CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

  • 58 118
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
  • Мнения: 280
http://www.jobs.bg/f1490524
И намек няма за подходящо образование
Ох, ще ме мотивирате да си пусна автобиографията Laughing
Kasidy,  не ти пречи да кандидатстваш. Ако те повикат на интервю, тогава ще решаваш.

# 346
  • Мнения: 654
SvetlaK ,абсолютно си права.
Просто някой имат талант,но някой трябва да рискува да им даде шанс да го покажат.
Аз се чувствам ужасно: първото интервю е за работа в магазин за кристал.
Красива работа,невероятни неща...но аз съм като слон в аптека Embarassed
Като знам как чупя в къщи.....дали ще ми стига заплатата да си платя щетите  Embarassed

# 347
  • Перник
  • Мнения: 5 058
SvetlaK ,абсолютно си права.
Просто някой имат талант,но някой трябва да рискува да им даде шанс да го покажат.
Аз се чувствам ужасно: първото интервю е за работа в магазин за кристал.
Красива работа,невероятни неща...но аз съм като слон в аптека Embarassed
Като знам как чупя в къщи.....дали ще ми стига заплатата да си платя щетите  Embarassed

Там няма да чупиш  Wink

# 348
  • Мнения: 1 446
http://www.jobs.bg/f1490524
И намек няма за подходящо образование
Ох, ще ме мотивирате да си пусна автобиографията Laughing

А това какво е според Вас:
Задължения:
• Осигурява качествена и навреме издадена храна спазвайки стандартите за качество, количество и хигиена
• Осигурява правилното съхранение и срок на годност на продуктите
• Правилно експлоатира материалната база, инвентар и съоръжения в кухнята
• Поддържа високо ниво на хигиена на работното си място
• Спазва Правилника за вътрешния ред

Нали тук са написани изискванията, само че под друга форма.....

# 349
  • Мнения: 2 123
Този вид заведения в повечето случаи не искат нито опит нито квалификация така, че пробвай.  Peace

# 350
  • Мнения: 1 446
Този вид заведения в повечето случаи не искат нито опит нито квалификация така, че пробвай.  Peace



А как ще се спазват тогава качествата, количествата, стандартите?

Мен ще ме е страх да ходя по заведения вече.

# 351
  • Мнения: 2 123
Този вид заведения в повечето случаи не искат нито опит нито квалификация така, че пробвай.  Peace



А как ще се спазват тогава качествата, количествата, стандартите?

Мен ще ме е страх да ходя по заведения вече.
В Макдоналдс, Джимис, Тропс....и т.н. дане би да не спазват качествата, количествата и стандартите.
Има обучение  Wink

а и аз не ходя по заведения  Mr. Green след последната ми работа

# 352
  • Мнения: 280

[/quote]

А как ще се спазват тогава качествата, количествата, стандартите?

Мен ще ме е страх да ходя по заведения вече.
[/quote]
а и аз не ходя по заведения  Mr. Green след последната ми работа
[/quote]

с две ръце подкрепям Кalaka

# 353
  • Мнения: 4 341
А вие ако сте ходили като мен по маслобойни и други предприятия за производство на храни и тях ще откажете. Еле халвата и локума - завинаги.
Спам, за който не са въздържах.

# 354
  • Мнения: 803
Този вид заведения в повечето случаи не искат нито опит нито квалификация така, че пробвай.  Peace



А как ще се спазват тогава качествата, количествата, стандартите?

Мен ще ме е страх да ходя по заведения вече.


То и на мен ми е непреиятно да кандидатстрвам по обяви заради ЧР-специалисти, щото не може да мине без тях ама си кандидатствам!  Който го е страх от мечки да не ходи в гората! Ред, като не сте запознати със стандартите и сметките в ресторантьорството не се изказвайте! И да я вземат няма да и дадат да прави рецепти и да изписва материали, за това си има майстор-готвач. Ако е на зор жената и няма надежда да си намери работа нека да се пробва! Ако и е хоби, има желание да се занимава с това - да се пробва! И аз искам много да се занимавам с хобито си, което е различно от професията ми ама не смея за сега.
Въпрекои всичко си мисля, че се вързахме.... Crazy

# 355
  • Мнения: 23 097
Да, можеш да отидеш да работиш в ресторант и без опит. Но ако не приготвяш и издаваш храната достатъчно бързо и спрямо рецептите (които ти тръсват едно голямо количество да научиш кое, какъв състав има), вероятността да те изгонят още на 1вия ден е голяма.
Трябва да си свикнал да работиш под голямо напрежение, да си бърз и експедитивен. И да работиш при много кофти условия на труд. Адска жега, миризма и т.н.

# 356
  • Мнения: 1 446
 Mr. Green Ние българите винаги можем всичко!!!

# 357
  • Мнения: 440
Mr. Green Ние българите винаги можем всичко!!!


Жалко само, че няма кой да ни оцени  Sad

# 358
  • Мнения: 1 446
Mr. Green Ние българите винаги можем всичко!!!


Жалко само, че няма кой да ни оцени  Sad

Защо ли  Whistling

# 359
  • Мнения: 5 713
Айде, спокойно
Отказахте ме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт