мъже в Бг....    Joy
Викаш, скоро съдилищата да очакват лавини от молби за разводи от ......неуравновесени мъже...дето ще се юрнат да търсят "най-хубавите си години"!    Mr. Green
То щото на жените им пък най-хубавите им години са били цветя и рози покрай такива .....муньоци, ненаживели се.Права е Анди, по 100 гьостерици на голо, и бързо-бързо ще се светнат къде им е животЯ....   Grinning

# 274
Една жена обгрижва ли себе си на първо място, всички останали ще я обгрижват без особени усилия за целта.
Това е много голяма истина, въпреки, че сме свикнали да ни изглежда твърде егоистично. Превод на "Уважавай себе си, за да те уважават и другите" и "който обича себе си, обича и другия".

# 275
Тя темата май хукна в друга посока newsm78Чета Ви и JoyЛизет33-Ти сериозно ли ooooh!

# 276
Зачетох се в темата ,защото авторката е писала за нещо подобно наскоро.
Не те разбирам какво искаш с тези подобни теми през година, две? Инсталирай си програмата , провери и реши ,защото това е болка постоянно да си в такива тежки размисли .Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт