Според вас дали си въобразявам?

• 35 939
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
По-кротко, човекът е увлечен. Не казвам влюбен.
Peace
Ще му мине.
Обаче с толкова много крайни нагласи, авторката може доста дърва да нацепи предварително.

# 151
По-кротко, човекът е увлечен. Не казвам влюбен.
Peace
Ще му мине.
Обаче с толкова много крайни нагласи, авторката може доста дърва да нацепи предварително.

Може и голям огън да разпали. 

# 152
Реакцията му-в началото не съм обръщала внимание,понеже не се съмнявах в нищо.после като видях разпечатките и един емаил,отначало го обръщаше на майтап.След това (месеци),когато подхванех темата,започваше да се ядосва и да вика,че по цял ден е на работа,всичко правел за нас и как съм можела изобщо да и мисля такива неща.Е да,ама аз като знам една моя съседка как години наред се прибираше точно в 5,и как я хванаха с любовника и вътре в тях,му казвам че това не е невъзможно,нищо 4е е на работа.

# 153
  • UK
Направо не мога да го повярвам това дето чета..Не може да е истина просто. Какво значи това "не мога да го напусна поне засега"? #Crazy
Лизет, жената най-вероятно току що се е върнала от майчинство, нормално с толкова малко дете в момента е по-важно какво ще яде и какво ще облече детето от личното достойнство на майка му. Другите вече споменаха за финансовата зависимост. Жалко е, но е така в повечето семейства, излезеш ли в майчинство - разчиташ финансово предимно и най-вече само на "негова милост".  Най-вероятно това име предвид Елито. Аз също бих си затраяла в тази ситуация - но не за да си спася семейството, щото всички мъже така правят и по-добре да се правим, че не знаем, както доста тук съветват, а докато си планирам нещата и стъпя на краката, тогава ще си развявам достойнството и ще бия шутове.

# 154
  • Tам през Атлантическия океан

Това е така само ако мъжа ти е чужденец,ако и двамата сте българи и не сте сключили брак в съответната държава не важи.
Иначе съм съгласна с това ,че материално зависимите вземат по-трудно решение за развод,моя приятелка хвана мъжа си в крачка,тоѝ дори и заяви ,че обича любовницата си,но тя не се разведе точно заради това,че е материално зависима от него и не вижда как ще се справя сама с едно дете. Разни хора,разни идеали!  Peace
Не мисля , но може би зависи в коя държава си и с какъв статут.

При условие че живеете дълги години в една страната , плащаш данъци няма как да се резведеш по български  Whistling Да живееш навън да спазваш вс. техни правила/закони  и да няма да се разведеш по техните , закони и правила да бе да  Sunglasses ( ще взема да го проверя)

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 22:59 от Desss

# 155
( ще взема да го проверя)
Не дърпай дявола за опашката Sunglasses.

# 156
Лизет, жената най-вероятно току що се е върнала от майчинство, нормално с толкова малко дете в момента е по-важно какво ще яде и какво ще облече детето от личното достойнство на майка му. Другите вече споменаха за финансовата зависимост. Жалко е, но е така в повечето семейства, излезеш ли в майчинство - разчиташ финансово предимно и най-вече само на "негова милост".  Най-вероятно това име предвид Елито. Аз също бих си затраяла в тази ситуация - но не за да си спася семейството, щото всички мъже така правят и по-добре да се правим, че не знаем, както доста тук съветват, а докато си планирам нещата и стъпя на краката, тогава ще си развявам достойнството и ще бия шутове.

Това е причина да ходиш да ровиш и душиш, да се правиш на ловджийско куче, да следиш и да вдигаш скандали? И накрая сама на себе си да си плюеш в софрата с всичко дето си наровила като си го завреш на едно място щото си зависима от "негова милост"?  Shocked Sick
А логика? А гордост и достойнство? А да живееш под един покрив с човек след подобно унижение? Аз сама не бих се понасяла, не знам как мъж може да понася жена след подобни махленски простотии и цигански истории...
Като се знаеш че си зависима от "негова милост", ми не рови бе! Толкова ли е далеч от ума че като ровиш ще наровиш? И като наровиш ще е стократно по-унизително да оставаш под един покрив с него?
Не знам какво си въобразяват някои че правят с това следене...Като са си сложили подписа с някой и се смятат в правото си да го дебнат и сплашват с нещо? С какво по-точно ще го сплашиш като се знаеш че си кръгла нула зависима от "негова милост"?

