Според вас дали си въобразявам?

• 35 876
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Много неприятна работа. Сама мисъл и недоверие са достатъчно трудни за приемане. Преди да се заровиш в телефони, сметки, разпечатки, помисли как ще постъпиш после. Ако нямаш намерение да прощаваш - рови и търси. Ако имаш желание да се бориш, по - добре не се рови.

Именно  Peace

# 121
  • BG
Преди да се заровиш в телефони, сметки, разпечатки, помисли как ще постъпиш после.

Тя вече достатъчно се е заровила, май....И този мъж няма ли достъп до разпечатките, че малко да ги контролира, поскрива? И не се ли сеща, че след като тя има пълен такъв, там ще светне?
А пък тя, ако беше по-хитра, нямаше да му скочи веднага, а щеше да се начете на воля, докато не открие каквото и трябва и тогава да го прасне с парния чук по главата. Е, усетила се е, но късно. Сега вече мисията е много трудно възможна. Ама, както казва dejie - "аз съм още млада и глупава, не съм с 20-годишен брак и не съм събирала мъдрост през вековете, както други тук".

# 122
  • UK
Да простиш и да забравиш са две различни неща, според мен. Това имах предвид аз. Ще си имам едно наум, ще тълкувам по различен начин поведението му в определени ситуации, може би ще го подозирам повече като знам, че веднъж вече се е случвало, няма да му вярвам така, както съм му вярвала досега след като ме е лъгал толкова и толкова пъти обявявал за луда, както казва авторката. Това дали знам или не знам какво пише няма да го промени. Това си е до характер. Както и натякването Simple Smile А може след подобна случка и аз да мина подобно на Богинята в "двупосочност".  Laughing Колкото и да се преструвам, че не знам и да си трая, няма как това да не се отрази малко или много в отношенията ни, колкото и да имам желание да забравя. В самозаблуди не ми се живее, предпочитам истината и съответно да се нагаждам според нея.  

# 123
Аз разбрах Богиня, че всеки може да залитне, но да пази достойнството на другия в противен случай "зъб за чене".
Всъщност и това не мога.
По- добре е да не научавам или поне да се правя, че не зная.

# 124
  • София
Ако да запази семейството си изобщо не трябва да си затваря очите, защото може да изпусне момента да реагира адекватно. И изобщо защо решихте, че това е непременно само "временна задявка". Ами ако не е?

Ако иска да запази семейството си, колкото повече рови, толкова повече ще амбицира мъжа си и на края той ще я напусне, същото ще стане и ако не му е временна задявка.

Животът показва друго - прекалено толерантните към забежките съпруги обикновено остават сами. Има една приказка "покритото мляко котките не го лочат." Wink

# 125
  • София
Наистина ли вярваш, че има бракове, в които и след 15-20-30-50г партньорите са били само един с друг?

Нормалният брак е този, в който и двата партньора се чувстват добре. А не такъв, какъвто го окачестви Краси...*, пардон, леля Пена от Сусурлево.

Абе едно е да си изневерят за по веднъж, друго е да поддържат паралелни връзки, романтика,  смс-и, това е гадно и не е безопасно за семейния мир.

# 126
Наистина ли вярваш, че има бракове, в които и след 15-20-30-50г партньорите са били само един с друг?

Нормалният брак е този, в който и двата партньора се чувстват добре. А не такъв, какъвто го окачестви Краси...*, пардон, леля Пена от Сусурлево.

Много недълновидно, много. Някои се чувстват добре без намесата на трети полов орган. Да, да блаженни са верующите. Вярата е сложно нещо.

# 127

Много недълновидно, много. Някои се чувстват добре без намесата на трети полов орган. Да, да блаженни са верующите. Вярата е сложно нещо.
Когато някой се чувства добре с два, а другия с един какво правим.

# 128
Темата ми е много близка до усещане и мисля, че не разбирате авторката правилно.
Или може само аз така да си мисля Mr. Green
Та така... Имам основателни съмнения да вярвам, че Той ме лъже, но нямам нищо черно бяло. Казвам му, че знам за връзката им, но той отрича, веднага слага липсата ми на 100%-ви доказателсва на неговата страна на кантара. Виждам обаче колко е мил той с детето, а аз тъй или иначе съм вече 5-а година влюбена-загубена... и... кашвалените колене омекват и поддавам от силната вътрешна нужда да му повярвам (тук е частта, в която няма да ме разберете Mr. Green). После се ядосвам на себе си, че пак съм му се вързала, въпреки нелогичните контакти с чуждата жена.
Ами ако тези доказателства дадат на авторката нужното побутване да отстоява себе си...
Друг въпрос тук е, че аз бих счела непоказването на съдържанието на мейла и телефона за достатъчно доказателство Twisted Evil. Моят доброволно си ги показа и отърва кожата Twisted Evil

По заформилата се странична тема - не бих простила каквато и да е изневяра, за това съм го предупредила, ако върши нещо да се постарае да не разбирам. От романтична връзка с друга би ме заболяло в пъти повече, от колкото ако само почуква.

# 129
  • Tам през Атлантическия океан
    Обикновенно жени допускащи и приемащи 'хладнокъвно' изневярата са такива които са силно зависими от матерялна/финансова страна от 'половинките' си  Whistling

# 130
  • северно море
Иметото ти на аватара ми подсказва в коя държава си Peace
Защото и аз съм в същата.
Мъжът ти местен ли е?
Имаш ли брак с него?( ако да имаш ли договор скючен)
Ако е така,нали се сещаш,че при евентуален развод,той ще остане
без нищо Peace
Помисли си добре дали искаш да си в позиция на дебнеща.
Аз лично направих второто разведох се (местен е) и сега ми
е много добре PeaceБеше ми писнало от следене Crazy
Късмет Hug

# 131
Иметото ти на аватара ми подсказва в коя държава си Peace
Защото и аз съм в същата.
Мъжът ти местен ли е?
Имаш ли брак с него?( ако да имаш ли договор скючен)
Ако е така,нали се сещаш,че при евентуален развод,той ще остане
без нищо
Peace
Помисли си добре дали искаш да си в позиция на дебнеща.
Аз лично направих второто разведох се (местен е) и сега ми
е много добре PeaceБеше ми писнало от следене Crazy
Късмет Hug

Споделям

За това по-назад дадох предположение , защо авторката иска да е наясно  Wink

Цитат
И какво ще правиш с получената информация?

Защото при разследването на изневяра много е важно да си зададеш въпроса: Какво ще правя с получената информация? Това е ПРЕДИ да почнеш да се правиш на Поаро.

Ами щом е в друга държава (предполагам 'бяла' ), тази информация може добре да се ползва при една раздяла, пардон развод   Wink

За БГ няма значение , да 
Whistling

# 132
  • BG
    Обикновенно жени допускащи и приемащи 'хладнокъвно' изневярата са такива които са силно зависими от матерялна/финансова страна от 'половинките' си  Whistling

И да, и не! Мъж си трябва в къщата не само да дава пари.  Силно зависимите по-скоро търпят тежък физически и емоционален тормоз. Хладнокръвните просто не искат да си развалят спокойния и подреден начин на живот.

# 133

И да, и не! Мъж си трябва в къщата не само да дава пари.  Силно зависимите по-скоро търпят тежък физически и емоционален тормоз. Хладнокръвните просто не искат да си развалят спокойния и подреден начин на живот.

Ами че то си е същото  Laughing

Парите и обезпечеността дават спокойствие  Wink  ако липсват или са разклатени много бързо се взима решение  Mr. Green

# 134
Има жени / в повечето случаи/ които и психически са зависими от определени хора. Още по- често от "себе си". Хората с комплекси никак не са малко, а със съмнения в собствените си способности още повече.

Общи условия

Активация на акаунт