Според вас дали си въобразявам?

• 35 908
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
  • Tам през Атлантическия океан
А според мен си въобрзява  Whistling ......

Ето сега ще си намери ново увлечение ще го следи  Grinning То може и да е забавно ко пък  Laughing

# 181
  • BG

Така че,тези,които мислят,че му нарушавам личното пространство дано не им иде до главата,че тогава сигурно и те ще го нарушат.

Понеже аз мисля че първа го споменах това за личното пространство, се чувствам длъжна да ти отговоря:
Ами точно защото на някои ни е идвало до главата, та те съветваме от позицията на това кой както го е почувствал и преживял.
Ти, разбира се, ще постъпиш както намериш за добре.

# 182
 Не си въобразяваш!
Всичко за което си писала ми се случи и на мен. Започна моя мъж да си кореспондира повечко с една колежка от друг град, който посещава всяка седмица. Казах му, че работата не му е чиста и тои ме изкара луда. Следва смяна на пароли на мейл, нов скайп, в фейсбука дори приятели не бяхме... Пак го настъпах ...еми пак аз съм лудата...излизаше без мен, говореше с нея по телефона и смс-те като заваляха...багажчето, детето и дим да ме няма.
Вече е бивш и щастлив с колежката си, с която и досега твърди, че след раздялата ни са се събрали... Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing смях

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 02:12 от Dandulina

# 183
  • В Космоса
Егати тъпанарите! Поне да имат доблестта да си признаят, а те мотат, замазват, лъжат, карат се. И за какъв чеп?

# 184
Sega ne smee da izluje, 4e znae kakvo go 4aka.

Какво го чака, че не разбрах?Поредната прошка може би?

# 185
След като има уклон към сайтове за запознанства, може да се окаже, че само флиртува, за да си гъделичка самочувствието. На една позната мъжът й си чатеше с някакви рускини по сайтовете и я ядосваше, но едва ли го е огряло. Тя изобщо не е от онези, които ще тръгнат да ровят, но пак го е разбрала какви ги дялка.
Това с смс-ите ми се струва някак си лапешко, де да знам, може би защото самата аз никак не обичам да си разменям смс-и. Мъжът ми- и той така. Та особено него пък да го видя да говори с часове по телефона и да си пише смс-и ще е такъв сюрприз, че най-вероятно ще си помисля, че изобщо няма да ми трябват повече доказателства.
Честно казано, като ти изневерява, поне да е като хората. Какви са тия лиготии?  Да отива, да действа и да охлабва жилата, какво ще й разказва приказки по телефона, смс-и, ала-бала...

# 186
Егати тъпанарите! Поне да имат доблестта да си признаят, а те мотат, замазват, лъжат, карат се. И за какъв чеп?

Както казва един известен психолог, в света има само едно престъпление- престъпно да си хванат.
Докато не си хванат, няма престъпление. Mr. Green
От къв зор ще си признават?

Принципно, стигнало ли се е до подобни истории, значи мъжът няма вече чувства към жена си или във всеки случай е сериозно изстинал. Не разбирам какво ще промениш със следене....Ще му върнеш чувствата? Точно никога. Най-вероятно и последното уважение към себе си да загубиш.

# 187

Както казва един известен психолог, в света има само едно престъпление- престъпно да си хванат.
Докато не си хванат, няма престъпление. Mr. Green
От къв зор ще си признават?

Принципно, стигнало ли се е до подобни истории, значи мъжът няма вече чувства към жена си или във всеки случай е сериозно изстинал. Не разбирам какво ще промениш със следене....Ще му върнеш чувствата? Точно никога. Най-вероятно и последното уважение към себе си да загубиш.
А според теб Lizet33, може ли изобщо да се затоплят охладнели чувства?

# 188
Ми кво ще му е? Слагаш ги в микровълновата и готово.

# 189
Очевидно, не си въобразяваш. Не мисля, че е редно да го следиш, просто режи. Постави ултиматум, при вас има нарушено доверие, причина е за много проблеми.

# 190
Ми кво ще му е? Слагаш ги в микровълновата и готово.
Въпросът ми е зададен поименно и то не към теб Wink

# 191
О, извинявам се, че се намесих в задушевния ви диалог. Няма да се повтори Simple Smile

# 192
  • В Космоса

Ми точно, де. Като няма вече чувства за какво ще ме мотае... че някои се кълнат и че обичат мамената и че е единствената, и че си въобразява, и пр. Поне малко уважение ако има към мен, ще ми каже така и така, няма смисъл вече. Щом няма чувства, то рано или късно ще се стигне до раздяла. Защо я отлага?

# 193
Е как защо-защото му е удобно, защото му е навик, защото не е сигурен дали другата ще го приеме, защото се страхува от промени, защото е обвързан финансово и прочее.

# 194
  • В Космоса
Е как защо-защото му е удобно, защото му е навик, защото не е сигурен дали другата ще го приеме, защото се страхува от промени, защото е обвързан финансово и прочее.

Затова възкликнах: "Егати тъпанарите!" Не уважават жена си по никакъв начин и ги е шубе за собствения си гъз.

Общи условия

Активация на акаунт