Според вас дали си въобразявам?

• 35 818
  • 276
  •   1
Отговори
Здравейте,мисля че имам проблем.По принцип не съм ревнива,но напоследък ми се струва,че мъжът ми ме лъже нещо.Ще започна отначало-преди около година и половина се наложи да отиде до работата си в събота,понеже някаква клиентка се обади за нещо,4е е било спешно.Тогава той ми обясни,4е жената има малко дете,сама била и аз викам ами върви и помогни,какво толкова.След това още веднъж -два пъти тя се обажда и на мен изобщо не ми направи впечатление.Докато веднъж след доста време нещо ровех в компа и не видях,че той и е пратил много лично полжелание за Коледа.Тя също беше отговорила.Казах му аз,че съм про4ела,и той естествено отрече,после си призна и каза че не било нищо и бля-бля.Да,обаче аз се усъмних и започнах да следя фактурите на телефона му.Много обаждания има към нейния номер,смс също.Изглупях и му казах,той отрича 4е е пращал смс Shocked,викам сигурно аз и ги пиша.За известно време бях спряла да го следя,но от няколко месеца пак ме прихвана и си викам да погледна фактурите,и какво да видя-разговори и смси,за последния месец има около 10 смс.Сега нищо не му казах,ще изчакам да видя и този месец фактурата.В телефона трие всичко.Емайла си е сменил паролата,знам че и там и пише.Как да го накарам да си признае и как да видя какво пише Sad

# 1
И като видиш какво ѝ пише, какво? А след като си признае какво очакваш да се случи?

# 2
Е , то е ясно , че не си въобразяваш ... ако беше така , нямаше той да си сменя паролата на мейла , а и явно има нещо ...
Аз бих говорила с него - честно и открито . Бих му заявила , че няма да търпя подобно поведение и да внимава в картинката .
И ако бях на твое място директно щях да го пратя да си ходи при нея . Без викове , без сълзи , без скандали . Просто най - делово ще го изритам от къщи  Twisted Evil

# 3
Ако знам какво пише,ще ми се изяснят доста неща.Затова искам да разбера.А с разговори не става-веднага започва да вика,че си въобразявам,че съм го следяла и такива неща.Дори веднъж бяхме заедно и телефона му звънна,той затвори.като питах кой го търси,каза че не знаел.След това аз влязох в един магазин,обиколих и му звъннах да видя къдя е,след като не отговори аз тръгнах да излизам и го гледам говори си навън,като ме видя набързо затвори.Ядосах се,и му поисках телефона,не само че не го даде,ами и започна да го носи в джоба си вкъщи,дори в банята влизаше с него.Тогава ме обяви за луда.Сега си трая,за да не се усъмни,обаче и той добре се прикрива според мен.

# 4
  • ...на безопасно
Ами...нищо не си въобразяваш. Съвсем си си наред. И той също, ще отрича дори и да го хванеш "на калъп". И....правилно. И ти да си, и ти ще отричаш.
Моя БНД имаше връзка според мен /по доказателства,де, не по съмнения/, 6 месеца. С разпечатките от телефона му в ръцете ми, се кълнеше в детето си /!!!!/ че му е никаква онази......А то....нали знаете, че оператора прекъсва разговора, ако е над 60 минути. В разпечатката един след друг такива разговори с нея, в 5 часа сутринта....абе денонощно, ден след ден... А той подлеца отрича ли отрича  Mr. Green

# 5
Преди като го питах за нея,каза че им е клиент и няма нищо общо.Клиент,добре,ама какъв е тоя клиен дето ще му пишеш смс,емайли,ще го търсиш в фейса...Аз не му вярвам,обаче нямам някакво сериозно доказателство.Сега се опитвам да му налучкам паролата,нещо много трудна работа,ако имате идея как да стане

# 6
Сега си трая,за да не се усъмни,обаче и той добре се прикрива според мен.
Добре се прикрива ли ?  Mr. Green Та той се държи като ученичка - носи си телефона в джоба , влиза в банята и т.н. , а ти казваш , че добре се прикрива ?
Човек , ако не е гузен не се държи така ...

# 7
Защо така си озаглавила темата ти?
Той ти изневерява, въобразяваш си само ако мислиш, че не е така.

# 8
Кофти работа. Два изхода - 1.Трай си, може да мине.  2. Ровиш, вдигаш скандали, той те обявява за истеричка и отива при нея.

# 9
  • ...на безопасно
Типично поведение, моя само като му погледнех телефона и настръхваше. А, си го попитала нещо, а се е разкрещял и те е изкарал луда /нищо, че разпечатките са материализирани/.
Трябвало е да се въздържиш някак си и да не му обостряш вниманието. Сега само ще се дебнете.

# 10
Ох,имах предвид че си прикрива следите в телефона,иначе аз го усещам като лъже.Но няма да си трая,ще търся да видя какво ще излезе.А темата я озаглавих така,понеже се съмнявам,а не съм сигурна на 100%.Да,така е,трябваше да си мълча,понеже преди си записваше паролите в телефона,а сега ги е изтрил и е сложил нови.Ако си траех,щях да съм разбрала всичко.

# 11
Щом си прикрива следите, още имаш шанс. Но като продължиш да ровиш и търсиш...Какво искаш да намериш? Може още да не са се изчукали, но това няма особено значение.

# 12
Сега си трая,за да не се усъмни,обаче и той добре се прикрива според мен.
Добре се прикрива ли ?  Mr. Green Та той се държи като ученичка - носи си телефона в джоба , влиза в банята и т.н. , а ти казваш , че добре се прикрива ?
Човек , ако не е гузен не се държи така ...
Точно.

# 13
Да,държи се точно като гузен на моменти.А искам да разбера какво точно се случва между тях

# 14
Никога не съм била в подобно положение, да чукна на дърво и да не ми се налага, но мога да предположа аз как бих постъпила.

Най-вероятно ще изкопирам неговото поведение като заформя някой флирт. За предпочитане с човек, който е две глави над него като положение, социален и финансов статус. Ако е някоя известна личност- въобще супер.  Просто да откачи от ревност. Всичко това с обяснението че сме просто приятели, колеги или ми е клиент...

Едва ли ще падна някога до ниво следене и още по-малко изясняване на отношения и скандали.

Ако поведението ми не предизвика ревност и оттегляне от евентуалната съперница, ще бъде безмилостно заменен за "по-качествен модел".

Общи условия

Активация на акаунт