Според вас дали си въобразявам?

• 35 822
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
И какво ще правиш с получената информация?

Защото при разследването на изневяра много е важно да си зададеш въпроса: Какво ще правя с получената информация? Това е ПРЕДИ да почнеш да се правиш на Поаро.

# 46
  • Tам през Атлантическия океан
И какво ще правиш с получената информация?

Защото при разследването на изневяра много е важно да си зададеш въпроса: Какво ще правя с получената информация? Това е ПРЕДИ да почнеш да се правиш на Поаро.

Ами щом е в друга държава (предполагам 'бяла' ), тази информация може добре да се ползва при една раздяла, пардон развод   Wink

За БГ няма значение , да   Whistling

# 47
  • Варна
То е ясно, че ще е добре дошла тази информация. Но ако вече имаш желание за развод и ти е нужен само силен коз.

А не както става обикновено - аз ще ровя и ще науча, а после ще ти натрия сол на главата. Но понеже много те обичам, ще остана при теб и после цял живот ще ти го натяквам.

Безсмислено ми се струва това последното. Нелогично някак.

# 48
То е ясно, че ще е добре дошла тази информация. Но ако вече имаш желание за развод и ти е нужен само силен коз.

А не както става обикновено - аз ще ровя и ще науча, а после ще ти натрия сол на главата. Но понеже много те обичам, ще остана при теб и после цял живот ще ти го натяквам.

Така може да си го представя сега. А когато го научи, много е възможно да го натяква само на себе си до степен че никога да не бъде в състояние да го преживее и прости.

Това е глупаво да искаш да знаеш тези подробности. Бъдете по-мъдри бе жени! Развод ли искаш ти? Да си съсипваш нервите ли искаш? Да умираш от ревности, терзания и чувство за малоценност? Хайде изясни си какво искаш преди да предприемаш нещо!

# 49
Не бих ровила...по-скоро ще дам всичко от себе си този мъж да се откъсне постепенно от ежедневието ми. Не обичам драстичните неща и ще си дам време да привикна първо към мисълта, че вече няма да сме двойка и постепенно живеейки в един дом максимално безболезнено ще се превърнем в съквартиранти и ...така.
 Но...това при положение, че приемам изневярата за нещо много лошо. Лично аз нямам нищо против тези неща...така или иначе не вярвам във вечната вярност/мое си виждане/...и съответно не я очаквам. Не ровя, не питам и не подозирам...ако сой у достатъчно разумен да прави каквото си иска без йз да разбирам- значи всичко е наред. Но почувствам ли се унизена...злепоставена...иде бурята  Twisted Evil Написах това, защото искам да ти кажа сама за себе си да си изясниш какво точно те интересува- дари я обича?, дали я ласкае?, дали има романтика във връзката им?... и като разбереш какво си пишат мислиш, че ще събереш смелост да си тръгнеш ли? Ти още от сега си готова да му простиш...това усещам в постовете ти...търсиш доказателство, че грешиш... Дано наистина е грешка  Hug

# 50
Безсмислено е да ровиш, ако само те гризат съмнения, без кой знае какви или никакви поводи.
Но при нея вече всичко е , кажи-речи, почти факт.
Е, в такъв случай, как да си затваря очите и да се прави, че нищо не се случва?

# 51
  • Варна
И като си ги "отвори", та какво?
Просто нейният е идиот, който не знае или не желае да се прикрие по-добре.

# 52
лесно и елементарно - за да разбереш вс пароли , изтегли си Keylogger.След инсталирането на програмата,тя изчезва и само ти знаеш за нея и можеш да я отвориш.За целта в началото се въвежда парола, която по-късно пишеш просто в word doc , ili notepad..ect...  и ти излизат всички пароли с които е влизано на съответния компютър.ако ползвате различни Pc-ta ,тр да я инсталираш на неговия,когато я изтеглиш ,просто и изтрии торента...но все пак си прецени дали искаш да знаеш...понякога от истината  боли...

# 53
  • Tам през Атлантическия океан
И като си ги "отвори", та какво?
Просто нейният е идиот, който не знае или не желае да се прикрие по-добре.

Или ще го 'преживее' или ще се раздели, как какво?   
Дори да не научи подробности  възможностите са пак същите  Mr. Green

Значи,  тези които се прикриват добре не са идЕоти  Sunglasses а какви се наричат   Rolling Eyes ?

Завирането на главата в пясъка оставя на произвола на съдбата друга част от анатомията Mr. Green

# 54
Принципно може да се хакне телефон, поща, може да се следи в реално време какво се прави на даден компютър, въпрос на мотивация и време за запознаване с методите. Laughing

Темата ти е така зададена, че придобих усещането, че очакваш от нас едва ли не да отречем очеизвадното. Ако човек се държи прикрито и сменя паролите на личната си кореспонденция не е защотото нечии съмнения са в сферата на въобразимото.

# 55
  • Варна
Цитат
Завирането на главата в пясъка оставя на произвола на съдбата друга част от анатомията
Има разлика да се правиш, че нещо не съществува или да не ти пука от факта на съществуването му.  Peace
Ако не можеш да промениш ситуацията, промени отношението си към нея.

# 56
  • Galaxy 13197853088
Човека ви осигурява връзки с местните аборигени
с цел подобряване на материалното ви състояние.

# 57
  • БГ
Била съм в такава ситуация, може би и още съм  незнма и аз .Момичетата знаят. И аз исках да знам . Е научих какво си пишат. Научих и доста други неща неща, верни неверни ......аз за себе си съм на ясно какво е отношението му към мен . Но съм наясно и какво е отношението му към другата жена .Това ме мотивира да гледам на живота си по друг начин и след като съм се колебаела за една евентуална раздяла до сега,  да я предприема с по-леко сърце, а не с идеята че аз не съм щастлива в тази връзка . Всяка жена е различна, една не иска да знае, друга иска .
Дамата има ли мъж и тя или е свободна?
Много правилно са ти казали да решиш какво ще правиш след това, ако начуиш какво си пишат .

# 58
  • София
Да,имаме едно дете.Ако успея да видя какво е писал,ще знам какво да предприема

Не, обратното е. Когато решиш какво ще направиш с доказателството, тогава ще измислиш начин да го намериш.
Една жена намира доказателството, от което има нужда тогава, когато е наясно, че ще сложи края. Ако смяташ, че ще намериш някакво доказателство и ще продължаваш да си с него, всяко ще ти се струва недостатъчно точно и все ще търсиш и още и още.
Ето сега, за всеки е ясно, че мъжа ти има връзка с тази жена. Ти обаче не искаш да се развеждате, затова си казваш, че това не е достатъчно и ти трябва да видиш какво са си писали. Като видиш какво си си писали, ще си кажеш, че това не е достатъчно доказателство, че са правили секс. И така нататък и така нататък.

# 59
Мисля, че иска да научи, че всичко е в нейното въображение или, ако се е случило нещо, то е временно, предизвикано от другата или просто криза в отношенията или освобождаване на напрежение.
Нямам никакво желание да научавам такива неща преди да съм изградила защита за себе си. Най- вече от самата мен. По- добре заблуда. Повечето хора се само заблуждават и това е защитна реакция за тях самите. Просто, започнах да го възприемам. Не всеки може да живее с "голата истина".
Трябва да си изясниш себе си, а другия го остави след това.

Общи условия

Активация на акаунт