Според вас дали си въобразявам?

• 35 851
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
Аз не искам да зная, защото знам ли - моята реакция ми е известна.

# 91
  • София
Имам наблюдения, че отначало отричат, пък после не пречи да се изнесат при любовницата. Всеко нещо с времето си!
Зависи каква е причината за "после".

Каква е причината не се знае, при всеки различно. Но напускането на семейството заради любовница не е рядък случай, ако се съди по форума "Родители, отглеждащи сами децата си".

# 92
  • София
Хубаво, де, добре! Айде! Да си го следи, като иска. Само дето изгарям от любопитство да разбера какво би направила, като/ако го "хване"....Имам поне две дружки, горчиво съжалили, че са изритали мъжете си на момента, ама без никакъв шанс за реабилитация. При това едната разбра за дългогодишната му връзка съвсем случайно, като до този момент не беше дори заподозряла. Той-никаква промяна в отношенията, всеки ден се прибира в 17ч., работи в офис с нормирано работно време - а кажете как го е правил? Ами намирал е начин! Щом го е искал. И какво - отърва го от себе си и децата, за да си живее той спокойно и легално, а за нея да не разказвам. Как пък няма да му доставя това удоволствие....!

Това е вариант две. Вариант едно беше в предния ми пост.

Остава вариант три - той признава или тя го хваща с безспорни доказателства. Карат се, сърдят се, обещават си, сдобряват се и остава горчилката в едната, обаче, уста. Другата след време може да се запознае със следваща клиентка....

Смисълът да се знае навреме е да се предотврати задъблочаване на историята евентуално. Или пък просто да си наясно с какъв човек си направил семейство и да си взимаш съответните решения според разбиранията и характера си.

# 93
Имам наблюдения, че отначало отричат, пък после не пречи да се изнесат при любовницата. Всеко нещо с времето си!
Зависи каква е причината за "после".

Каква е причината не се знае, при всеки различно. Но напускането на семейството заради любовница не е рядък случай, ако се съди по форума "Родители, отглеждащи сами децата си".
Според мен имащите любовник/любовница е доста по- често срещания случай от напускащите семейството си.

# 94
  • Варна
Направо сте като в детската градина. Чудо голямо - мъжът си има любовница. Щом не си е стегнал багажа, значи за него това е нещо временно и несъществено. Ще си почука и ще му мине.

Хубаво, ами ако е твоят мъж? Пак ли така ще си го оставиш да „почуква” без да искаш да знаеш? Щото ако е моят ще искам поне да знам. Това е мое право и негово задължение е да ме извести поне! А дали ще се почеша и аз където ме сърби, си е моя работа. Също бих му дала известие много ясно, най-малко защото вече трима правим секс дори и да е по-различно време. А от секса по-интимно има ли?! Точно това са нормалните отношения между възрастни. Да носиш отговорност за себе си и за околните.

А тука проблема сигурно е „мойто си е мое”. Той чуква чуждо, а на неговата врата е сложил карантина. Сакън да не разбере жена му и да я снеме и почне да „почуква” и тя!
Да, за мен няма проблем. Надживяла съм юношеския максимализъм и наивност.
Щом иска разнообразие, да си го получи. Единствено държа на дискретност и хигиенност.

И толерантността ми е двупосочна, ако ме разбираш  Mr. Green

Много ми е интересен моментът с честността. Как точно си го представяте? "Скъпа, днес оправих секретарката. Спокойно, няма да те напускам, само те информирам" Mr. Green

# 95
  • Galaxy 13197853088
пълна реципрочност?

# 96
  • Варна
Е, как.
Живеем в демократична страна все пак.

# 97
Много ми е интересен моментът с честността. Как точно си го представяте? "Скъпа, днес оправих секретарката. Спокойно, няма да те напускам, само те информирам" Mr. Green

Да е достатъчно мъж да не отрича очевидното... Това е най-дразнещото. Сигурно и на калъп да ги хванеш, пак ще кажат: '' Не е каквото изглежда.''  Mr. Green

# 98
  • Варна

Да е достатъчно мъж да не отрича очевидното... Това е най-дразнещото. Сигурно и на калъп да ги хванеш, пак ще кажат: '' Не е каквото изглежда.''  Mr. Green
Напротив.
Човек обича да се самозаблуждава. Всички психолози го потвърждават. Затова най-добрата фраза е: "Не е това, което виждаш".

