Според вас дали си въобразявам?

• 35 886
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
  • северно море
Ако аторката е в същата държава като мен и
има сключен брак и дете,при развод той е длъжен да и плаща
елементации като на нея така и на детето.Минимум само от него тя ще има
около 800 ев.Ако имат и къща остава за нея(разбира се ако може да плаща иптеката)
Но тук(аторката добре знае) че самотните майки са добре обезпечени от държавата.
Направо и се чудя що се тормози да го следи,не си струва нервите!

# 136
  • BG
       Парите и обезпечеността дават спокойствие  Wink  ако липсват или са разклатени много бързо се взима решение  Mr. Green

Т.е. според теб, ако липсват пари, значи семейството е бедно и ако има и изневяра, бедната жена решава много по-лесно да го зареже, за да бъде още по-бедна, че  и сама с дете/деца?  newsm78

Пардон, взимам си думите назад, имайки предвид горния пост. Ама ние вече я разведохме жената заради едни смс-си....

# 137
Оф, кажете коя е тая държава вече Tired , нали не е  някаква тайна?

# 138
Да не е Канада?

Според мен материално зависимите вземат по- трудно решение.

# 139
  • Tам през Атлантическия океан
       Парите и обезпечеността дават спокойствие  Wink  ако липсват или са разклатени много бързо се взима решение  Mr. Green

Т.е. според теб, ако липсват пари, значи семейството е бедно и ако има и изневяра, бедната жена решава много по-лесно да го зареже, за да бъде още по-бедна, че  и сама с дете/деца?  newsm78

Именно де няма да го зреже точно поради това  Wink подчертаното  Sunglasses

Пак е зависима от матерялна гл. точка  Whistling

Да не е Канада?

В повчето нормални страни е така , след развод жената е обезпечена да може да отгледа сама децата си там до навършването на определена възраст.  Peace В някои страни мъжа плаща издръжка и на жената  Wink

# 140
  • София
Богинята е във висшия пилотаж на отношенията Wink....И аз май съм надживяла много неща, но не всичко....
По темата - не бих ровила, дори да подозирам.....

# 141
  • северно море
Аз съм в Холандия,за авторката незнам.
Холандия е също една от държавите в които мъжът плаща издръжка
на бившата си жена.Те затова рядко сключват брак.
Но дори да са живяли без брак,пак може да го осъди
за издръжка.Законите са желязни тук!
Аз лично не издържах да ме правят на маймуна  Peace

# 142
  • UK
Да, това би било много основателна причина за ровенето, ако Мари е права.
Много интересно, ако законите за обезпечаването и въобще финансовата част при развода, бяха такива и в България както в Холандия, дали повечето жени щяха пак да предпочитат да си затварят очите "в името на семейството".

# 143

Именно де няма да го зреже точно поради това  Wink подчертаното  Sunglasses

Пак е зависима от матерялна гл. точка  Whistling

Да не е Канада?

В повчето нормални страни е така , след развод жената е обезпечена да може да отгледа сама децата си там до навършването на определена възраст.  Peace В някои страни мъжа плаща издръжка и на жената  Wink

Това е така само ако мъжа ти е чужденец,ако и двамата сте българи и не сте сключили брак в съответната държава не важи.
Иначе съм съгласна с това ,че материално зависимите вземат по-трудно решение за развод,моя приятелка хвана мъжа си в крачка,тоѝ дори и заяви ,че обича любовницата си,но тя не се разведе точно заради това,че е материално зависима от него и не вижда как ще се справя сама с едно дете. Разни хора,разни идеали!  Peace

# 144
Колко много сте изписали.Незнам как се копират мнения,за да отговоря на всеки,затова ще карам общо.Нямам намерение да го напускам,но това е понеже не съм сигурна какво точно става.За фактурата-той знае че аз ги гледам,беше сменил и там паролата,но аз също я смених.Сега гледах,от 10 дни някъде няма смс(обновяват се постоянно,но края на месеца има разпечатка).
Преди няколко години го бях хванала да си чати с разни съвсем случайно,тогава вдигнах скандал и той спря(по хронологията виждам).Сега не мога да разбера какво точно се случва,и затова подхванах наново следенето.Обаче ако установя че има наистина нещо с въпросната,тогава да ходи при нея.След като толкова години аз не съм го лъгала,не смятам че е коректно от негова страна да ме прави на пълна будала(каквата съм де Laughing).

# 145
  • София
И друг телефон може да има.....

# 146
Не изчетох последните 3 стр. от темата, но от личен опит мога да ти кажа, ако не си готова да направиш нещо няма смисъл от следенето. Аз  толкова много неща открих, и друг телефон си имаше моя мъж. Всякакви неща разбрах, за жалост не мога да го напусна поне за сега. Но те разбирам ужасно е обидно, ти да си вярна и открита с някой (то не просто някой), а отсреща да получиш това.  Аз за себе си вече спрях да се тормозя, да ровя, да искам да знам. Обаче това което остана е недоверие, отчуждение и много болка.

Дано да има друга развръзка твоята история   bouquet

# 147
 Shocked Не мога да повярвам колко ниско са паднали някои жени...Да следят, да стават пъдари, да вдигат скандали... ooooh! За какво да ви обичат тези мъже? Ако бях мъж, 2 дни не бих останала с такава. Sick Хич не ме учудва защо ви изневеряват.  Та вие сами себе си не уважавате, как искате друг да ви уважава? ooooh!

Направо не мога да го повярвам това дето чета..Не може да е истина просто. Какво значи това "не мога да го напусна поне засега"? #Crazy

# 148
    Обикновенно жени допускащи и приемащи 'хладнокъвно' изневярата са такива които са силно зависими от матерялна/финансова страна от 'половинките' си  :whistl

Това е и моето мнение. На мен най-неприятното в случката ми се вижда това, че той вместо наистина да се опита да разсее съмненията на жена си и да я успокои, продължава открито да я дразни като показно си крие телефона и извършва куп други постъпки, които свидетелстват за крайно неуважение към половинката. Криенето ми изглежда от типа "не искам да ни безпокоиш" отколкото на "Спокойно бе, нищо няма!"
Явно лежи на кълката, че благоверната ще си наляга парцалите, докато той си пробва късмета с тази или онази. Аз бих го намразила най-вече заради това. Не знам Ориндж, ти като му споменеш за нея и като отвориш върпоса каква е чисто емоционално реакцията му?
Може да се случи човек да изневери, но мислв, че е по-доблестно като те хванат поне да си признаеш.

# 149
По-кротко, човекът е увлечен. Не казвам влюбен.

Общи условия

Активация на акаунт