Според вас дали си въобразявам?

• 35 824
  • 276
  •   1
Отговори
# 30
Нормално е да иска да знае какво пише. Така ще може да прецени какво да направи.

И на най-големия глупак е ясно какво е съдържанието в общи линии. Не е нужна конкретика и доказателства за да си изяснява какво да прави. Абсолютно ненормално е да иска да види с какви точно изрази си гукат. Това е сол в раната, която каквото и да стане по-натам, няма да мине никога.

# 31
И като видиш какво и пише какво ще те "стопли" това? Търсиш си повод да го намразиш за цял живот ли?
Къде пише той, не разбрах?

# 32
И като видиш какво и пише какво ще те "стопли" това? Търсиш си повод да го намразиш за цял живот ли?
Къде пише той, не разбрах?

мейли, смс-и, фейса...чети и постовете, какво питаш мен?

# 33
Нормално е да иска да знае какво пише. Така ще може да прецени какво да направи.

И на най-големия глупак е ясно какво е съдържанието в общи линии. Не е нужна конкретика и доказателства за да си изяснява какво да прави. Абсолютно ненормално е да иска да види с какви точно изрази си гукат. Това е сол в раната, която каквото и да стане по-натам, няма да мине никога.
Не съм съгласна. Истината е за предпочитане пред това да заровиш глава в пясъка или да се врътнеш и да се чудиш цял живот какво всъщност се е случвало под носа ти.

# 34
Пише и смс и мейли,смсите ги трие,а на мейла е сменил паролата и не мога да  я налучкам.Добавил я е и в мсн,може и там да си пишат.И в скайп я има,но там не са писали нищо.
Така е,предпочитам да знам.

# 35
Леле, ти имаш ли представа какво може да прочетеш, сигурна ли си, че искаш да го видиш черно на бяло Confused

# 36
а аз бих му дала червен картон

Бих го заговорила направо, ако ме изкара луда, бих поставила въпроса за раздяла, да видя как ще реагира. Ако и това не помогне, нищо не ти остава освен или да си тръгнеш, или да търпиш.

Има и вариант да звъннеш на приятелката му, нали вадиш разпечатки, там има телефона и,
направо си поговори с нея.
Мъжът ти какви езици знае, на български ли говори с нея? Ако да, тогава е все тая, тя какъв националност има. Аз лично не бих тръгнала да говоря с нея, бих зарязала целият този театър.

# 37
Да,Шанталче,по добре е да знам.
Имам и номера,да,но тя не знае български,живеем в чужбина и незнам тя каква е,но с мъжа ми си говорят на тукашния език.

# 38
Добре де , ти не знаеш ли езика на държавата в която живееш ? Rolling Eyes Какво значи говорят си на тукашния език ?

# 39
Разбира се,че го знам,но какво да и кажа ако и звънна,след като не съм сигурна какво има между тях.

# 40
Нямаш какво да и казваш ... просто попитах . Разговора ти е с него , не с нея . Просто трябва да си твърда и да си отстояваш позицията .  Peace

# 41
Да,държи се точно като гузен на моменти.А искам да разбера какво точно се случва между тях
И като разбереш, какво?

# 42
Как какво,ще преценя какво мога да направя.

# 43
Според мен  еясно, няма какво да се убеждаваш. Има си друга.

# 44
И мен това ме съмнява,но искам да съм 100% сигурна,затова искам да разбера какво и е писал,не че ще ми е приятно да прочета,но е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт