Според вас дали си въобразявам?

• 35 886
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
  • UK
Повечето тук виждам,че не го разбират това и режат с големия нож: "няма да го търпя,развеждам се!" но е лесно да го направиш ,когато имаш къде да отидеш и на коѝ да се опреш,ако си сам и нямаш от никъде никоѝ,нямаш пукнат лев и си бил зависим от мъжа си цял живот не е толкова просто.
Хм, аз пък останах с обратното впечатление - че повечето тук са "над тези неща" - изневери и тем подобни и съветват момичето да си гледа мъжа и семейството и да не си вгорчава живота с глупости. Всички чистосърдечно си признават, че не биха се развели заради подобно нещо, даже биха се направили, че не са и разбрали, за да не си развалят рахатлъка. И то без оглед на финансовото си положение.

# 226

Я престави си няма къде да отиде , нямат нищо на свое име Sunglasses и си в БГ.
   Навън и да нямаш банкова сметка една жена е защитена със закони и т.н. мн. по-лесно е да си стъпи на краката сама с дете/деца и да се оправи  Grinning В Бг. ако нямаш родители с възможности  при които да се върнеш, какво правим  ?

Desss е много права,ще дам пример пак с моята приятелка,за която споменах в преден моѝ пост. Има родители да,но те живеят с брат ѝ в една кибритена кутиѝка и ако отиде там с детето ще трябва да спят  един върху друг. Била е домакиня 10 години и тепърва трябва да се мобилизира да работи. Издръжката,която евентуално би получила е към 60лв. месечно  Tired В краѝна сметка е решила явно,че няма да се справи сама и си търпи мъжа заедно с любовните му забежки надяваѝки се ,че ще му "мине".
В чужбина наистина има по-строги закони и мъжа няма как да се измъкне.
А направи ли поне опит да се мобилизира да работи?Някакъв опит поне донякъде да вземе живота си в ръце направи ли?А ако утре той й бие дузпата заради някоя от забежките, тя ще се жалва ли, че вече няма кой да я издържа?Трудно ми е да разбера такава тотална зависимост, заради която са принудени да търпят какво ли не!

# 227

Я престави си няма къде да отиде , нямат нищо на свое име Sunglasses и си в БГ.
   Навън и да нямаш банкова сметка една жена е защитена със закони и т.н. мн. по-лесно е да си стъпи на краката сама с дете/деца и да се оправи  Grinning В Бг. ако нямаш родители с възможности  при които да се върнеш, какво правим  ?

Desss е много права,ще дам пример пак с моята приятелка,за която споменах в преден моѝ пост. Има родители да,но те живеят с брат ѝ в една кибритена кутиѝка и ако отиде там с детето ще трябва да спят  един върху друг. Била е домакиня 10 години и тепърва трябва да се мобилизира да работи. Издръжката,която евентуално би получила е към 60лв. месечно  Tired В краѝна сметка е решила явно,че няма да се справи сама и си търпи мъжа заедно с любовните му забежки надяваѝки се ,че ще му "мине".
В чужбина наистина има по-строги закони и мъжа няма как да се измъкне.
А направи ли поне опит да се мобилизира да работи?Някакъв опит поне донякъде да вземе живота си в ръце направи ли?А ако утре той й бие дузпата заради някоя от забежките, тя ще се жалва ли, че вече няма кой да я издържа?Трудно ми е да разбера такава тотална зависимост, заради която са принудени да търпят какво ли не!

Ами не,не направи....аз говорих,говорих,но явно така е по-лесно Wink

# 228

И тази не е лузърка хич лежала 10 години на гърба му? Ами да продължава да си го търпи защото очевидно си го заслужава. Има защо да не е обичана и уважавана- тя сама себе си интересно дали се уважава? А детето и дали я уважава?

# 229

И тази не е лузърка хич лежала 10 години на гърба му? Ами да продължава да си го търпи защото очевидно си го заслужава. Има защо да не е обичана и уважавана- тя сама себе си интересно дали се уважава? А детето и дали я уважава?

Ами няма какво да коментирам повече, дадох конкретен пример за да подкрепя думите на Desss от тук натам всеки сам за себе си прави избор как да живее... Но мисля,че не ти прави чест да се изразяваш краѝно за хора,които не познаваш,наѝ-малкото след като нямаш ясна представа ,защо това момиче си е стояло вкъщи 10 години и така т.н. Една жена според теб може да докаже себе си само като ходи на работа, така ли ? И какво общо има детето ѝ тук ? Ти само от факта ,че не е работила ли съдиш какъв човек е и каква маѝка е? Не искам да защитавам никоѝ,но според мен си доста краѝна в изказванията си,гледаѝ и Лиет33 да не иде в небитието с някоѝ нов БАН в скоро време Wink доста си конфликтна и мисля,че с цел го правиш!

# 230
Аз наричам нещата с истинските им имена, харесва ли му на някой или не. Човек който 10 години е лежал на чужд гръб Е ЛУЗЪР без значение какви са му причините. Даже да е инвалид, пари се изкарват и с тези способности, които не са му нарушени.

А ти с бан не ме заплашвай- нито ти си тая дето го решава, нито пък това може да ми накриви шапката. Най-много някой да си напроси отмъщението на китайката.  Laughing Няма да му хареса.