# 99
Защо не допусне авторката, че всичко това може да е просто приятно общуване без никакви интимни моменти. Нима е невъзможно?! Нима всяка от нас няма някой любим колега или стар приятел, с който да си пише, да се чува, да сподели нещо, да прекара един приятен час на кафе и прочие....
Абсолютно съгласна. Peace
Подкрепям, подкрепям yes
Сериозно?    Laughing  И мъжът ти като пита, отговаряш :"Ааа, мило, не ти трябва да знаеш.Това си е моя работа....". И започваш да криеш телефона, сменяш паролите и т.н....
Много ми е любопитно дали мъжът ти ще приеме това спокойно и ще ти каже :"Ама, разбира се, мила, прави каквото щеш!"

А ти ще си доволна ли, ако той започне и да се къпе с телефона, само и само да го крие от теб?

Дори да няма нищо за криене, самото поведение е обидно.
Ама щом нямате проблем с това.....

Гледам, че и Богинята е с отворен брак, като теб.  Grinning
Та , какво се бъркате в тема за нормалните бракове?   Mr. Green

# 100
Ох, не знам. Евала правя аз на жени като Богинята, обаче не съм толкова силна. Разбера ли, че има нещо и да ми се спотайва като пръднал - забрави. Аз не ровя и не търся. Ако има, по-добре да не знам, ама разбера ли, не търпя да ме лъжат. Задавам въпроса директно със спокоен тон и очаквам директен отговор или директна лъжа, ама не да ми шикалкави, да ми мига като плъх у брашно и да си носи телефона в банята. Че това мъж ли е?

Към авторката, едно е сигурно - не си въобразяваш и имаш повод да ревнуваш. Колкото повече ровиш обаче, толкова по-зле ще става. Аз не разбрах ти какво искаш. Ако искаш развод и си търсиш коз - действай, ако обаче искаш да запазиш семейството си, не рови и приеми, че е някаква временна задявка, която ще премине. Има смисъл да знаеш подробности, само при положение, че си решила да приключиш с брака си.

# 101
  • София
Ако да запази семейството си изобщо не трябва да си затваря очите, защото може да изпусне момента да реагира адекватно. И изобщо защо решихте, че това е непременно само "временна задявка". Ами ако не е?

# 102
Краси Laughing
Какъв отворен брак те гони, според теб отворен брак е ако аз или той си общуваме по телефон, мейл или форум с друг мъж/ жена, така ли?

# 103
  • Варна
Цитат
Гледам, че и Богинята е с отворен брак, като теб.  
Та , какво се бъркате в тема за нормалните бракове?  

Може ли по-подробно оттук? Кое не му е нормално на брака ми? Това, че уважавам личното пространство на мъжа ми, както и той моето. Или за да бъда "нормална" трябва да ровя телефони, компютри и прочие глупости?
Един човек, ако реши да ти изневери, нищо не може да го спре. Дори няма да остави следа в телефона си, понеже няма да го ползва.

Гледайте повече френско кино.

# 104
Ако да запази семейството си изобщо не трябва да си затваря очите, защото може да изпусне момента да реагира адекватно. И изобщо защо решихте, че това е непременно само "временна задявка". Ами ако не е?

Ако иска да запази семейството си, колкото повече рови, толкова повече ще амбицира мъжа си и на края той ще я напусне, същото ще стане и ако не му е временна задявка.

Общи условия

Активация на акаунт