CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 204
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
На мен ми се обадиха от мястото с 6-те работни дни на седмица по 9 часа, и ми казаха че съм одобрена  Simple Smile  аз им отказах

# 211
  • Варна
По чудо съм една от малкото допуснати до явяване на тест за държавен служител ( картинката ми е от ясна по ясна, но реших да отида  Crazy ), та въпроса ми е къде мога да погледна какво представлява тест за младши експерт. Материала по който трябва да се подготвя е все едно половин висше образование  Joy

за коя администрация ?

# 212
Да се запиша при вас и аз.
Утре съм поканена на задължителен тест в една шивашка фирма. В 15:30 е теста и знам, че е два часа- първи час за сръчност, втори час за интелигентност.

# 213
Успех, Анч!   Flowers Four Leaf Clover И дано да са добри условията!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 214
Това за мен е рекорд. Ето я и обявата http://www.jobs.bg/f1478265

Цитат
Здравейте,

Вашето CV беше изпратено успешно по обявата: Продавач/ка - консултант в книжарница, АРГЕНТАВИС ООД
Кандидатствали по тази обява до момента: 510
Обявата е разгледана общо от 2031 уникални потребители.

Поздрави,
Eкипът на JOBS.BG
  Shocked  ooooh! Tired

# 215
Естел, за съжаление вече доста често го виждам това! Последното CV, което пуснах един час след като беше пусната обявата, бяха кандидатствали около 100 души, разгледали към 500!

# 216
  • София
здравейте,

да се запиша при вас, че май съм на път да сменям работата и все още се колебая. Ще ви почета малко за кураж  Peace

# 217
Днес ходих на интервю за новооткриващ се магазин Т-маркет.Мисля,че се представих добре,за първи път бях абсолютно спокойна.Смените са по 12 часа и имаше и още един куп гадни неща,за пари изобщо не говориха,но в анкетната карта питаха какво очаквам и аз написах висока сума.Но си мисля,дори и да ми я дадат да не се съгласявам да започвам там.Прекалено много са минусите.
Все пак се запознах с другите кандидати и ми дадоха съвети къде да не ходя и къде е добре да ходя на интервюта,което ми беше много полезно.

# 218
  • No Line On The Horizon
Другата седмица и аз ще се записвам на БТ.

# 219
  • София /Абсурдистан
По чудо съм една от малкото допуснати до явяване на тест за държавен служител ( картинката ми е от ясна по ясна, но реших да отида  Crazy ), та въпроса ми е къде мога да погледна какво представлява тест за младши експерт. Материала по който трябва да се подготвя е все едно половин висше образование  Joy

за коя администрация ?

И аз да попитам същото?

# 220
записче, вече повече от година ниЩо отчайвам се  Sad

# 221
zuzu,  много е тежко, знам. Аз съм в същото положение. Никога не съм предполагала, че ще изпадна в такова положение. Zuzu, пожелавам ти скоро да ни се похвалиш  Hug

# 222
Записвам се да следя темата  Grinning

Открих я с търсачката, търсейки инфо за Coursera и онлайн курсовете, за киото сте писали преди 2-3 теми... Някой започна ли такъв курс? Не разбрах със сигурност дават ли сертификати или не? Не ми стана ясно съвсем...  newsm78

# 223
zuzu,  много е тежко, знам. Аз съм в същото положение. Никога не съм предполагала, че ще изпадна в такова положение. Zuzu, пожелавам ти скоро да ни се похвалиш  Hug

Ужасно е, нервите са ми на "ръба"  Tired . На всички пожелавам да намерят желаната работа  Peace

# 224
Оооооооооооо...........
днес бях много,много лоша.
Омръзна ми да чета безсмислени неща.
Кандидатствах по различни обяви,но написах в полето,,Текст" това което мисля.
Не може да се очаква да си сложа всички данни на показ,пък те да ми пишат:фирма търси.
Коя е,що е,коректна ли е,плащали на време....
Снимка....и как по дяволите ще разбереш дали съм добра фризьорка,перфектна шивачка или отзивчива продавачка.
Мотивационно писмо....и какво може да ме мотивира след като няма адрес,с какво се занимава фирмата или каква заплата дава.
Излях си душата,да се ядосват малко и те.

Общи условия

Активация на акаунт