Според вас дали си въобразявам?

• 35 836
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
Да,имаме едно дете.Ако успея да видя какво е писал,ще знам какво да предприема
Не, обратното е. Когато решиш какво ще направиш с доказателството, тогава ще измислиш начин да го намериш.
Накрая ще погубиш себе си в търсения, съмнения, догадки до дето другия просто си живее живота. Когато откриеш всичко, просто ще ти е станало навик да живееш така и няма да имаш сили да промениш нищо.
Не се захващай с неща които не можеш да управляваш.
Детективската работа в собствения ти дом не е добра идея защото решенията накрая може да вземе другия или да го подтикнеш към решения които не ти харесват.

# 61
Копирам от една друга тема, но пасва страхотно:

Сър Джон има подозрения, че милейди има връзка с младия сър Лейтън. В тази връзка, преди да замине извън Лондон за няколко дни, той дава съответни разпореждания на иконома си Джеймс. Вечерта след завръщането си, лордът вика Джеймс на отчет
- Да, сър. Младият сър Лейтън беше тук завчера.
- И после, Джеймс?
- Двамата с милейди вечеряха в Синята столова, после им поднесох напитки на верандата...
- След това, Джеймс?
- След това двамата се оттеглиха в спалнята на милейди и аз продължих наблюдението си през ключалката, както ми заповяда Ваша светлост...
- Продължавай, Джеймс.
- Двамата се съблякоха, но в този момент сър Лейтън изгаси лампата и аз не успях да видя нищо повече, сър.
- По дяволите, Джеймс! Пак тази мъчителна неизвестност!...

# 62
  • София
BirdsFlu , много точно!  Joy

# 63
  • София
Да, ако мъжът е добър баща, грижи се за децата, семейството, финансите, не кръшка от отговорности, може би по-добрия вариант е да спре да се рови.

# 64
Да,наистина е добър,но аз наистина искам да разбера какво става.Сега и да говоря с него,без да знам какво точно става,няма смисъл-веднага ще отрече и ще ме обяви за луда.А ако знам,тогава ще е по различно,дори и да не е в моя полза.Пробвах да инсталирам програми на компа му,но антивирусната ги спира.

# 65
  • Galaxy 13197853088
понякога може изрично да посочиш, че някоя програма не е опасна и да прескочи антивирусната.

# 66
Добре де, защо просто не му кажеш, че не ти е приятно да контактува с въпросната жена? Кажи му, че виждаш разпечатките на телефона и това за теб е достатъчно, за да имаш сериозни съмнения.

# 67
  • BG
И аз преди много години правех такива маймунджулъци - ровичкане, слухтене, един-два кофти СМС-а, малко чат и кво? Нищо. Всичко мина и замина. Оставих го да си го изживее. Хем тогава бях доста по-млада, нафукана, "Оооо, и без теб ще мина, скъпи!", ама защото мама и тате бяха живи и здрави, знаех на кого ще отида да се изрева. Сега единият си отиде, другият - болен и нямам опората и сигурността, която бих търсила, ако напусна мъжа си. Намирам я само в него сега. Докато цитонамазката ми е 1 група и парите и обичта са вкъщи, барабар с двете прекрасни деца, хич и не искам да знам какво прави с техниката и когато не е вкъщи. Винаги и при всякакви обстоятелства един по-разумен мъж може да си поддържа паралелна връзка без да се разбере. Защо не допусне авторката, че всичко това може да е просто приятно общуване без никакви интимни моменти. Нима е невъзможно?! Нима всяка от нас няма някой любим колега или стар приятел, с който да си пише, да се чува, да сподели нещо, да прекара един приятен час на кафе и прочие....

