Според вас дали си въобразявам?

• 35 879
  • 276
  •   1
Отговори
# 255
Приятелката ми е доста хубава жена, не е като да е хванала последния влак, перфектно облечена, прическа, маникюр, всичко..., мъжът е заможен, то на бедни май разни "чаровни" мухоловки не се лепят, просто на преден план и излезнаха много проблеми и тревоги, и занемари не себе си, а по-скоро отношенията с мъжа си.
Вниманието и беше погълнато от болните майка и баба си, както и от децата, защото в този момент при тях беше належащо и явно не и е оставало време да обгрижва егото на влизащия в "онази" възраст съпруг.
 Не става въпрос за секс, говорили сме си много какво е довело до това, и двамата са на мнение, че той е изкарал най-вероятно "криза на средната възраст" в най-неподходящия момент, когато любящата съпруга не е била до нуждаещия се съпруг в точния момент, да го утешава, да му вдига самочувствието и тем подобни "обгрижвания".

Ето една статия, ако милото в "онази" възраст не  си смени работата, колата, хобито  или гардероба - внимание!!!, може да е решил да си смени жената Laughing

http://www.dw.de/dw/article/0,,5462582,00.html

"Някои мъже не се примиряват и решават, че е време да променят нещо в живота си. Те търсят приключение и нова тръпка, в резултат на което взимат множество необмислени решения. Някои напускат работа или правят голяма финансова инвестиция. Други купуват спортна кола, сменят стила си на обличане, стават много по-суетни. Трети намират приятели, с които могат да излизат много по-често и до по-късно. А мнозина си взимат много по-млада любовница или напускат жена си. С две думи: мъжете в критическата се опитват по всякакъв начин да сe вкопчат в младостта"

# 256
Боже какво тъпо клише е да вините за всичко критическата...

Т.нар. "критическа" -това е онази възраст, в която си даваш равносметка колко шибан семеен живот имаш и нищо повече. И си я даваш само ако наистина е шибан.

А за това не е виновен само онзи в критическата.

Ето това е точното описание на тъпия живот който водиш в пародията "семейство":

Цитат
Искам най-накрая да усетя, че съм жив, имам нужда от приключение; другояче трябваше да изживея живота си дотук; кой съм аз всъщност; най-хубавите ми години отминаха; рутината на всекидневието ме поглъща, искам да се измъкна; колко години вече съм с тази жена, няма никаква тръпка, всичко е толкова монотонно и скучно”.

# 257
  • София
Да, бе, шибан им бил животът! Малко им е боят, мен ако питаш! И на младини, и на старини малко са ги били! Давали си били равносметка! Я със суровицата да ги погне някой, че да имм даде една равносметка и криза! Смотаняци!

# 258
Да, бе, шибан им бил животът! Малко им е боят, мен ако питаш! И на младини, и на старини малко са ги били! Давали си били равносметка! Я със суровицата да ги погне някой, че да имм даде една равносметка и криза! Смотаняци!

Ти твоя достатъчно ли го биеш профилактично?  Laughing

То той теб сигурно трябва по тази логика защото твоя шанс да му теглиш една е значително по-голям. Grinning

# 259
  • София
Аз да му тегля една и да го напусна, защото ме е хванала критическата ли?  newsm78 Па, знам ли... Wink

# 260
Аз да му тегля една и да го напусна, защото ме е хванала критическата ли?  newsm78 Па, знам ли... Wink

Като станеш богата и си намериш някой принц, знаеш ли каква критическа ще те хване?  Laughing

# 261
  • София
значи първо трябва да забогатея. Колко  време имам на разположение?

# 262
значи първо трябва да забогатея. Колко  време имам на разположение?

Една година точно.  Wink Догодина по това време те представям на принца.  Grinning Ако си му станала малко по-достойна обаче...,че едва ли ще го заинтересува проста домакиня..

# 263
  • София
Чакай сега, аз първо ще забогатея и после ще срещна принца, или ще съм си бедна домакиня и като ме вземе принцът ще забогатия? Я дай малко яснота, че да зная какъв е планът!

# 264
Чакай сега, аз първо ще забогатея и после ще срещна принца, или ще съм си бедна домакиня и като ме вземе принцът ще забогатия? Я дай малко яснота, че да зная какъв е планът!

Е, са... Laughing То не става всичко наготово, нали? Аз тук в петнайсе теми се чекнах да обяснявам че малко трябва да му съответстваш на тоя принц... Той прислужници в къщите си има предостатъчно. Ти нали не търсиш работа? Laughing
До една година да си понаправила нещо по-значително с живота си от домакинстване и гледане на дечурлига! Нали трябва да го влюбваме все пак... Красавици край него колкото щеш, търси се  стойностна красавица.  Grinning

# 265
  • София
Красавица или богата красавица? За момента съм само красавица. Все пак, мерси  за разясненията, значи първо си забогатявам, пък после принцът пристига. Работа не търся, значи ще пускам тото.  Grinning А мъжО и децата какво ще  ги правя?

# 266
Красавица или богата красавица? За момента съм само красавица. Все пак, мерси  за разясненията, значи първо си забогатявам, пък после принцът пристига. Работа не търся, значи ще пускам тото.  Grinning А мъжО и децата какво ще  ги правя?

Абе ква работа и тото те гони бе?  Laughing Откога се забогатява с работа? Laughing
МъжО ти е изпята песен с тоя смотан доход. Или да става богат или да хваща гората! Laughing

А децата...те и баща имат нали? Айде стига само ти си ги дондуркала... Laughing Ако искат богата и щастлива майка ще потрайкат.

пс. не ти ли е любопитно кой е принца?

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 20:06 от Lizet33

# 267
  • София
любопитно ми е

# 268

Ммм...хайде няма да го издаваме че ще ни надушат папараците. Laughing

Ще ти хареса. Grinning Богаат, висок, красив, известен на цял свят, супер-романтичен, любящ и чувствителен, мега-любвеобилен... с една дума, не 10-ка, а 100-ца. Mr. Green
Познаваш го но не подозираш даже колко е готин.  Heart Eyes

Търся му заслужаваща го жена ама... то май такива не съм срещала. Joy

# 269
  • София
как да не си, нали за мен го гласиш, значи си срещнала - мен! Тюх, хич не следя светските хроники!

Общи условия

Активация на акаунт