Според вас дали си въобразявам?

• 35 845
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
Защо не допусне авторката, че всичко това може да е просто приятно общуване без никакви интимни моменти. Нима е невъзможно?! Нима всяка от нас няма някой любим колега или стар приятел, с който да си пише, да се чува, да сподели нещо, да прекара един приятен час на кафе и прочие....
Абсолютно съгласна. Peace
Подкрепям, подкрепям yes

# 76
Направо сте като в детската градина. Чудо голямо - мъжът си има любовница. Щом не си е стегнал багажа, значи за него това е нещо временно и несъществено. Ще си почука и ще му мине.
Анджък!
Особено след като отрича да има връзка. Ако имаше нещо съществено, то въпросът би бил повод да го заяви.

# 77
А може и стикери от Била да си разменят... А авторката, глупачката, рови ли рови...

Не ставайте смешни, всеки иска да знае дали го правят на глупак.

# 78
  • Варна
На глупак никой не може да те направи. Обикновено човек си се справя сам.

# 79
  • UK
Направо сте като в детската градина. Чудо голямо - мъжът си има любовница. Щом не си е стегнал багажа, значи за него това е нещо временно и несъществено. Ще си почука и ще му мине.
Анджък!
Особено след като отрича да има връзка. Ако имаше нещо съществено, то въпросът би бил повод да го заяви.
А може да чака да си опече работата с другата, кой знае как може да се  развие такава връзка, толкова много разговори, смс, имейли и т.н. не ще да е само секс. И аз бих искала да знам колкото може повече.

# 80
  • БГ
Анджък!
Е има мъже ,които не  афишират връзката си. А и ако авторката не искаше да знае, ни би пускала и тема .Това, че ще чука малко някоя и ще му мине.......незнам колко от вас търпят мъжа да си чука напред назад някои други мацки, а вие у дома- примерна майка да го играете newsm78

# 81
  • Варна
Че кой е казал да си примерна майка  Mr. Green

# 82

Той има право на личен живот, както и тя има право на честно отношение. След като е дал поводи за съмнение, няма право да се сърди, че жената иска да знае повече.

# 83
Ако между тях няма нищо лично няма да се наложи да си сменя паролата и да крие.
Второто може да стане само при случай, че работата / служебната/ му налага или, че авторката е много ревнива и вече е навлязла далеч в личното му пространство или поне той счита така.
При другите случаи за мен щеше да е съвсем очевидно, че има интимна връзка.
Тук стой вече въпроса аз как ще я приема/тълкувам/ и какво ще правя след това.
Майка няма да играя, но себе си и детето ще защитя спрямо моите възгледи, независимо от възгледите на съпруга.

# 84
Нооо Приятно ми е - Б. е права - трябва винаги да имаш план "какво ще правя ако съм сама" - за всички случаи - раздяла, развод, болести, (не дай Боже - ) смърт...

# 85
  • София
Анджък!

Имам наблюдения, че отначало отричат, пък после не пречи да се изнесат при любовницата. Всеко нещо с времето си!

# 86
  • BG
Хубаво, де, добре! Айде! Да си го следи, като иска. Само дето изгарям от любопитство да разбера какво би направила, като/ако го "хване"....Имам поне две дружки, горчиво съжалили, че са изритали мъжете си на момента, ама без никакъв шанс за реабилитация. При това едната разбра за дългогодишната му връзка съвсем случайно, като до този момент не беше дори заподозряла. Той-никаква промяна в отношенията, всеки ден се прибира в 17ч., работи в офис с нормирано работно време - а кажете как го е правил? Ами намирал е начин! Щом го е искал. И какво - отърва го от себе си и децата, за да си живее той спокойно и легално, а за нея да не разказвам. Как пък няма да му доставя това удоволствие....!

Това е вариант две. Вариант едно беше в предния ми пост.

Остава вариант три - той признава или тя го хваща с безспорни доказателства. Карат се, сърдят се, обещават си, сдобряват се и остава горчилката в едната, обаче, уста. Другата след време може да се запознае със следваща клиентка....

# 87
  • София
Защо не допусне авторката, че всичко това може да е просто приятно общуване без никакви интимни моменти. Нима е невъзможно?! Нима всяка от нас няма някой любим колега или стар приятел, с който да си пише, да се чува, да сподели нещо, да прекара един приятен час на кафе и прочие....
Абсолютно съгласна. Peace
Подкрепям, подкрепям yes

Ама само на теория... Wink

# 88
Имам наблюдения, че отначало отричат, пък после не пречи да се изнесат при любовницата. Всеко нещо с времето си!
Зависи каква е причината за "после".

# 89

Хубаво, ами ако е твоят мъж? Пак ли така ще си го оставиш да „почуква” без да искаш да знаеш? Щото ако е моят ще искам поне да знам. Това е мое право и негово задължение е да ме извести поне! А дали ще се почеша и аз където ме сърби, си е моя работа. Също бих му дала известие много ясно, най-малко защото вече трима правим секс дори и да е по-различно време. А от секса по-интимно има ли?! Точно това са нормалните отношения между възрастни. Да носиш отговорност за себе си и за околните.

А тука проблема сигурно е „мойто си е мое”. Той чуква чуждо, а на неговата врата е сложил карантина. Сакън да не разбере жена му и да я снеме и почне да „почуква” и тя!

Общи условия

Активация на акаунт