# 68
  • БГ
Добре де, защо просто не му кажеш, че не ти е приятно да контактува с въпросната жена? Кажи му, че виждаш разпечатките на телефона и това за теб е достатъчно, за да имаш сериозни съмнения.
Мислите ли, че това има ефект. Мъжа ще каже, че  иска да губи клиент. Не може  клиента като е жена и да се спира контакта с нея. Ще наговори,че държи на семейството си, че жената е ревнива и си фантазира.И доникъде не се стига така. Малко са мъжете ,които биха спрели  контакта с жена, за да угодят на съпругата  newsm78
Benisima- ами  тя ако прочете разговорите им и види ,че е само невинен контакт нали ще го приеме и тя като такъв .Само дето моя опит говори друго-няма такъв контакт след като има толкова смс и разговори по разпечатките Naughty

# 69
Виж сега, много е важно каква би била твоята реакция. Че си нямате доверие стана ясно на всеки: крие си телефона, лъже, ти го следиш. Въпросът е колко ти е важно, ако спи с друга и какво ще направиш, ако го хванеш „на калъп”. Преди да последваш долния ми съвет, помисли върху това и се подготви за най-гадното.

Искаш съвети как да го хванеш? Свали си софтуера, имаше там един, който запаметява всичко минало през клавиатурата, от имейли до пароли. Не му знам сега името, но има такъв, даже един познат от БГ ми го каза, изпробван е, работи.

Скрит текст:
Какво те прави на тъпачка. Засърбяло го е, почесал се е. Ама смелост трябва, да се дне и да си поговори с теб. Като я няма, действай! Много мразя бъзльовци, аман!

# 70
  • BG
Benisima- ами  тя ако прочете разговорите им и види ,че е само невинен контакт нали ще го приеме и тя като такъв .Само дето моя опит говори друго-няма такъв контакт след като има толкова смс и разговори по разпечатките Naughty

Абе кой знае как ще го приеме  newsm78...!!! То затова и момчето не ще да ги покаже, защото дори и да са невинни, се страхува от реакцията и....А и вероятно счита, че всеки има право на лични и съкровени неща в живота си, които не би желал да споделя дори и с любимия.
По последното ти изречение: всичко има на този свят. Всичко! Ситуации и положения създава животът, каквито не могат да се родят в ничия глава. Това е от моя опит.

# 71
.............То затова и момчето не ще да ги покаже, защото дори и да са невинни, се страхува от реакцията и....А и вероятно счита, че всеки има право на лични и съкровени неща в живота си, които не би желал да споделя дори и с любимия................
Абе, какви толкова лични и съкровени неща с чужда жена.....  Rolling Eyes
Ако е толкова невинно, например говорят си за филми, хобита, книги, екскурзии и т.н., защо да не покаже на жена си някой и друг разговор, и да има мир?
Преполагам, че и тя е съгласна , че ако прочете нещо подобно, ще миряса и няма да рови , да пита и да търси.....т.е., той най-спокойно ще си изживява личните и съкровени неща с другата.
Ама щом крие телефони, сменя пароли, хич не е невинно.

# 72
  • Варна
Направо сте като в детската градина. Чудо голямо - мъжът си има любовница. Щом не си е стегнал багажа, значи за него това е нещо временно и несъществено. Ще си почука и ще му мине.

# 73
  • BG
.............То затова и момчето не ще да ги покаже, защото дори и да са невинни, се страхува от реакцията и....А и вероятно счита, че всеки има право на лични и съкровени неща в живота си, които не би желал да споделя дори и с любимия................
Абе, какви толкова лични и съкровени неща с чужда жена.....  Rolling Eyes

Може да е и с уличния пес. Това си е неговото пък  Crossing Arms, що тя така грубо ще нахълтва....В никакъв случай не го защитавам, разбира се, просто размишляваме. Не е зле да се опитваме да поглеждаме на нещата и от друг ъгъл.  Разбирам неистовото любопитство на авторката, малко са тези, които не са преминали през това. Искам да кажа, че никога няма да бъде доволна от резултата. Ако няма намерение да се разделят, е най-добре да се овладее, да приспи бдителността му, да порови след това още малко, колкото да си начеше крастата и после да си гледа спокойствието.

# 74
  • BG
Направо сте като в детската градина. Чудо голямо - мъжът си има любовница. Щом не си е стегнал багажа, значи за него това е нещо временно и несъществено. Ще си почука и ще му мине.

Анджък!

Общи условия

Активация на акаунт