# 157
Лизет, жената най-вероятно току що се е върнала от майчинство, нормално с толкова малко дете в момента е по-важно какво ще яде и какво ще облече детето от личното достойнство на майка му. Другите вече споменаха за финансовата зависимост. Жалко е, но е така в повечето семейства, излезеш ли в майчинство - разчиташ финансово предимно и най-вече само на "негова милост".  Най-вероятно това име предвид Елито. Аз също бих си затраяла в тази ситуация - но не за да си спася семейството, щото всички мъже така правят и по-добре да се правим, че не знаем, както доста тук съветват, а докато си планирам нещата и стъпя на краката, тогава ще си развявам достойнството и ще бия шутове.

Това е причина да ходиш да ровиш и душиш, да се правиш на ловджийско куче, да следиш и да вдигаш скандали? И накрая сама на себе си да си плюеш в софрата с всичко дето си наровила като си го завреш на едно място щото си зависима от "негова милост"?  Shocked Sick
А логика? А гордост и достойнство? А да живееш под един покрив с човек след подобно унижение? Аз сама не бих се понасяла, не знам как мъж може да понася жена след подобни махленски простотии и цигански истории...
Като се знаеш че си зависима от "негова милост", ми не рови бе! Толкова ли е далеч от ума че като ровиш ще наровиш? И като наровиш ще е стократно по-унизително да оставаш под един покрив с него?
Не знам какво си въобразяват някои че правят с това следене...Като са си сложили подписа с някой и се смятат в правото си да го дебнат и сплашват с нещо? С какво по-точно ще го сплашиш като се знаеш че си кръгла нула зависима от "негова милост"?

Доста далеч си от истината, понякога човек разбира неща и без да рови и без да прави "махленски простотии и цигански истории". Последния абзац няма да го коментирам изобщо, със здраве и евала на такива като теб, които не позволяват подобно отношение.

# 158
Lizet33, много крайно ми се вижда изказването ти! Това, че ти си постигнала някаква независимост не означава, че и други са постигнали такава, а не е редно да съдиш хората без да ги познаваш!
Не ме разбирай погрешно, макар и в майчински аз определено съм финансово независима, но със съпругът ми имаме общ бюджет, както и наше дете! Разчитам на него не защото не мога да се издържам, а защото сме семейство и семейството се поддържа и подкрепя, дори и финансово! Гледането на дете не е по-малък ангажимент от изкарването на доходи. Всъщност майката гледайки си детето спестява от детегледачка, домашна помощница, хранене на вън и т.н. Не напразно в СК се приема, че принос означава и гледане на децата!
Иначе за търсенето и ровенето, понякога в действителност нещата сами изкачат, без да ги търсиш и ровиш - казвам ти го като адвокат, който е видял не една и две семейни трагедии! Включително и на самостоятелни във финансово отношение съпруги! Мъжете не харесват такива жени, те имат нужда от някой, който да ги сложи на пиедестал и да гали егото им! Няма мъж, който да не търси такова внимание и ласкателство!
Моят съвет към дамата е, да си подреди приоритетите и живота! Да се възползва от ситуацията и да се постарае ако реши да предприеме крачка то да го направи умно, т.е. когато си е осигурила максимално добри възможности за самостоятелно гледане на детето им.

# 159
  • Tам през Атлантическия океан
Lizet33 , само си противоречи  Joy

# 160
Lizet33 , само си противоречи  Joy

Без да ровя за да се информирам се обзалагам,че Lizet33 е Xenia пардон Deluson....  Mr. Green

# 161
Изневярата в един брак, особено с дете винаги е била далеч под под детето, материалната обезпеченост или не, самочувствието ти и комплексите за малоценност или превъзходство.
За последните има начин нещата да се погледнат от другата страна.
Хубаво е да живееш поне на границата пред собствената ти разруха и най- важното да можеш да си я поставиш сама, защото за там виновен си само ти, а и основните последствия са твой.

# 162
За фактурата-той знае че аз ги гледам,беше сменил и там паролата,но аз също я смених.Сега гледах,от 10 дни някъде няма смс(обновяват се постоянно,но края на месеца има разпечатка).
Преди няколко години го бях хванала да си чати с разни съвсем случайно,тогава вдигнах скандал и той спря(по хронологията виждам).
как се прави работата с телефонните обаждания
този, който се крие, само клипва, клипванията не се отразяват в разпечатката, и така проверяващия не може да хване криещия се, а другия /третия/, ако той е свободен, както е случая, той се обажда, това е схемата, така че и с проверки на телефона няма да стане, не че искам да те отчайвам, в момента, в който си признала, че го подозираш, той започва да се крие и така
за хронологията на скайпа, ми нали тя се изтрива..., защо мислиш, че е спрял да си пише..?
а на всичкото отгоре се оказва, че е рецидивист... Wink, правел го е и преди.... уф....

# 163
Oranje единственият начин е един открит и честен разговор и се изяснете просто.

# 164
Какъв открит разговор, като на другия това му е изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт