Според вас дали си въобразявам?

• 35 912
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Всеки човек има нужда от лично пространство. И през ум не би ми минало да проверявам нечий имейл, фейс, разпечатка и т.н. Сядала съм на компютъра и съм заварвала отворен фейс, скайпът на мъжа ми е постоянно пуснат - затварям без да погледна и дотам. Ако нещо случайно ми се набие в очите, вече ще е друго. Това не означава, че не държа на верността - има си моногамни мъже с принципи, които не обичат да влизат във филми, да се крият, чувстват се добре с половинката си и са щастливи - нямат нужда да се "освежават" и "разнообразяват" с любовници. Малко са, но ги има. И за жените важи същото. Важното е да се събират помежду си, а не единият да се терзае и топи, защото другият приема за нормално да му изневерява и го прави.
А щом вече има съмнения, а е имало и предишни изцепки, щом не можеш да понесеш това поведение и не отговаря на твоите принципи, няма какво да ровиш (освен в описания от Дес случай - ако ще имаш изгода от един развод в твоя полза, не подценявай доказателствата). Решаваш дали искаш да продължиш с него и действаш.
Успех!

# 166
  • БГ
Според мен тия "махленски простотии " кръшкащия мъж си ги е заслужил . Една жена се държи така и прави и скандали не от добро желание .Изобщо не ми е под достойнството да  съм го изловила в крачка, да съм видяла  разговори и разпечатки и да съм говорила с мъжа на любовницата, родата ......... и стрина Пена  -натирила съм него  и нея -и  си продължавам живота с други условия, докато на мен и детето ми ни изнася, като стане собственото ми достойнство толкова важно тогава се изнасям и толкова .  NaughtyТака ,че разбирам някои жени защо търпят както се казва,не от безпаричие или зависимост финансова, а от друг приоритет- детето .

# 167
Oranje по принцип ако много държиш да знаеш какво си пишат в смс-сите, хронологията в скайпа също, нищо че е изтрита, има специализирани магазини точно за такива програми, които възстановяват абсолютно всичко. Можеш да следиш и всяка буквичка написана от компютъра. Само че не знам какво ще постигнеш, освен да тормозиш себе си. Може да пробваш разни други манипулации от твоя страна, така че да го подтикнеш към разговор. И съм сигурна, че не си въобразяваш.

# 168
  • Tам през Атлантическия океан
Lizet33 , само си противоречи  Joy

Без да ровя за да се информирам се обзалагам,че Lizet33 е Xenia пардон Deluson....  Mr. Green

Изпуснала си  Wink отдавна разкрихме че е трол  Mr. Green

# 169
Lizet33 , само си противоречи  Joy

Без да ровя за да се информирам се обзалагам,че Lizet33 е Xenia пардон Deluson....  Mr. Green

Изпуснала си  Wink отдавна разкрихме че е трол  Mr. Green

И то какъв !  Laughing

# 170
какво повече искаш да разбереш?!
а може би искаш да си сигурна, че да те заболи още повече? накъде повече от това?
щом като избухва, като го питаш, крие телефони, има си пароли, затваря, дори не ти дава обяснение... какво повече искаш и какво очакваш да се случи, че да си сигурна... нима подобно поведение говори, че човек е чист и честен?!...
моят бившият беше същата работа - сумати време се опитвах да го разбера, разпитвах, умолявах, изприказвах се... общо взето като теб се унижих по всякакъв начин само и само да разбера и накрая съвсем случайно ми хрумна да му видя хисторито на компютъра (а той пък беше достатъчно глупав да не го е изтрил, но и да беше пак щеше да се разбере, защото рано или късно всичко блесва - не може да лъжеш цял живот, все ще се изпуснеш), та така... навръх Коледа беше това, влиза той с мазната си усмивчица и ме милосва, а аз: "я ми е ела тука" и като му отворих красотиите там на компютъра почна да ми заеква - изгуби и ума и дума, дет се вика и само ушите му гледам от червени по-червени стават... после се посъвзе и почна да съчинява някакви пълни глупости, на които и малко дете няма да се върже... викам му: "ако ше ме лъжеш поне го прави по-добре"  Laughing дожаля ми само, че е коледна и студена вечер та да не го изритвам на момента и така на сутринта му разправям: "взимай си багажа и да те няма", а той: "ама ти сериозно ли, ама... няма пък да си ходя", съответно се изцепих: "или го взимаш или като по филмите ще гледаш как лети отгоре през балкона", нашия разбра, че няма майтап и набързо опакова квот имаше, викна такси и си изнесе лъжливия задник от дома ми... нещастник... та и твоя такъв... докажи, че си живо същество и най-малкото заслужаваш уважение като към такова... изобличи го и го разкарай! живота си е твой и никой няма право да се подиграва с него, не го допускай - колкото по-дълго го търпиш, толкова е по-болезнено!
успех!
Hug

# 171
а, и бъди подготвена след като го изриташ да почнат едни извинения, съжаления и сваляне на звезди от небето...  Rolling Eyes (нормално след като има друга, но я крие и не се разделя с теб, то е ясно, че има изгода и няма да иска така лесно да загуби изгодата Wink) поддадеш ли ще продължи да си те лъже - нали знаеш, вълкът козината си мени, но нрава - не  Wink не заслужаваш да те правят луда, след като винаги можеш да намериш нещо по-добро, не се отчайвай и не спирай да търсиш, живота е шарен и пълен с изненади, никога не знаеш какво точно те очаква, но важното е да вървиш смело напред! Hug

# 172
Izvinete za latinicata... Pro4etoh nqkolko stranici ne vsi4ko.. Na avtorkata preporu4vam programata Keylogger, sledi vsi4ko koeto stava v komputyra. Samo e hubavo da si namerish full versiqta ili pone 30 dnevna, tq ste ti e dostatu4na da nau4ish parolite i dori kakvo se pishe po vreme na 30te dena...
Ti si reshavash posle kakvo dfa pravish s informaciqta.
Kogato na men mi se naloji dda q polzvam, poneje otri4ashe vsi4ko moito milo i go hvanah na kalup s pisaniqta, bqh qdosana ne tolkova, 4e si pisheshe, kolkoto 4e me lujeshe v o4ite. Sega ne smee da izluje, 4e znae kakvo go 4aka.

# 173
Виждам, че авторката на темата вече получи отговор на първоначалния си въпрос: дали пък аз не съм изтерясала съпруга, която неоснователно подозира невинния си мъж? Да развод едва ли ще се стигне по мое мнение.... Същността на темата се изчерпа, отговорът е- не, не си въобразяваш. И какво от това? По-добре да се беше самозалъгвала, къде по-лесно щеше да ти е... ooooh!

# 174
Според мен сега е момента да си купиш IPhone. В Европа има добри оферти, не са толкова скъпи като в България. Без да казваш на мъжа ти. След това сваляш апликацията Find My Phone, слагаш телефона с изключен звук в багажника и гледаш траекторията на мъжа ти от компютъра си, буквално на картата виждаш как се движи телефона. Ще научиш дали те лъже за това къде се намира доста бързо без да си причиняваш болката да четеш разговорите между тях. Сигурно може и с някакъв друг ДжПС да се случи същото, но аз не ги знам.

Колкото до споделения "хипотетичен" опит и презрението им към ровенето - аз мисля, че жената има право да знае истината, щом иска да я научи. Не става въпрос за ровене по принцип, тя е почти убедена, че се случва нещо. В такава ситуация на съмнения е най-трудно - нито да си затвориш очите и да продължиш, нито да си събереш багажа. Аз съм за истината и фактите; в момента разговорите с мъжа са колосална загуба на време и енергия. Поне ще знае какъв е случая; след това и разговорите ще са по-различни. Може и до някаква откровеност и разчистване на натрупани проблеми да се стигне.

# 175
Благодаря ви за отговорите и съветите.Това с айфона не е лоша идея,също ще инсталирам на компютъра му и някоя програма,тия дни нямах никакво време.Вчера както си кара колата,телефона му дава сигнал за смс.Понеже и моя издава същия звук,гледам не е моя,и му казвам,че той е получил.Никаква реакция.След малко бръквам в джоба му,съвсем неочаквано за него,той се сконфузи малко,вика защо ми гледаш телефона.Казах му,че като получа аз смс,не е проблем да види от кого е(той всъщност си и гледа,защо аз да не мога).Следяла съм го била. NaughtyСмс беше от един познат,ама аз нали съм Тома неверни,веднага си викам-сега те хванах Joy
Също да добавя,че преди и през ум не ми е минавало да го следя,дори съм се чудела как си нямат доверие другите.Но след като една вечер много отдавна,ползвахме един лаптоп,отварям мозилата и ми изкача сайт за запознанства,той се логнал и си писал нашия с разни,а аз и представа и нямах.Оттогава си имам едно наум.Така че,тези,които мислят,че му нарушавам личното пространство дано не им иде до главата,че тогава сигурно и те ще го нарушат.

# 176
Oranje Sunglasses занимавй си се , щом те влече  Whistling

# 177
  • Варна
Oranje, честно, ако бях на мястото на съпруга ти, отдавна да съм те зарязала. Чудя се твоят поради какви причини те търпи. Може би все пак те обича. Помисли върху това, ако държиш на него.

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 19:08 от Приятно ми е - Богиня!

# 178
Oranje, честно, ако бях на мястото на съпруга ти, отдавна да съм те заразяла. Чудя се твоят поради какви причини те търпи. Може би все пак те обича. Помисли върху това, ако държиш на него.
Peace

Бих я разбрала ако търсеше причина за развод  Wink ОК , ама по-назад ми се мярна пост че няма такива намерения  Laughing Та и се чудя  Sunglasses има къде по-готини занимания  Whistling
Та май я 'кефи' положението и   Sunglasses

# 179
Според вас дали си въобразявам? - Не, не си въябразяваш. Наистина ти изневерява.
И сега какво ще направиш?

Общи условия

Активация на акаунт