# 231
Аз наричам нещата с истинските им имена, харесва ли му на някой или не. Човек който 10 години е лежал на чужд гръб Е ЛУЗЪР без значение какви са му причините. Даже да е инвалид, пари се изкарват и с тези способности, които не са му нарушени.

А ти с бан не ме заплашвай- нито ти си тая дето го решава, нито пък това може да ми накриви шапката. Най-много някой да си напроси отмъщението на китайката.  Laughing Няма да му хареса.

Абе ти по гръб не падаш,ясно е !  Laughing Аѝде със здраве!  Peace

# 232
Не искам да споря, но уважението на мъжа до мен никога не се е градило на това дали имам работа или не. Виждал ме е и да не работя, и ужасно да работя и дори с второто докарах малко проблеми. Мисля, че истинското уважение се изгради от делата и макар на моменти да изпадахме в недоразумения, заради които постъпих зле към него, уважението не секна - независимо дали сме си по-близки или по-далечни. Трудностите го затвърдиха. Знам, че този мъж ми е чист късмет, предишните не са били така, затова и съм защитавала през времето различни позиции.

Вярвам също, че битовия аспект е по-скоро оправдание, всичко е възможно, ако поискаме.

Доста се отделихме от темата да нищим дали социализъм или капиализъм за жената. Нито едно от двете, и на двете им липсва солидарност. А солидарност проявяват само хармонични личности, хармонията пък е натрупването на пълноценни усещания, с тях идва и успехът по-лесно - в семейството, в кариерата, в социалния живот. Виждала съм много хора, които бъркат егоизма си с хармонията. А са толкова дисбалансирани, че в чутора се не сгаждат и го избиват на агресия към другите.

С времето се убедих, че проверката и фактите не донасят хармония, а много драми, много обърканост, много душевни неволи след това. В момент на трудност, каквато е усещането, че някой ни предава, докато ние - не, задачата е да си върнем някак състоянието на хармония.

# 233
  • Tам през Атлантическия океан
Lizet33, удобно избягва въпросите които  и задават  а самата тя задава такива  Whistling

Имаш ли деца ? Развеждла ли си се тук или където и да било ? Била ли си самотна майка , само ти и детето/децата ?

Абе ти по гръб не падаш,ясно е !  Laughing Аѝде със здраве!  Peace

Едено си баба знае ,едно си баба бае Mr. Green

Сега мога да разбера една съфорумка където подмина предлаганата и пред всички от теб 'помощ' на всесолушание   Whistling Като в твоите очи вс. са лузъри и тъпанри.

Приятно ти тролстване   Wink

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 16:44 от Desss

# 234
Да не би случайно да смяташ че трябва да си оскубя косите затова че някой е подминал предлагана помощ? На кой както си му харесва, така си живее живота. На някои жени си им харесва да бъдат тъпкани, непризнавани и унижавани...какво да направиш? Харесва си им и оправданието че нямало къде да отидат, нямало помощ в тая скапана държава, нямали издръжки и тем подобни щуротии които ти до сега ръси. Това е прекрасно оправдание за собствената несъстоятелност и страх да предприемат самостоятелна крачка в живота. Що да променят нещо като вече са си свикнали така? Най- е лесно по течението нали?

На въпросите ти не отговорих защото само ти не си разбрала още какво имам и нямам. Затова пък добре си научила че съм трол. Laughing

# 235
  • При децата ми
Oranje, не прочетох цялата тема, искам само да ти кажа да не ровиш и да не четеш това, което той и е писал! Това разбира се е само съвет. От личен опит. Някои от смс-ти, които аз видях никога няма да забравя. Twisted Evil ooooh!

# 236
  • До морето :)
Според мен, ако искаш да продължаваш да го следиш, не му казвай, че го правиш. В смисъл - най-лесно е да си купи една предплатена карта и от нея да й звъни, а ти даже няма да разбереш  Hug Успех и дано всичко има логично обяснение  Grinning

# 237
Да не би случайно да смяташ че трябва да си оскубя косите затова че някой е подминал предлагана помощ? На кой както си му харесва, така си живее живота. На някои жени си им харесва да бъдат тъпкани, непризнавани и унижавани...какво да направиш? Харесва си им и оправданието че нямало къде да отидат, нямало помощ в тая скапана държава, нямали издръжки и тем подобни щуротии които ти до сега ръси. Това е прекрасно оправдание за собствената несъстоятелност и страх да предприемат самостоятелна крачка в живота. Що да променят нещо като вече са си свикнали така? Най- е лесно по течението нали?

На въпросите ти не отговорих защото само ти не си разбрала още какво имам и нямам. Затова пък добре си научила че съм трол. Laughing

Не ми побира ума що за човек трябва да си, за да наречеш някой инвалид лузър.... Shocked ooooh! Ако има в теб останало нещо от това, което наричаме просто човещина, спри вече Stop И аз не бих се учудила, ако те баннат за не знам кой път....

# 238
  • out of space

Ориндж, не съм чела цялата тема и не знам дали някой вече ти е казал как можеш да видиш паролите на компютъра.
Ако желаеш- аз ще ти кажа...

# 239
  • BG

Ориндж, не съм чела цялата тема и не знам дали някой вече ти е казал как можеш да видиш паролите на компютъра.
Ако желаеш- аз ще ти кажа...

Казаха, казаха.... Peace

Общи условия

Активация на акаунт